Live kanaler

Klindt & Søn

I det musikalske vognmandsdynasti Klindt & Søn undersøger Mads Klindt musikken til sin egen opvækst og til andres.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:57:00
  Klindt & Søn

  Onsdag 26. dec. 2018

  I det musikalske vognmandsdynasti Klindt & Søn undersøger Mads Klindt musikken til sin egen opvækst og til andres. I dag med Rasmus Dall, der er guitarist i Folkeklubben. Rasmus har sin far Torben med, der bruger sit otium på at køre Folkeklubbens tourbus og sælge merchandise, mens han forsøger at præge bandet med ny musik.

  Musik
 • 1:57:00
  Klindt & Søn

  Tirsdag 25. dec. 2018

  I det musikalske vognmandsdynasti Klindt & Søn undersøger Mads Klindt musikken til sin egen opvækst og til andres. I dag sammen med Signe Tobiassen, der er bassist i Nelson Can. Signe har sin far Jacob med, og snakken bliver ledt ind på 1968, nedbrydning af mure, norsk dødsmetal og Gossip.

  Musik
 • 1:57:00
  Klindt & Søn

  Mandag 24. dec. 2018

  I det musikalske vognmandsdynasti Klindt & Søn undersøger Mads Klindt musikken til sin egen opvækst og til andres. I dag sammen med Oliver Hoiness, der er guitarist i Skammens Vogn og hos Kira Skov. Oliver har sin mor Janne med i studiet. Janne fortæller blandt andet om livet som manager for nogle af de største danske 80'er-bands.

  Musik
 • 1:57:00
  Klindt & Søn

  Søndag 23. dec. 2018

  I det musikalske vognmandsdynasti Klindt & Søn undersøger Mads Klindt musikken til sin egen opvækst og til andres. I dag sammen med sin egen far, Johs., der stadig låner plader på biblioteket og køber dem, hvis de er gode nok. Og så samler han de bedste numre på Josh Compilations og spiller dem på bilferier.

  Musik