Magasinet på P6 BEAT

Det er weekend og tid til fordybelse. I to timer dykker Magasinet ned i ét enkelt tema, med masser af musik, historier og gæster. Magasinet giver dig musiker- og bandportrætter og stiller skarpt på de store tendenser og fænomener i musikkens verden. Velkommen til Magasinet på P6 BEAT. Vært: Robert Haugsted.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:44:59
  Magasinet på P6 BEAT

  Factory Records

  Tag med Magasinet til 80'ernes Manchester, hvor pladeselskabet Factory Records vendte branchen på hovedet og holdte dansegulvet åben 24 timer i døgnet. Du får et interview med Bernard Sumner fra Joy Division, og New Order kommer tæt på folkene bag det sagnomspundne pladeselskab, og så får du selvfølgelig den bedste musik fra Factory Records. Vært: Robert Haugsted.

  Musik
 • 1:45:00
  Magasinet på P6 BEAT

  Desert Sessions

  Magasinet tager dig i denne uge en tur til den støvede californiske ørken. Desert Sessions er tilbage med Vol 11 & 12, og ugens udgave af Magasinet på P6 BEAT er dedikeret til Josh Hommes musikalske ensembles nyeste udspil, der for nyligt kom på gaden efter 16 års ventetid. Vi skal hele vejen fra de første udgaver til den nyeste, forbi de mere end 50 musikere, der har været en del af Desert Sessions, og så skal vi helt ind i indspilningsstudiet Rancho De La Luna. Vært: Robert Haugsted.

  Musik
 • 1:45:00
  Magasinet på P6 BEAT

  Punk i 2019?

  Det er præmieredag på Magasinet på P6 BEAT, der får sin ilddåb mellem støjende guitar og protestråbende sangere. To timer dedikeret til punk. Til de bands som i 2019 succesfuldt viderefører de oprindelige punktraditioner - og til dem, som bringer dem i spil i en helt ny musikalsk kontekst. I studiet er der besøg fra musikjournalist Niels Fez Pedersen, som fortæller om punken og protestens parløb, mens koncertbooker Nina Maurice Davies gør os klogere på, hvordan punken forgrener sig i det musikalske vækstlag. Vært: Robert Haugsted.

  Musik