Formiddag med Simpson

Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden inviterer Mikael Simpson aktuelle og interessante gæster i studiet til afhøring. Simpson giver dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Torsdag 10. okt. 2019

  Dagens gæst i torsdagens udgave af Formiddag med Simpson er Rasmus Wexøe Kristensen. Han har i otte år været sekretariatsleder for gadeavisen Hus Forbi og har forinden arbejdet på et værested for hjemløse i 12 år. Han er inde til en dybere snak om hjemløse menneskers vilkår i Danmark og ikke mindst, hvad Hus Forbi gør for at forbedre vilkårene for de socialt udsatte mennesker, der lever i Danmark. Både økonomisk, socialt og ikke mindst politisk.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 9. okt. 2019

  Formiddag med Simpson havde i dag besøg af Johan Olsen. Mange kender ham nok bedst som forsanger i bandet Magtens Korridor, men han rummer også meget andet. Han er nemlig også forsker i biologi ved Københavns Universitet og har for nyligt skrevet bogen "Hvad er et æg?". Bogen handler om videnskab i hverdagen, og alle de ting der kan lade sig gøre, men som vi ikke altid er opmærksomme på. Du kan også høre ham fortælle om fremtidige bogprojekter samt musikalske projekter.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 8. okt. 2019

  På en regnvåd tirsdag formiddag kan du atter skænke kaffen og lytte til Formiddag med Simpson. Dagens gæst er Michala Fischer. Michala er uddannet tegnsprogstolk på Professionshøjskole i 2019. Du kan høre hende fortælle om hendes hverdag, hvor hun er til rådighed, når hørende og døve skal forsøge at forstå hinanden. Udover det, så er hun også med, når koncerter skal tolkes, og her har hun bl.a. være med til at dække Copenhagen Pride.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Mandag 7. okt. 2019

  Vi slår højtalerne op til endnu en uge i Formiddag med Simpson, og ugens første gæst er ingen ringere end tigger, kunstner og musiker Klaus Handsome. Denne levende anekdote kommer ind og deler ud af sine historier og fortæller om sin musik og deres konstellationer. Dette tæller blandt andet Peter Sommer og Gadens Løse Fugle med hvem, han for nyligt har udgivet en EP sammen med. Det, og meget andet, kan du høre om på denne mandag.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Torsdag 3. okt. 2019

  I ugens sidste udgave af Formiddag med Simpson var gæsten ingen ringere end Alberte Winding. Hende kan man naturligvis se i rollen som Luna i Bamses Billedbog, men som du kan høre, så har hun mange andre facetter. Hun har 19 plader under bæltet, og ikke nok med det, så har hun også været forfatter til en række børnebøger. Lige nu er hun aktuel i forbindelse med sin seneste bog "Kastevind", som hun skal på foredrags- og musikturné med i løbet af efteråret.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 2. okt. 2019

  Kaffen er skænket, og posen med plader er sat under nålen. Det betyder, at endnu en omgang Formiddag med Simpson er gået i luften. Dagens gæst er tv-læge og forfatter Charlotte Bøving. Hun er inde og tale om diverse kriser, som livet kan være omgivet af, og hvordan man forholder sig positiv, selv om eksistensen kan være trykkende. I anden time får Simpson også gæster på besøg. Her er der tale om Asger Techau og Mads Tunebjerg fra det danske rockband Kashmir, der netop har annonceret to nye arenakoncerter på dansk jord.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 1. okt. 2019

  På denne 1. oktober er Mikael i selskab med chefpsykolog i Psykiatrifonden Ditte Charles. Ditte har siden 2006 arbejdet i psykiatrien, og nogle af hendes mærkesager berører blandt andet ensomhed. Ensomhed kan ses som værende et tabu i præstationssamfundet, og derfor kan det også være forbundet med skam. Overraskende nok så fortæller Ditte Charles, at de fleste mennesker faktisk føler sig mest alene, når de er sammen med andre mennesker, og Ditte fortæller om nogle af de mekanismer, der kan være forbundet hermed.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Mandag 30. sep. 2019

  Dagens gæst i mandagens udgave af "Formiddag med Simpson" er tech-ekspert Christiane Vejlø. Du kender hende nok under navnet "Elektronista", hvor hun driver sin egen medie- og konsulentvirksomhed, som producerer indhold om digital livsstil til flere platforme og ikke mindst rådgiver i digitale trends. Du kan høre hende snakke om, hvilke medieetiske dilemmaer, som vi står i, og hvad der knytter sig til dem.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Torsdag 26. sep. 2019

  Dagens gæst er Sara Bouchet. Sara er forfatter og foredragsholder og er aktuel med sin nyeste bog "Min mands elskerinde". Sara var i studiet og fortælle om sin baggrund, der har bragt hende fra Randers til Aarhus, fra Aarhus til Brasilien og fra Brasilien ud i en skov lidt uden for Aarhus. Så i denne omgang smøde formiddagsradio byder både på dans og skriverier.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 25. sep. 2019

  Så blev det onsdag, og det betyder selvfølgelig også en ny udgave af Formiddagen med Simpson. Dagens gæst er komiker og comedy-klub ejer Thomas Warberg. Han er aktuel med et nyt show "Perfektion, Overskud og andre lorteord", der har premiere på Bremen Teater d. 26. september. Showet tager udgangspunkt i det uperfekte, og om hvordan man også bør vise disse sider. Mikael og Thomas får en snak om showet, men også om forskellene mellem musikverden og comedyverden.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 24. sep. 2019

  Dagens gæst i Formiddagen er en decideret ven af programmet, nemlig Vicky Knudsen. Vicky er selvstændig biolog, naturformidler og tv-vært. Hun er uddannet biolog og cand.scient. Hun er en af Danmarks største fugleeksperter og har deltaget i flere naturprogrammer på bl.a. TV2, hvor hun for nyligt har været aktuel i programmet "Vores Vilde Vej", hvor hun blandt andet har fundet en Langhornet Torsgræshoppe for første gang nogensinde i Danmark. Derudover har hun fornyligt været på puma-jagt i Jylland.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Mandag 23. sep. 2019

  Vi har atter taget hul på en omgang formiddagsradio. Denne mandags gæst er skuespiller Simon Sears. Simon er kendt fra DR1-serien "Herrens Veje", "Bedrag" og ikke mindst "Vinterbrødre". Simon og Mikael får blandt andet end snak om Simons forskellige roller, og ikke mindst hvordan og hvornår han besluttede sig for at blive skuespiller. Mellem snakken får du selvfølgelig spundet en pose med plader, som du ikke lige vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Torsdag 19. sep. 2019

  Dagens tema i Formiddagen med Simpson er manipulation, hypnose og forførelse. Mikael skal nemlig fortage en mild afhøring af mentalist og manipulator Jan Hellesøe. For øjeblikket er han aktuel med anden sæson af DR1-programmet "Manipulator", hvor han sammen med Anne Glad undersøger manipulation i hverdagen. Både i parforholdet, i lægevidenskaben og på de digitale medier. Jan drager også snart på danmarksturne med sit show "Forført", hvor der er fokus på begrebet i alle dets betydninger.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 18. sep. 2019

  I dag har Simpson besøg af TV-vært Ulla Essendrop. Hun har tidligere været gæst i programmet, men siden sidste gang er hun blevet mor. Som spæd blev Ulla sat på en trappe foran et børnehjem i Indien og derefter adopteret af en nordjysk familie. Hør hende fortælle om sit eget barns opvækst i forhold til hendes eget, og hvilke tanker hun generelt gør sig om at være mor og forældre. Midt i denne snak, så har Mikael selvfølgelig en pose plader klar til pladespilleren, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 17. sep. 2019

  Formiddagskaffen er skænket, og posen med plader er fundet frem fra skuffen. I dag er Mikael i selskab med Heinrich Christensen, der er instruktør ved Det Kongelige Teater i København. I øjeblikket er han aktuel i co-produktionen af David Bowie-musicalen Lazarus, som kan opleves på Aarhus Teater, og Det Kongelige Teater i foråret 2020. Lazarus er oprindeligt skrevet af David Bowie og handler om rumvæsnet Thomas Newton. Heinrich fortæller om, hvordan det har været at sætte sådan et stykke op, og hvordan man giver sig i kast med at fortolke David Bowie.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Mandag 16. sep. 2019

  I dagens udgave af "Formiddag Med Simpson" kommer Lars Hjortshøj forbi og fortæller om sit nye show "Plan B", som han drager på turné med den 19. september. De får sig også en snak om, hvordan stand up udviklede sig i 1990'erne, og hvordan det ser ud i dag. Lars deler også hvem hans største idol er! Simpson giver dig også alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Torsdag 12. sep. 2019

  Der er endnu en gang om en omgang smød formiddagsradio til dig. I dag har Simpson gæst af prisvindende filmdokumentarist Boris Bertram, der er aktuel med filmen "Krigsfotografen - Jan Grarup - mellem familien og verdens brændpunkter". Den har Danmarkspremiere den 19. september i hele landet. Boris er i studiet for at snakke om arbejdet med filmen, motivationen, og om hvordan det har været at følge Jan Grarups skildringer af kriserne i verdens hjørner. Både de politiske og de personlige.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 11. sep. 2019

  Dagens milde afhøring i Formiddagen med Simpson er af arkitekt, TV-vært og klummeskribent Ane Cortzen. Ane har i flere omgange været ansat ved DR siden hun i starten af 00'erne tog sine første skridt ind i DR Byen. Blandt andet som vært på TV! TV! TV! og senest Fantastiske Forvandlinger på DRK og Danmarks Bedste Portrætmaler. Derudover har hun givet den som klummeskribent i Berlingske og vært på podcasten Succeskriteriet. Her kan du høre lidt mere om, hvad hun render, og giver sig i kast med for tiden, og selvfølgelig får du som altid en stak plader, som du ikke lige vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 10. sep. 2019

  På denne regnvåde tirsdag er den albumaktuelle sanger og musiker Søren Huss i studiet til en snak om sit album "Sort og Hvid til Evig Tid", der kommer på gaden netop i dag. Hør ham fortælle om gårsdagens lyttesession på albummet, gennembruddet i Danmark og resten af Europa med Saybia og selvfølgelig også en dybdegående snak om Sørens fjerde soloalbum. I mellem snakken får du også serveret en stak plader fra posen, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Mandag 9. sep. 2019

  En af landets største digtere er i studiet. Der er tale om Søren Ulrik Thomsen. Hør Mikael Simpson foretage en mild afhøring, hvor de taler sig i gennem kreative processer, digtes form og hvordan indholdet bør følge med. Samtidig får de en snak om, hvordan kreativitet ikke kan forceres, men man skal føle sig inspireret og gennemarbejde sine ord efterfølgende. Som altid så er der kaffe på kanden og en pose med plader, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Torsdag 5. sep. 2019

  Posen med plader er i hånden, og formiddagskaffen er endnu engang skænket. Denne torsdag i Formiddagen med Simpson er Manu Sareen gæst i studiet. Udover at være forhenværende folketingsmedlem og minister, så er han også radiovært på P1 på programmet "Manus Manege". Her behandler han det moderne liv set fra den modne alder og berører emner som kroppen, stress og ensomhed. Snakken går ganske enkelt på, hvordan man som voksent menneske navigerer rundt i en verden, der konstant er i forandring samtidig med, at man selv er i forandring.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 4. sep. 2019

  I onsdagens udgave får Mikael besøg af teolog og ph.d. i bioetik Mickey Gjerris. Han arbejder til dagligt som lektor i bioetik ved Det Naturvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Han har i 20 år studeret, forsket, undervist og filosoferet over etiske spørgsmål om natur, teknologi, klima og livet og døden selv. Derudover er han tidligere medlem af Det Etiske Råd. Han er aktuelt med en ny bog "En upraktisk håndbog i lysegrønt Håb", som diskuterer, hvordan vi skal blande, hvad vi bør gøre med, hvad vi har lyst til, for at få et godt og meningsfyldt liv og samtidig redde vores planet.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 3. sep. 2019

  Dagens gæst i Formiddagen med Simpson er intet mindre end levende statue. Signe Marie Erichsen, der går under navnet Fairyworks, lever af at optræde med sine 7 karakterer på gader, festivaler og til konkurrencer rundt om i Danmark og resten af verden. Dette har blandt andet bragt hende til alt fra Helsingør og Randers til Dubai og Canada. Hør hende få en mild afhøring af Simpson, fortælle om hendes karakterer, og hvordan man beslutter sig for at gøre statue til sit erhverv. Derudover fortæller hun om, at hun skal afsted til VM i Holland, hvilken karakter hun skal afsted med, og hvordan hun opfinder sine karakterer. Som altid bliver du også præsenteret for en pose med plader, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Torsdag 29. aug. 2019

  Skuespiller, komiker og foredragsholder Søs Egelind er dagens gæst i 'Formiddag med Simpson.' Søs og Mikael får sig en fantastisk snak om Søs' lange og begivenhedsrige karriere. De når hele vejen rundt og vender også hendes arbejde i interesseorganisationen 'Cannabis Danmark', hvor hun sidder med i bestyrelsen.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 28. aug. 2019

  I dag har Simpson besøg af Tim Whyte. Tim Whyte er generalsekretær for Mellemfolkeligt Samvirke og har beskæftiget sig med humanitært arbejde det meste af sit liv, hvoraf en stor del er forgået i udlandet. Herunder Bangladesh og Nepal. Nu bor han på en husbåd i Københavns Havn, er vinterbader, og har stadig en gejst for rettighedsbaseret arbejde for udsatte mennesker, hvor arbejdsfladen dækker over 45 lande. Herunder også Danmark.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 27. aug. 2019

  I dagens udgave af Formiddagen er der besøg af journalist, dokumentarist og forfatter Stine Ellerbæk. Mikael og Stine snakker blandt andet om Stines bog "De uvelkomne", der skildrer livet i en teltlejr i Thisted, der var Danmarks første. Bogen følger nogle af de op til 300 mandlige skæbner, der havde sin daglige gang i asyllejren. Mænd fra Irak, Eritrea, Afghanistan og Syrien alle med forskellige baggrunde og forskellige personligheder. Ved hånden har Simpson blandet en pose med plader, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Mandag 26. aug. 2019

  Mikael giver den igen som smød mikrofonkontrollør og giver dig en pose plader til dine øregange. I dag er der ingen gæster i studiet, men det afholder ikke Simpson fra at levere musik, som du ikke vidste, du havde lyst til at høre. Ikke mindst får du også nyheder fra det bugtede musiklandskab.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Torsdag 22. aug. 2019

  Historiker Morten Lander Andersen besøgte studiet til en snak om Woodstock Festival, der i år fejrer 50 års jubilæum. Hør om de skæve, overraskende og smukke historier fra festivalen, hvor man anslog at 50.000 mennesker ville dukke op, men endte med at have over 450.000 besøgende.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 21. aug. 2019

  Peter Sommer kom forbi studiet til en snak om den kommende plade og Tiggerne, der fast har fulgt ham rundt på festivaltour i det ganske danske land. Mikael og Peter udveksler også meninger om pladerne, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 20. aug. 2019

  Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden inviterer Mikael Simpson aktuelle og interessante gæster i studiet til afhøring. Simpson giver dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:56:59
  Formiddag med Simpson

  Mandag 19. aug. 2019

  Selveste Jan Elhøj kigger forbi P6 BEAT-studiet på denne skønne mandag. Jan Elhøj fortæller om sin lange karriere og om sin 7-årige lange pause fra medierne og rampelyset. Nu er han så småt på vej tilbage og er blandt andet aktuel med rejseprogrammet 'Nul Stjerner' og foredraget om selv samme emne. Simpson glæder sig til at spille alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Torsdag 15. aug. 2019

  Anders Matthesen kommer i dag forbi til kaffe og et kig i pladeposen. Anders er for tiden aktuel med sit 9. onemanshow "Anden bringer ud", der har fået ham ud i afkrogene af hele landet. Showet er en mindre opsætning end i foregående. Hør Mikael lave en mild afhøring om showet, og meget andet.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 14. aug. 2019

  Kaffen er brygget. Pladerne er i posen, og Formiddagen er i fuld gang med hyggelige afhøringer af interessante gæster. I dagens udsendelse får Mikael besøg af Søren Skensved. Søren er direktør og ansvarlig leder for Dansk Misbrugsbehandling, som han var med til at starte i 2007. Han fortæller om sit daglige arbejde og ikke mindst sin egen fortid, der har givet ham erfaring, som han siden år 2000 har delt ud af til misbrugere i alle aldre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 13. aug. 2019

  Med en kop kaffe i hånden, og en pose plader, som du ikke vidste, du havde lyst til at høre, har Mikael Simpson i dag besøg af "kendis-betjenten" Vlado Lentz, kendt fra "Politijagt" på Kanal 5. De får en snak om Vlados barndom på Vesterbro, om livet på landevejen, hvordan Vlados tro har indvirkning på arbejdet som færdselsbetjent, og Vlados medforfatterskab til bogen "Vlado - "Goddag, det er færdselspolitiet".

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Mandag 12. aug. 2019

  'Formiddag med Simpson' er tilbage efter sommerferien, og Mikael Simpson har glædet sig som et lille barn! Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden giver Mikael Simpson dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre. Dagens gæst Mattias Hundebøll kommer ind til en snak om sin tidligere musikalske karriere i bandet Rock Hard Power Spray. Ydermere får de sig en snak om far-livet og om hans podcast-serie 'Fårking far'.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Torsdag 27. jun. 2019

  Hele to gæster besøger Mikael Simpson i dag. I første time er det journalist Peter Jørgensen, der er i studiet for at tale om navne. Han er dykket ned i navnedata og undersøgt, hvordan dit og dine børns navne har udviklet sig de sidste 118 år. I anden time rammer musiker Trentemøller P6 BEAT-studiet. De taler om alt fra kørekort, børn og selvfølgelig musik. Simpson giver dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 26. jun. 2019

  Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden inviterer Mikael Simpson aktuelle og interessante gæster i studiet til afhøring. I dag har Mikael inviteret biolog og fugleentusiast Vicky Knudsen i studiet. De får sig en snak om diverse fuglearter, og Vicky svarer på alle slags spørgsmål fra lytterne.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 25. jun. 2019

  Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden giver Mikael Simpson dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Mandag 24. jun. 2019

  Clement Kjersgaard er dagens gæst i 'Formiddag med Simpson'. Han har medbragt guitaren, det gode humør og et par fine idéer til, hvilken musik lytterne skal høre. De får sig en god snak om politik, medierne og musikbranchen.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Torsdag 20. jun. 2019

  Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden giver Mikael Simpson dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 19. jun. 2019

  Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden inviterer Mikael Simpson aktuelle og interessante gæster i studiet til afhøring. I dag er gæsten Rane Willerslev. Han er både antropolog, forfatter, professor, tidligere pelsjæger og direktør for Nationalmuseet. Rane og Simpson forsøger at komme omkring alle hans titler, og Rane deler en masse gode historier.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 18. jun. 2019

  Den seje biolog Kasper Lykke Hansen kan mange ting! Han er uddannet erhvervsdykker og dykkerinstruktør, og så har han netop færdiggjort sin Ph.d. i museumshistorie/biologi på Statens Naturhistoriske Museum. I sin Ph.d. har han kortlagt og sammenlignet to meget store samlinger af fossiler fra Sydamerika - P.W. Lunds Samling fra Brasilien og Dr. Valdemar Lausens Samling fra Argentina. Alt dette giver han Simpson en kort lektion i. Ydermere fortæller han om sine kæleslanger og lidt om, hvordan det er, at leve med sygdommen 'Mutipel Sclerose'. Alt imens giver Mikael Simpson dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Mandag 17. jun. 2019

  Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden inviterer Mikael Simpson aktuelle og interessante gæster i studiet til afhøring. I dag er gæsten Johanne Schmidt-Nielsen. Hun er netop tiltrådt som generalsekretær i Red Barnet. Hun kommer og fortæller om den store ændring i hendes liv, fra politiker til lederstilling. Ydermere giver Simpson dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Torsdag 13. jun. 2019

  Allan Vegenfeldt er dagens gæst i Formiddag med Simpson. Han er en dansk sanger og musiker, der er bedst kendt for at være forsanger i The Sandmen. Han kommer ind og fortæller om bandets nye single. Ydermere giver Simpson dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 12. jun. 2019

  Mikael Simpson har inviteret Bedekvinde, Naja May forbi "Formiddag med Simpson". Naja May fortæller om sit arbejde som bedekvinde, om udfordringerne hun møder, håndteringen af de efterladte og den unikke kulturelle tilgang hun har til begravelser.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 11. jun. 2019

  Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden giver Mikael Simpson dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Torsdag 6. jun. 2019

  I dag har Simpson besøg af Cirkus Panik! Tatiana Steen er cirkusdirektør i Cirkus Panik, og datter af Flemming Pacemaker. Han er i dag 87 år og har optrådt i cirkus, siden han var 13 år. I årenes løb har han blandt andet turneret med Cirque Du Soleil og optrådt for selveste Elvis Presley i Las Vegas! Lyt med når Flemming og Tatiana fortæller historier! Simpson giver dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 5. jun. 2019

  I dag får Mikael Simpson besøg af professionel bjergatlet, Rasmus Kragh. I sidste uge besteg han, som den første dansker nogensinde, Mount Everest, uden brug af medbragt ilt. Rasmus Kragh deler sine erfaringer, udfordringer og oplevelser med lytterne. Ydermere giver Simpson dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 4. jun. 2019

  Journalist Janni Pedersen gæster denne dag Mikael Simpson i 'Formiddag med Simpson'. De får sig en snak om nogle af de krimi- og retssager, som Janni gennem tiden har dækket. Alt mens de får sig en kop kaffe, og Mikael spiller en masse musik, du ikke vidste, du ville høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Mandag 3. jun. 2019

  Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden inviterer Mikael Simpson aktuelle og interessante gæster i studiet til afhøring. Dagens gæst er Emma Møller på 25 år. Emma har overlevet kampen mod kræft og fortæller i dag om sin kamp. Ydermere giver Simpson dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 29. maj 2019

  Journalist Stéphanie Surrugue besøger i dag Mikael Simpson i 'Formiddag med Simpson'. De får sig en snak om livet som DR-korrespondent i Frankrig. De drikker en kop kaffe og lytter til en masse lækker fransk musik.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 28. maj 2019

  Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden, ringer Mikael til Jason Willamson fra Sleaford Mods. De får sig en snak om, hvordan det går, og om bandets kommende koncert i Den Grå Hal senere på sommeren. Simpson giver dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Mandag 27. maj 2019

  Skuespiller Charlotte Fich aflægger et kort visit hos Mikael Simpson. Udover dette kigger Farrock også ind til en snak om livet som far. Simpson giver dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Torsdag 23. maj 2019

  Mikael Simpson har inviteret Stine Arnhild, som er sygeplejerske på akutmodtagelsen på Køge sygehus i studiet. De får sig en snak om den massive travlhed på Stines arbejdsplads, og hvordan hende og hendes kollegaer forsøger at leve op til standarden. Ydermere giver Simpson dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 22. maj 2019

  Dagens gæst er praktiserende læge og foredragsholder Charlotte Bøving, der fortæller om hendes liv med en far, hun er sikker på, var psykopat, og hvilke erfaringer hun har gjort sig i forbindelse med dette. Ydermere fortæller hun også om, hvordan hun lever med uhelbredelig kræft, og hvordan man finder glæden ved livet trods den hårde dom. Alt imens sidder Mikael klar med en kæmpe pose plader med musik, som du ikke vidste, du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 21. maj 2019

  Dagens gæst i 'Formiddag med Simpson' er Anders Agger. De får sig en snak om nogle af de mennesker, Anders Agger har interviewet, samt nogle af de mennesker han ønsker sig at interviewe engang. De sidder over hinanden med en kop kaffe, og lytter til musik fra Mikaels store pose af plader, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Mandag 20. maj 2019

  Hypnotisøren og Den Store Bagedyst-vinder Tobias Hamann besøger i dag 'Formiddag med Simpson'. De får sig en kop kaffe, en snak om hypnose og Tobias' berømte morfar, hypnotisøren Ali Hamann. Alt imens Mikael spiller alt den musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Torsdag 16. maj 2019

  Laurits Flensted-Jensen har instrueret den aktuelle film 'Usynlgt hjerte' der skildrer tre unge mennesker, som befinder sig i udkanten af det danske samfund og kæmper med konsekvenserne af fortidens valg. Filmen har fået stor ros, men også kritik for at overtræde nogle etiske grænser. Det er Laurits forbi 'Formiddag med Simpson' for at snakke om. Alt imens Mikael drikker en kop kaffe, og spiller den musik, som du ikke vidste at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 15. maj 2019

  'Cosplaying' er, når man klæder sig ud som kendte såvel som mindre kendte figurer fra animationer og tegnefilm. Stine Frost Genet er udover at være uddannet arkæolog, også konkurrence vindende cosplay'er. Hun er forbi 'Formiddag med Simpson' for at fortælle Mikael om, hvad Cosplay betyder, og hvorfor Stine er så glad for det. Derudover får Mikael også afklaret, hvad forskellen på rollespil og cosplay er. Mikael sidder og lytter med en varm kop kaffe og spiller den musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 14. maj 2019

  Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden inviterer Mikael Simpson aktuelle og interessante gæster i studiet til afhøring. Simpson giver dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Mandag 13. maj 2019

  Når man er mellem 12 og 25 år, kan det være svært at vide, hvad man skal gøre, hvis man går rundt med nogle tunge tanker. Det vil initiativet 'Headspace', som rådgiver børn og unge , gerne hjælpe med. Jonas Begnigna fra 'Headspace' er forbi 'Formiddag med Simpson' for at tale om, hvad det er 'Headspace' konkret kan hjælpe med. Mikael lytter og spørger over en kop varm kaffe og en masse musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Torsdag 9. maj 2019

  Den 10. april i år blev det første billede af et supermassivt sort hul fanget af projektet Event Horizon Telescope. Mikael Simpsons yndlingsastrofysiker Michael Linden-Vørnle er forbi "Formiddag med Simpson" for at forklare, hvad et sort hul egentligt er, og hvordan man kan tage billeder af sorte huller. Mikael måber, men spiller stadig den musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 8. maj 2019

  Mange tusinder mennesker bliver årligt udsat for fysisk og psykisk partnervold. Sofia Kjær er fra den nationale enhed 'Lev uden Vold', der arbejder for at sikre bedre hjælp, når det gælder vold i nære relationer. Hun er på besøg hos Mikael i 'Formiddag med Simpson' for at tale om, hvad det er 'Lev Uden Vold' kan tilbyde de mennesker, der er udsat for psykisk eller fysisk vold. Sofia og Mikael sidder med hver deres kop kaffe og med Mikaels pose med musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 7. maj 2019

  Den Danske Ordbog kigger på hvilke nye ord, der bliver brugt rundt omkring i den danske hverdag, og forsøger at definere dem. I "Formiddag med Simpson" har Mikael Simpson inviteret Mette-Marie Møller Svendsen, som er assisterende redaktør på Den Danske Ordbog ind i studiet. Hun fortæller om sit arbejde på Den Danske Ordbog, og så har hun taget nogle nye og sjove ord med til Mikael. De sidder over en kop kaffe og lytter til musik fra Mikaels store pose af plader, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Mandag 6. maj 2019

  Henover weekenden blev SPOT Festival afholdt, og P6 BEAT's egen Ditte kommer forbi "Formiddag med Simpson" for at fortælle om de otte Karrierekanon-finalister, der gik videre under festivalen. Mikael spiller musik fra nogle af de bands, der stod på scenen under SPOT Festival, men spiller selvfølgelig også noget fra sin egen pladesamling, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre. Alt imens Mikael nyder en kop brandvarm skipperkaffe.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Torsdag 2. maj 2019

  I dag har Mikael inviteret de sjove gutter fra Rytteriet ind i studiet. Martin Buch og Rasmus Botoft er lige blevet færdige med deres meget succesfulde show "Rytteriet - live i Tivoli", og det kommer de forbi "Formiddag med Simpson" for at snakke lidt om. Derudover har de også andre projekter i sigte, så de holder sig i gang. Komedieduoen sidder med sorte kopper kaffe, mens Mikael spiller en masse musik fra sin sorte pose, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 30. apr. 2019

  I anledningen af arbejdernes internationale kampdag d. 1/5, har Mikael Simpson inviteret Søren Bak-Jensen forbi "Formiddag med Simpson". Søren er direktør for Arbejdermuseet, og Mikael får en snak med Søren om de danske arbejderes historie og de opdagelser, man gjorde sig under arbejdet med byens metrobyggeri. Derudover snakker Søren Bak-Jensen om, hvordan vi kan bruge historien til at danne en refleksion over, hvordan fremtiden skal være. Mikael sørger for den hyggelige stemning ved at spille en masse musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Mandag 29. apr. 2019

  I dagens "Formiddag med Simpson" har Mikael inviteret musikterapeut Lise Høy Laursen ind i studiet. Hun har arbejdet meget med at bruge musik som et værktøj i behandlingen af demensramte. Med en kop kaffe hver, sidder de og snakker om de lidt tungere emner som døden, mennesker der bor på hospice, og hvordan musik kan være en hjælp til de mennesker, som kæmper med mentale og fysiske problemer. Alt dette snakker de om, imens Mikael spiller noget musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Torsdag 25. apr. 2019

  Mikael Simpson sidder på denne torsdag med en stor kop kaffe og med en stor pose med sorte plader. Han er klar til at give dig en afslappet formiddag fyldt med musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 24. apr. 2019

  'Livslinjen' er en organisation, der tilbyder rådgivning til mennesker, der kæmper med selvmordstanker. Jeppe Kristen Toft var en del af etableringen af 'Livslinjen' i 1995 og har siden 2001 været ansat som organisationens direktør. Han besøger "Formiddag med Simpson" til en snak om, hvad det er, organisationen kan tilbyde, og hvad der kræves af dem, der arbejder i organisationen. Hvis man kæmper med tanker om selvmord, så kan man ringe til Livslinjens telefonnummer: 70 20 12 01. Jeppe sidder med en kop kaffe og fortæller om sit arbejde, imens Mikael spiller musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 23. apr. 2019

  Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden inviterer Mikael Simpson aktuelle og interessante gæster i studiet til afhøring. Simpson giver dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 17. apr. 2019

  Astrid Søndberg er en journalist, der har skullet dække nogle af de mest blodige og mest voldsomme sager. Hun har skullet rapportere og undersøge sager som Breivik-skyderierne, Ubåds-sagen, Amagermanden og for nyligt Vejen-sagen. Igennem hendes møder med andre mennesker under disse sager, har hun lært, at der ligger en urkraft i mennesker, der kan få dem til handle instinktivt på nogle måder, som man ikke troede var mulig. Hun er forbi "Formiddag med Simpson" og fortæller om sin rolle som journalist i disse meget forfærdelige sager. Imens spiller Mikael Simpson musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 16. apr. 2019

  Den meget anerkendte og prisvindende skuespiller Elliott Hove slog et smut forbi "Formiddag med Simpson" til en meget mild påskeafhøring. For Elliott kan skuespil være en befrielse for genertheden, og at få lov til at stå på scenen kan være en kæmpe forløsning. Programmet får derudover også en sms fra Jesper Groth, som er Elliotts gode teaterven og Mikael spørger også lidt ind til teaterstykket "Shakespeare in Love", som Elliott lige nu er aktuel med. Mikael spiller selvfølgelig musik fra sin pladesamling, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Mandag 15. apr. 2019

  Mens mange har taget påskeferie rundt om i landet, sidder Mikael med en kop kaffe og en stor pose sorte plader og spiller den musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre. I dag har han inviteret jordemoder Louise Wentzel-Petersen, som kommer og fortæller om hendes erhverv, og hvad man skal kunne i nogle oftest pressede og paniske situationer. Med en masse erfaring med fødsler, sidder Louise og giver gode råd til alle de P6 BEAT's lyttere, som venter børn.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Torsdag 11. apr. 2019

  TILYKKE MED DAGEN! Vi fejrer i dag P6 BEAT's 8 års fødselsdag, og Mikael Simpson har en overraskelse i ærmet til alle de trofaste lyttere. P6 BEAT's egen Carsten Holm er forbi "Formiddag med Simpson", som selvfølgelig i dagens anledning er blevet til "Formiddag på P6 BEAT", som de to skøre hoveder sendte sammen for nogle år siden. De sidder med fødselsdagskage og to store kopper kaffer og snakker om minder fra, da de sendte sammen og en virvar af andre ting. Carsten Holm og Mikael Simpson spiller samtidig en masse musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 10. apr. 2019

  Den 7. april var det 25 år siden at folkemordet i Rwanda fandt sted. Den prisvindende fotograf Jan Grarup var i landet for at tage billeder og for at undersøge, om landet er kommet videre, og det besøgte han "Formiddag med Simpson" for at tale lidt om. Udover at have overværet voldsomme ting igennem sin linse, har Jan Grarup sammen med Sara Omar og Sune Wagner skabt den koncertvisuelle forestilling "Silent Noise", som får premiere til efteråret i København og Århus. Alt dette snakker de om over en kop kaffe og musik fra Simpsons pladesamling, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 9. apr. 2019

  Op til datoen for Danmarks besættelse, stilllede Mikael Simpson sig selv spørgsmålet: "Hvad spiste man under besættelsestiden, og hvordan var familielivet?". Dette spørgsmål kunne Dorthe Chakravarty besvare. Hun er historiker og udgav sidste år bogen "Husmor i en rationeringsstid - Køkkenliv under besættelsen", der blandt andet beskriver kvinde- og familielivet under besættelsestiden. Hun er forbi "Formiddag med Simpson" til en snak om at sylte, rationeringsmad, drikkelse og mennesker, der tjente penge på en krise- og rationeringstid. Alt dette snakker de om, imens Mikael spiller den musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Mandag 8. apr. 2019

  Dagens gæst i 'Formiddag med Simpson' er dokumentarist, samt tidligere soldat og officer i den danske hær, Martin Tamm Andersen. Han er en mand med mange jern i ilden. Mikael og Martin får sig en snak om livet som soldat, og det efterfølgende arbejde som konsulent og skuespiller på flere spillefilm. De runder også DR-Dokumentaren 'Fjerneland', som Martin står bag. Alt dette sker med en kop kaffe i den ene hånd og en stak plader i den anden.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Torsdag 4. apr. 2019

  Dagens gæst på 'Formiddag med Simpson' er skuespillerinde Sara Hjort Ditlevsen, som spiller Signe i filmen 'Ser du månen, Daniel', der bliver vist i danske biografer senere i år. Men udover at være skuespiller, går hun også meget op i støtte mennesker, der har det svært. Hun har blandt andet boet i en flygtningelejr i Libanon og har også været i Somaliland for at se og vise, hvad fattigdom og hungersnød gør ved børn i lande, der er udfordret. Alt dette snakker de om, over en varm kop kaffe og med musik fra Mikaels pladesamling, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 3. apr. 2019

  I aften bliver der holdt 'Danish Rainbow Awards', som er en begivenhed, hvor man hylder de LGBT-personer og organisationer, der gør noget for at forbedre LGBT-menneskers liv. Den presseansvarlige for begivenheden hedder Niels Holm, og han sidder med Mikael og snakker om festen i aften, sikkerhed, hate-crimes, priser og 'Jailhouse' baren, som Niels sidder i bestyrelsen for. De sidder med to kopper kaffe og snakker, mens Mikael spiller musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 2. apr. 2019

  Vejret er fantastisk, og Mikael sidder til 'Formiddag med Simpson' og spiller noget af alt den musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre. Men som om at det ikke var nok, så lægger Mikaels gode kammerat Peter Sommer også vejen forbi. De to venner får en sludder om koncerter, musikindspilning, udgivelser og spiller musik for hinanden, som den anden ikke kendte til. Det sker over to store kopper kaffe og en masse god humør.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Mandag 1. apr. 2019

  Dagens 'Formiddag med Simpson' byder ikke på gæster, men til gengæld bliver der fyret op for dagens aprilsnarre! Mikael sidder med en stor kop skipperkaffe og følger med på facadebogen og Twitter for at finde dagens snydeartikler og spasløjer. Sidst i programmet lægger Farrock vejen forbi Mikaels program, og det bliver en stille snak om, hvad det egentligt er, de skal snakke om i aften. Mikael spiller selvfølgelig også noget musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Torsdag 28. mar. 2019

  HUG! Mikael Simpson er en stor MMA-fight-fan, så han har selvfølgelig overværet det danske triumftog i K.B. Hallen d. 9 marts. Til 'Cage Warriors'-eventet sejrede blandt andre danskerne, Nicolas "The Locomotivo" Dalby og Søren "The Viking" Bak. De to danske krigere kommer forbi 'Formiddag med Simpson' til en snak om massive vægttab, skader og deres MMA-kampe, alt imens Mikael spiller noget musik, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Onsdag 27. mar. 2019

  Senere i år præsenterer P6 BEAT et nyt program, hvor musikjournalist Henrik Tuxen roder sin store kasse med kassettebånd igennem, sammen med P6 BEAT's egen Anders Bøtter. På kassettebåndene er der en masse interviews med forskellige kunstnere, som Tuxen har fået lavet gennem sin karriere. Det har pirret Mikaels interesse, og han har derfor inviteret de to personer ind til 'Formiddag med Simpson', for at snakke om bands, de har mødt, og om interviews, der er gået mindre heldigt. Mikael sidder ivrigt og lytter med en stor kop kaffe i den ene hånd og en stor pose plader i den anden og spiller noget musik for dig, som du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik
 • 1:57:00
  Formiddag med Simpson

  Tirsdag 26. mar. 2019

  Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden inviterer Mikael Simpson aktuelle og interessante gæster i studiet til afhøring. Simpson giver dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  Musik