Formiddag med Simpson | P6 Beat | DR

Formiddag med Simpson

Sendt første gang d.

Mikael Simpson har inviteret sanger og sangskriver Jens Unmack i studiet. Det er første udsendels...

Mikael Simpson har inviteret sanger og sangskriver Jens Unmack i studiet. Det er første udsendelse efter jul og nytår, og i den forbindelse sparker Jens og Mikael døren ind til 2018 ved blandt andet at tale om nytårsfesten, tømmermændene, fyrværkeriet og det danske musikår 2017.
Det bliver også til en spændende snak om dengang, Love Shop blev til. Det var i begyndelsen af 1980'erne og Jens fortæller om, hvordan han har oplevet musiklandskabets udvikling fra dengang til nu.

Spilleliste

Mere Formiddag med Simpson

Formiddag med Simpson

15. mar. 2018 kl. 10:03
Simpson har hele to gæster i studiet i dag. Radioværterne, satirikerne og Partners in Crime, Rasm...
Simpson har hele to gæster i studiet i dag. Radioværterne, satirikerne og Partners in Crime, Rasmus Bruun og Frederik Cilius. De fortæller om deres højaktuelle forestilling, "Det Skide Show" samt om deres satiriske dokumentar "Sankt Bernhard syndikatet", der netop er udvalgt til Tribeca Film Festival. Sammen med Simpson taler de om indicier mod Peter Madsen, Rasmus Bruuns had til bagels som koncept og om Simpsons ukendte musikkarriere i Kina.
Anders Bøtter er også et smut forbi og fortælle om den nye P6 BEAT elsker - P6 BEAT elsker Jack White.

Formiddag med Simpson

14. mar. 2018 kl. 10:03
Musiker og revisor, Peter Ingemann (Peter Pengemand), er i formiddagsstudiet med Simpson. Han for...
Musiker og revisor, Peter Ingemann (Peter Pengemand), er i formiddagsstudiet med Simpson. Han fortæller om sin kærlighed til Jazz, om at fortolke og skabe musik og om sit samarbejde med Niels Skousen og Kim Larsen. Imens han har skabt sig selv et navn i musikbranchen, så læste han samtidig til revisor, hvor han nu er bedre kendt som rockmusikkens revisor.
Casper Bach Hegstrup er også inde og fortælle om den kære KarriereKanon, hvor der netop er blevet udvalgt 12 navne blandt 1500 indsendte numre.

Formiddag med Simpson

13. mar. 2018 kl. 10:03
Mads Mikkelsen, programlægger for CPH:DOX, gæster tirsdagens udgave af Formiddag med Simpson. Han...
Mads Mikkelsen, programlægger for CPH:DOX, gæster tirsdagens udgave af Formiddag med Simpson. Han fortæller Simpson om programmet for dette års CPH:DOX (15.-25. marts), hvor bl.a. The XX er gæstekuratorer for filmprogrammet "I See You". Andre velkendte navne i programmet er Grace Jones, M.I.A. og The Minds of 99 - et program spækket med film, overraskelser og debatter.

Formiddag med Simpson

12. mar. 2018 kl. 10:03
Mandag formiddag med Simpson er gæstfri. Det bliver dog stadig monster hyggeligt, da Simpson står...
Mandag formiddag med Simpson er gæstfri. Det bliver dog stadig monster hyggeligt, da Simpson står klar med nøje udvalgt musik til den kære lytter. Kun det bedste til den formiddagsfriske lytter!

Formiddag med Simpson

8. mar. 2018 kl. 10:03
Mikael Simpson for besøg af medstifter af ' Synslinjen', Michael Lind. En stor Depeche Mode fan,...
Mikael Simpson for besøg af medstifter af ' Synslinjen', Michael Lind. En stor Depeche Mode fan, der mistede synet over en nat grundet nethindeløsning. Michael Lind fortæller Simpson, hvordan det særligt har påvirket forholdet til sine børn, og hvordan man kan være styrmand som blind.

Stemningen i klassen er trykket

Ugens gæst er i studiet - ugens heldige lytter er langt væk fra Danmark

Glem Eriksen og Bendtner - fremtidens stjerner hedder Agge og Marcuzo

Morten Albæk og Thomas Skov taler om balancen mellem omsorg og at hærde børn til livet

Let ramponeret og fyldt med spirrende jokes

Caroline og Anne Sofie synes ikke, at udbuddet gør noget for dem og så må man jo gøre det selv