Live kanaler

De første skridt

I De første skridt kigger to karismatiske musikere forbi studiet og fortæller om alt det, der har været med til at forme dem i deres barndom og ungdom. Vært: Louise Lolle.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:56:59
  De første skridt

  Med Benjamin Hav og Niels Brandt

  I De første skridt kigger to karismatiske musikere forbi studiet og fortæller om alt det, der har været med til at forme dem i deres barndom og ungdom. Hør Benjamin Hav fra Benal og Niels Brandt fra The Minds of 99 dele minder og oplevelser fra deres barndom og ungdom, som ikke altid var helt uden bump. Vært: Louise Lolle. (Sendt første gang 27. december 2017).

  Musik
 • 1:57:00
  De første skridt

  Med Tim Christensen og Kasper Eistrup

  I De første skridt kigger to karismatiske musikere forbi studiet og fortæller om alt det, der har været med til at forme dem i deres barndom og ungdom. Tim Christensen og Kasper Eistrup har kendt hinanden i 25 år - lige siden dengang hvor Kasper og Kashmir måtte se sig slået af ham den irriterende talentfulde frontfigur i Dizzy Mizz Lizzy til DM i Rock 1993. Siden udviklede det sig til et varmt venskab. Hør de to fortælle om deres barndom og ungdom i De første skridt. Vært: Louise Lolle. (Sendt første gang 10. maj 2018).

  Musik