Live kanaler

P4 er kanalen, der med det regionale som udgangspunkt, er tæt på voksne danskeres liv og giver lytterne dagens væsentlige historier, nyheder, perspektiv, underholdning og et bredt udvalg af musik.

Morgen

  • 03:00
    Radioavisen

    Radioavisen

    Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

    Nyheder & Aktualitet
  • P4 Natradio

    P4 Natradio

    Musik
  • 56:59
    Morgenklubben

    Morgenklubben

    Tidlig morgen med Julie Bundgaard og masser af musik. Du kan for eksempel foreslå en rigtig dyneløftersang på morgenklubben@dr.dk

    Underholdning
  • 1:57:00
    P4 Weekend Trekanten

    P4 Weekend

    Weekenden byder på reportager, musik, aktuelle begivenheder fra Trekantområdet. Nyheder hver halve time fra 7.30. www.dr.dk/trekanten

    Nyheder & Aktualitet

Formiddag

  • 2:54:59
    Mads & Monopolet

    Mads & Monopolet

    Vært: Mads Steffensen. Panel: Filminstruktør Søren Fauli, forfatter Leonora Christina Skov og politiker Pernille Rosenkrantz-Theil.

    Underholdning

Eftermiddag

  • 15:00
    Radioavisen

    Radioavisen

    Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

    Nyheder & Aktualitet
  • 1:44:59
    Uhørt

    Uhørt

    Uhørt er tilbage efter en coronapause, og vi glæder os til at sende udpluk af alt det gode fra ugen på P4. Det skal blandt andet handle om gode sideeffekter af coronakrisen, om studenterkørsel og om andre kriser end corona. Der er også noget om fædre, plus det løse. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk Vært: Gry Mathiesen.

    Nyheder & Aktualitet
  • Diva & Dario

    Diva & Dario

    Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af: Anne Hjernøe - Kogebogsforfatter og Tv-kok, og ikke mindst den ene halvdel af succes Tv-parret: 'Anne og Anders'. Hun tabte sig 20 kilo, nærmest for åben skærm, noget der nu er kommet to bøger ud af, senest: 'Ligevægt - Stærk, let og mæt'. Thomas Buttenschøn - Sangeren der siden 2006 har overøst os med gode popsange, og underholdt os på Tv i alt lige fra 'Danmark har Talent' og 'Vild med Dans' - til børneprogrammer på Ramasjang. Nu gælder det bandet 'Girls on Bikes'.

    Underholdning
  • FONK! Det er lørdag

    FONK! Det er lørdag

    Gør klar til en lørdag festaften, med masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

    Musik

Aften

  • P4 Aften

    P4 Aften

    Vi sætter musik til din aften, og giver dig det bedste af både nye og gamle hits. P4 Aften er Danmarks største levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi sender direkte fra 18 til 21, hvor du har mulighed for at få opfyldt dit musikønske. Vært: Ivan Gregersen. www.dr.dk/P4

    Musik
  • P4 Aften

    P4 Aften

    Vært: Rikke Egholm Ravn. www.dr.dk/P4

    Musik

Nat

  • P4 Natradio

    P4 Natradio

    Musik