Live kanaler

Det ganske lille band

Sebastian har altid haft en drøm om at blive musiker og har spillet i band og øvet en masse - men det er aldrig blevet til noget. Nu har han lagt musikken fra sig og vil i stedet følge et nyt band fra undergrunden hver uge for at undersøge, hvordan de bliver ved med at spille musik, og hvad der driver dem. Vært: Sebastian Saxton.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:56:59
  Det ganske lille band

  Søndag 10. maj 2020

  Sebastian har altid haft en drøm om at blive musiker og har spillet i band og øvet en masse - men det er aldrig blevet til noget. Nu har han lagt musikken fra sig og vil i stedet følge et nyt band fra undergrunden hver uge for at undersøge, hvordan de bliver ved med at spille musik, og hvad der driver dem. Vært: Sebastian Saxton. (Sendt første gang 23. juli 2017).

  Musik
 • 1:57:00
  Det ganske lille band

  Søndag 3. maj 2020

  Sebastian har altid haft en drøm om at blive musiker og har spillet i band og øvet en masse - men det er aldrig blevet til noget. Nu har han lagt musikken fra sig og vil i stedet følge et nyt band fra undergrunden hver uge for at undersøge, hvordan de bliver ved med at spille musik, og hvad der driver dem. Vært: Sebastian Saxton. (Sendt første gang 6. august 2017).

  Musik
 • 1:53:47
  Det ganske lille band

  Søndag 26. apr. 2020

  Sebastian har altid haft en drøm om at blive musiker og har spillet i band og øvet en masse - men det er aldrig blevet til noget. Nu har han lagt musikken fra sig og vil i stedet følge et nyt band fra undergrunden hver uge for at undersøge, hvordan de bliver ved med at spille musik, og hvad der driver dem. Vært: Sebastian Saxton. (Sendt første gang 30. juli 2017).

  Musik
 • 1:57:00
  Det ganske lille band

  Søndag 19. apr. 2020

  Sebastian har altid haft en drøm om at blive musiker og har spillet i band og øvet en masse - men det er aldrig blevet til noget. Nu har han lagt musikken fra sig og vil i stedet følge et nyt band fra undergrunden hver uge for at undersøge, hvordan de bliver ved med at spille musik, og hvad der driver dem. Vært: Sebastian Saxton. (Sendt første gang 16. juli 2017).

  Musik
 • 1:56:59
  Det ganske lille band

  Søndag 5. apr. 2020

  Sebastian har altid haft en drøm om at blive musiker og har spillet i band og øvet en masse - men det er aldrig blevet til noget. Nu har han lagt musikken fra sig og vil i stedet følge et nyt band fra undergrunden hver uge for at undersøge, hvordan de bliver ved med at spille musik, og hvad der driver dem. Vært: Sebastian Saxton. (Sendt første gang 9. juli 2017).

  Musik