Live kanaler

Mer' Monitor

Mer' Monitor går tæt på danske kunstnere og bands og sætter fokus på deres live-performance. Hver uge er der en ny gæst på besøg hos Laust Sonne i radiostudiet. Du får de allerbedste historier fra scenen, tourbussen og backstage og indblik i de mange overvejelser og forberedelser, der går forud for en koncert.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 3:54:59
  Mer' Monitor

  Torsdag 2. jul. 2020

  I denne uigenkaldeligt sidste episode af Mer' Monitor går vi all in på Roskilde Festivalen. I løbet af hele fire timer giver vi dig historiske nedslag fra festivalen, historier fra Roskilde-gæster, koncertminder og interviews med nogle af de artister, som skulle have indtaget et par af scenerne under den festival vi alle elsker, men må undvære i år. Lyt med og få bugt med din Roskilde-blues! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:54:59
  Mer' Monitor

  Torsdag 25. jun. 2020

  Livemusikken kommer tilbage! Det er blandt andet, hvad det kommer til at handle om i denne udgave af Mer' Monitor, hvor Louise Lolle ringer op til Kwamie Liv, der netop skal til at spille sin første koncert efter en lang corona-pause på livefronten. Hun er nemlig en af de i alt seks prominente artister, som indtager scenen i Musikkens Hus i Aalborg og Musikhuset i Aarhus, når de to venues atter slår dørene op til en åbningskoncert. Derudover skal det også handle om en eminent koncert fra Radioheads livearkiv, en koncertfilm, som du bare MÅ se - og ikke mindst - så skal denne uges liveguld naturligvis også findes frem fra DRs enorme Diskotek. Det er live, det er lækkert og det er lige her i Mer' Monitor! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:54:59
  Mer' Monitor

  Torsdag 18. jun. 2020

  Et biseksuelt rumvæsen, Eddie Vedder på trædeorgel og bløde slag med køller - det er blandt andet, hvad det kommer til at handle om i denne udgave af Mer' Monitor, hvor Louise Lolle ringer op til chefredaktør fra Gaffa, Sidsel Thomassen, til en snak om støtteprojektet Live fra VA15, der løber af stablen netop nu. Det skal også handle om en ganske særlig koncert fra coronatiden, en koncert hvor David Bowie slog Ziggy Stardust ihjel OG så skal vi selvfølgelig også udnævne denne uges pureste live guld. Med andre ord: Et program du ikke vil gå glip af! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:55:00
  Mer' Monitor

  Torsdag 11. jun. 2020

  En koncert i en tom kirke, en nedbarberet liveperformance og kommende koncerter i kikkerten - det er bare nogle af de overskrifter, der er for denne udgave af Mer' Monitor, hvor Louise Lolle ringer op til Rasmus Littauer aka School of X, som netop har udgivet det sublime album 'Armlock'. De tager en lille snak om, hvordan det er at udgive ny musik i en verden, der er vendt på hovedet. Rasmus fortæller også lidt om, hvad coronatiden har betydet for ham som musiker, og hvilke fremtidsplaner der ligger i pipelinen for School of X. Ikke nok med det, så skal vi også forbi Peter Sommers uforglemmelige livestreamede optræden fra Koncertkirken under Coronafestival.dk, vi skal have historier fra livemusikkens farverige univers OG så skal vi naturligvis også have kåret denne uges liveguld! Det bliver i det hele taget gyldent, så lyt med for filan! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:54:59
  Mer' Monitor

  Torsdag 4. jun. 2020

  En virtuel minifestival fra Egeskov Slot, beskidte lokummer og en guitar med lyden af bomber og kanoner - ja, det er blandt andet hvad det handler om i denne uges Mer' Monitor. Louise Lolle ringer op til Janne Villadsen, talskvinde for Heartland Festival, til en lille snak om den netop overståede mini-festival 'Heartland @ Home' og næste års Heartland, når der forhåbentligt igen bliver åbent for koncerthungrende gæster i Egeskov Slotspark i 2021. Det skal også handle om Lou Reeds sidste liveoptræden, en koncert fra karantænetiden OG så udnævner Louise desuden denne uges formidable og pureste liveguld - what's not to like? Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:55:00
  Mer' Monitor

  Torsdag 28. maj 2020

  Live foran et hav af biler, en slikkepind i øjet og en æreskoncert for 33 minearbejdere i Chile - ja, vi kommer skam vidt omkring i denne udgave af Mer' Monitor, hvor Louise Lolle ringer op til Peter Sommer og får en snak om, hvordan han har håndteret coronakrisen og prøvet nye live-formater af. Vi skal også forbi en af de mange fantastiske livestreamede koncerter, der har været i løbet af karantænen, vi skal runde en helt særlig koncert med The Pixies OG så skal vi, ej at forglemme, udnævne ugens vaskeægte live guld. Lyt med! Det bliver live, lækkert og legendarisk! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:56:59
  Mer' Monitor

  Torsdag 21. maj 2020

  Mer' Monitor er tilbage! Efter lidt over to måneders karantæne er Louise Lolle igen klar til at omfavne, hvad vi alle går og savner i denne tid - nemlig livemusikken! Det gør hun blandt andet ved at ringe til talskvinde fra Roskilde Festival, Christina Bilde, til en lille snak om aflysningen og udskydningen af den halvtredsindstyvende udgave af festivalen. Derudover sætter Louise fokus på en af de mange livestreamede koncerter, der er blevet holdt under coronakrisen. Hun kommer naturligvis også forbi liveleksikonet, en legendarisk turné med selveste Neil Young og det pureste live guld fra gemmerne i DRs kæmpemæssige Diskotek. Lyt da lige med! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:55:00
  Mer' Monitor

  Torsdag 12. mar. 2020

  I denne uges udgave af Mer' Monitor har gæsten desværre måtte melde afbud i sidste øjeblik på grund af sygdom - meeeeeeeen det gør slet ikke noget, for i stedet finder Louise Lolle bare en masse af den lækreste lækre livemusik frem til dine koncertsultne ører. Du skal desuden heller ikke snydes for koncertnyt fra Roskilde Festival, en jordskælvskoncert med The Cure i Mexico og ugens ubestridte liveguld. Det er formidabelt - intet mindre! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:55:00
  Mer' Monitor

  Torsdag 5. mar. 2020

  En pokkers pitkø og uventede tårer, der ikke kunne holde sig tilbage - det er blandt andet, hvad denne udgave af Mer' Monitor har at byde på, når P6 BEAT-lytter og koncertgænger Marie Hobitz Filtenborg er gæst i programmet. Marie deler ud af to af sine absolut største koncertminder, og et af dem er med ingen ringere end Mew, som hun oplevede på Roskilde Festival tilbage i 2015. Det var en koncert, der ramte hende mere end hun lige umiddelbart havde regnet med! Vi skal også forbi ugens live leksikon, vi skal udnævne ugens live guld, vi runder desuden koncertnyt på Kvindernes Internationale Kampdag OG så skal det handle om en koncert på klodens koldeste kontinent Antarktis. Det ville være løgn at sige, at vi ikke kommer vidt omkring i ugens program! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:54:59
  Mer' Monitor

  Torsdag 27. feb. 2020

  En koncert i silende regn med over hundrede mennesker på scenen, og et fællesskab mellem både unge og ældre - ja, det er helt konkret, hvad vi kommer ind på i denne udgave af Mer' Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Marisa Bjørklund er gæst i studiet. Med sig har hun to koncertminder, og et af dem er med Den Sorte Skole, som hun så live på Orange Scene tilbage i 2017, og som blæste hende fuldstændigt omkuld. Derudover skal vi forbi koncertnyt med canadiske Rhye, vi skal hylde denne uges live guld OG så skal det ikke mindst handle om LCD Soundsystems "sidste" koncert. Vi kommer vidt omkring, men det handler alt sammen om livemusik, og det bliver intet mindre end perfekt. Lyt da lige med! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:55:00
  Mer' Monitor

  Torsdag 20. feb. 2020

  Bagende hede, en omrokering af organerne og verdens største mojito - det er blandt andet nogle af de ting det kommer til at handle om i denne udgave af Mer' Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Isa Naja Buhl er gæst i studiet og deler ud af sine to største koncertminder. Et af dem er med James Blake, som hun oplevede på Roskilde Festival sammen med sine venner i pitten foran Orange Scene. Det var helvedes varmt, og vennerne ville gerne søge væk i skyggen, men Isa var i trance og ænsede slet ikke, at hun stod og stegte i varmen. Derudover får du koncertnyt fra en række danske festivaler, vi skal forbi ugens liveguld OG så kommer det desuden til at handle om Led Zeppelins sidste koncert med John Bonham bag tønderne. Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til en ordentlig omgang live-nørderi til dig og dine. Værsgo! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:55:00
  Mer' Monitor

  Torsdag 6. feb. 2020

  Organisk techno, en larger than life-oplevelse og musik, der appellerer til de kinæstetiske sanser - ja, der er dømt høj hat og højt niveau i denne udgave af Mer' Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Frederikke Jagd Greve er gæst i studiet hos Louise Lolle. Med sig har Frederikke to koncertminder, som står hendes hjerte særligt nært. Én af dem er Jon Hopkins, som hun oplevede live i Den Grå Hal på Christiania i 2018. En koncert, som vækkede både mentale og kropslige reaktioner. Foruden en indre rejse i dakke-dak universet, kommer det også til at handle om en legendarisk koncert med Queen, vi skal forbi ugens live guld med Kate Bush OG så er der koncertnyt fra Roskilde Festival i forbindelse med fejringen af festivalens 50-års jubilæum. Så bliver det vist ikke meget bedre! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:55:00
  Mer' Monitor

  Torsdag 30. jan. 2020

  En lækker flødebolle, en oplevelse af at være helt oppe under loftet og en pervers og dekonstrueret freakout-koncert - det er blandt andet, hvad du kan forvente at høre om i denne uges udgave af Mer' Monitor. I studiet får Louise Lolle besøg af koncertgængeren Gry Mortensen, som fortæller om to koncertminder, der står hende særligt nært. Blandt andet fortæller hun om sin oplevelse med D'Angelo på Store Vega i København tilbage i 2012, som var den første gang den lækre soulsanger besøgte Danmark i hele 12 år! Vi skal også forbi Depeche Modes legendariske liveskive '101', vi skal have koncertnyt fra SPOT Festivalen i Aarhus OG så skal det også handle om Nirvanas første festivalturné som support for Sonic Youth, før bandet brød igennem grungemuren med 'Nevermind'-debuten. What's not to like? Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:54:59
  Mer' Monitor

  Torsdag 23. jan. 2020

  Politiske brandtaler, joints og en dansefest uden lige - det er lige præcis, hvad det handler om i denne uges udgave af Mer' Monitor, hvor P6 BEAT-lytter og koncertgænger Mathias Høgh Titelbech er gæst i studiet. Mathias deler ud af to af sine største koncertminder - blandt andet med hip hop-duoen Run The Jewels, som han så på Northside Festival i 2017. Det var en meget våd og regnfuld koncert, men ikke desto mindre sørgede Run The Jewels for, at Mathias og hans medpublikummer glemte alt om det dårlige vejr. I programmet giver vi dig desuden koncertnyt med John Grant, vi skal forbi noget ædelt live guld med The Queen of Soul, Aretha Franklin - OG så vender vi da også lige historien om dengang Beck spillede live med et 157 mand stort orkester! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:54:59
  Mer' Monitor

  Torsdag 16. jan. 2020

  Pearl Jam, Pearl Jam og Pearl Jam - det må omtrent være de tre ingredienser, som beskriver denne uges opskrift til Mer' Monitor. I studiet får Louise Lolle nemlig besøg af P6 BEAT-lytter Klaus Vilstrup Andersen, som fortæller om tre ud af de tolv koncerter, han har oplevet med Pearl Jam rundt i verden gennem tiden - og så har han endda liveoptagelser med fra selv samme koncerter! Men det handler selvfølgelig ikke kun om grunge-legenderne i Pearl Jam. I programmet kommer vi også forbi noget vaskeægte liveguld med U2, vi runder koncertnyt med Velvet Volume OG så får du da også lige lidt lækkert livemusik fra den måske første velgørenhedskoncert nogensinde! Velbekomme! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:55:00
  Mer' Monitor

  Torsdag 9. jan. 2020

  En rejse uden koncertbillet, en boksende kænguru og en flab uden arbejdsmoral - ja, selvom man ikke skulle tro det, så er det rent faktisk noget af det, vi kommer ind på i årets første udgave af Mer' Monitor, hvor P6 BEAT-lytter og ivrig koncertgænger Stinne Skovbjerg gæster studiet og deler ud af to af sine største liveoplevelser fra sit koncert-CV. Blandt andet fortæller hun om dengang hun rejste to timer i tog i Californien for at komme til velgørenhedskoncerten Bridge School Benefit, hvor alle artister var nøje udvalgt af Neil Young himself - og så havde hun ikke engang en billet! Derudover kommer vi omkring noget vaskeægte liveguld med Joni Mitchell, Jeff Buckley og ikke mindst The Rolling Stones. Kort sagt får du en bunke af noget af det allerbedste fra livemusikkens univers - lyt med for pokker! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:57:00
  Mer' Monitor

  Torsdag 5. dec. 2019

  En rigtig hoppekoncert, en flok monkey boys og en bouillonterning af alt, der er godt ved Norsk rockmusik - ja, det er hvad denne sidste udsendelse af Mer' Monitor for i år blandt andet kommer til at handle om. I studiet får Louise Lolle besøg af P6 BEAT-lytter og skuespiller Joen Højerslev, som kommer og deler ud af to af sine største koncertoplevelser. Derudover kommer nyhedsjournalist og metalfan Jakob Trolle forbi studiet, og fortæller om det norske band Kvelertak i forbindelse med, at de lægger vejen forbi Amager Bio i det nye år. OG så får du, som altid, et ordentligt læs livemusik leveret direkte ud gennem din radio - velbekomme! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:56:59
  Mer' Monitor

  Torsdag 28. nov. 2019

  Lange tunger, en mixtape-fiasko og dansabel afrorock - ja, det er blandt andet, hvad vi kommer omkring i denne episode af Mer' Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Noah Seemann Højerslev er gæst i studiet hos Louise Lolle. Noah er den hidtil yngste gæst i programmet, men på trods af sine bare 16 år, har han allerede to Roskilde Festivaler på sit koncert-CV, hvorfra han fortæller om to koncerter med henholdsvis Shame og Jon Hopkins, der står højt på hans liste over største koncertoplevelser. Vært på Farrock, musiker, sanger og sangskriver Frank 'Frankie' Ziyanak kigger også forbi studiet og fortæller lidt om rockbandet KISS i forbindelse med annonceringen af selv samme til næste års Copenhell. OG så får du, selvfølgelig, en syndflod af fantastisk livemusik leveret fra alle os til kære dig! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:57:00
  Mer' Monitor

  Torsdag 21. nov. 2019

  En koncert hvor sol, måne og stjerner står helt forkert - det er blandt andet, hvad vi kommer ind på i denne uges udgave af Mer' Monitor, hvor programmets tidligere producer Emil Bach Andersen er gæst i studiet hos Louise Lolle. Han fortæller om to livekoncerter, som har haft en særlig betydning for ham. En af dem er med Tame Impala i Falconer Salen i 2016, hvor han med sit knuste hjerte endte med at blive hovedfiguren i Kevin Parkers tekstunivers. Derudover ringer Louise op til booker, idémand og tovholder for den netop overståede Sorte Firkant Festival, Jens Back, som fortæller om, hvordan festivalen løb af stablen, og hvorfor den alternative musik er så vigtig at omfavne for en lille festival som deres. OG så snydes du selvfølgelig ikke for en ordentlig bunke led fed livemusik! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:56:59
  Mer' Monitor

  Torsdag 14. nov. 2019

  En midaldrende mand med livskvaler og en oversvømmet Roskilde Festival - det er blandt andet, hvad det handler om i denne uges udgave af Mer' Monitor. I studiet får Louise Lolle besøg af P6 BEAT-lytter og hyppig koncertgænger Emil Kristensen, som kommer og deler ud af to af sine mest mindeværdige oplevelser fra sit omfattende koncert-cv. Vi ringer desuden op til manager og musikskribent Frederik Kyhn, der gør os alle sammen en smule klogere på bandet Sun Kil Moon i forbindelse med, at de lægger vejen forbi Danmark til foråret. OG så skal du selvfølgelig ikke snydes for spandevis af fantastisk lækker livemusik. Lyt med! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:54:59
  Mer' Monitor

  Torsdag 7. nov. 2019

  En Tinder-date, en moshpit og et stramt korset - det er tre ting, som det blandt andet handler om i denne uges udgave af Mer' Monitor. I studiet får Louise Lolle besøg af P6 BEAT-lytter og metal-fan Anne Marie Lykkegaard, som deler ud af to metalkoncerter, som på forskellig vis har haft stor betydning for hende - blandt andet med danske Baest i Lille Vega sidste år, hvor hun joinede den vildeste moshpit og fik udløb for ulykkelig kærlighed og vilde aggressioner! P6 BEATs egen Tilde Bang-Kristensen kigger også et smut forbi studiet og fortæller lidt om sangeren og sangskriveren Weyes Blood i forbindelse med hendes kommende koncert i DR Koncerthuset. OG, ej at forglemme, så skal du få en hulens masse magisk livemusik fra allerbedste skuffe! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:55:00
  Mer' Monitor

  Torsdag 31. okt. 2019

  En mørkemand, en Peter Sommer på efterårsturné og to drenge, der knuselsker Talking Heads - dem vil du alle komme til at møde i denne udgave af Mer' Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Jonathan Justesen er gæst. Han fortæller om sine koncertoplevelser med blandt andre David Byrne, som han oplevede med sin bedste Talking Heads-buddy Peter på Roskilde Festival sidste år. Vi ringer også op til Peter Sommer for at høre lidt om status på den nye plade, og ikke mindst hans igangværende 'Alene Med Palle I Verden'-turné med pianisten Palle Hjort. OG, kære lytter, så snydes du selvfølgelig ikke for noget af det allerbedste fra livemusikkens masgiske buffet! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:54:59
  Mer' Monitor

  Torsdag 24. okt. 2019

  Et stort skur med hugtænder og tømmermænd, og en soulfyldt energibombe - det må siges at være overskrifterne for denne udgave af Mer' Monitor, hvor Louise Lolle får besøg af P6 BEAT-lytter og koncertgænger Ane Cecilie Tovgaard. Ane, også kaldet Cille, fortæller om to af sine største koncertoplevelser med gothmetal-bandet Type O Negative og soulsangerinden Sharon Jones. Kanalens helt egen Jacob Ege Hincheley kommer også et smut forbi studiet og tager en snak om Green Day i forbindelse med at bandet giver koncert på næste års NorthSide Festival. OG, din koncerthungrende BEAT-bandit, så får du selvfølgelig også leveret en række nøje udvalgte livenumre til at stille din sult. Lyt med! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:55:00
  Mer' Monitor

  Torsdag 10. okt. 2019

  Indvolde, der er ved at eksplodere og en nysynet turnébil ved navn Elvira - det er blandt andet, hvad der bliver talt om i ugens udgave af Mer' Monitor. I studiet får Louise Lolle besøg af P6 BEAT-lytteren Camilla Kaiser, som deler ud af sine to største koncertoplevelser med Jeff Lynne's ELO og Massive Attack. Derudover kommer Mads Gustav Grene fra Boundaries og Rasmus Yde fra Fugleflugten forbi sendeburet og fortæller om deres nye fælles Danmarksturné. Og, kæreste lytter, så skal du selvfølgelig også få en ordentlig r**fuld livemusik serveret til dine sultne ører! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:55:00
  Mer' Monitor

  Torsdag 3. okt. 2019

  Fællessang med Patti Smith, forreste parket på krykker og en lyrisk flowmaster med astma - det er blandt andet, hvad der står på dagsordenen for denne udgave af Mer' Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Anna Helqvist (og hendes to måneder gamle søn Thyge) er gæst. Anna fortæller om to af sine største koncertminder, heriblandt en koncert med Patti Smith, som hun oplevede på Det Kongelige Teaters Gamle Scene tilbage i 2015, hvor hun endte med at synge sammen med rock-legenden! Louise Lolle ringer også op til Mer' Monitors hip-hop-ekspert Peter Trier Aagaard, som gør os alle sammen lidt klogere på rapperen Pharoahe Monch, i forbindelse med hans kommende koncert i Pumpehuset den 11. november. OG så skal vi selvfølgelig lytte til mangt og megen af den fantastiske, farverige livemusik. Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:54:59
  Mer' Monitor

  Torsdag 26. sep. 2019

  En The Who-koncert i Caroline Flemmings baghave, en smykkesælgende ørkenrocker på Loppen og rytmisk fodflytteri til dakkedakmusik - det må siges at være overskrifterne for denne uges udgave af Mer' Monitor, hvor programmets producer Kasper Christensen er gæst. Kasper fortæller om to af sine mest mindeværdige koncertoplevelser med Roger Daltrey fra The Who og den Nigerianske guitar-ekvilibrist Mdou Moctar, som begge rockede røven ud af bukserne på hver deres særegne måde. Louise Lolle ringer også op til musikskribenten og anmelderen Jesper Buhl for at blive lidt klogere på Jon Hopkins, der giver koncert i DR Koncerthuset til marts næste år. Og, kæreste lytter, så slipper du naturligvis heller ikke for en masse led fed livemusik. Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:54:59
  Mer' Monitor

  Torsdag 19. sep. 2019

  En fake guldkæde fra Cambodja, En straight-up banger fest og en koncert 12 kilometer over jordens overflade - det er blandt andet, hvad du kan forvente, at det kommer til at handle om i denne udgave af Mer' Monitor, hvor P6 BEAT-lytter Nikolaj Juel er gæst i studiet hos Louise Lolle. Nikolaj fortæller om to af sine største koncertoplevelser med rapperen Kasper Spez og engelske Sleaford Mods, som begge har det til fælles, at alt var nedbarberet og fuldstændig fantastisk. Lau Pedersen og Felix Corrigan fra Fribytterdrømme kigger også forbi og fortæller om deres kommende album og Danmarksturné. Og så får du desuden serveret en masse dejlig livemusik på et radiofonisk sølvfad. Velbekomme! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:55:00
  Mer' Monitor

  Torsdag 12. sep. 2019

  En mørkemand, et entourage af dejlige damer og musik så direkte, råt og vildt, at det er som at stikke hovedet ind i en tørretumbler. DET er blandt andet, hvad det handler om i ugens udgave af Mer' Monitor, hvor Louise Lolle får besøg af P6 BEAT-lytter Mikkel Toft Madsen, der deler ud af sine koncertminder med Nick Cave & The Bad Seeds og Fever Ray. P6 BEATs egen vært og musikekspert Niels Fez Pedersen kommer også et smut forbi studiet, og fortæller om 1960'er bandet MC5 og deres legendariske livealbum 'Kick Out The Jams' i anledning af, at albummet i år kan fejre 50 års jubilæum. Det bliver mørkt, det bliver vildt og det er alt sammen live! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:55:00
  Mer' Monitor

  Torsdag 5. sep. 2019

  Første gang i pitten, store følelser og en røgmaskine fyldt med LSD. Det er blandt andet, hvad der bliver talt om i denne udgave af Mer' Monitor, hvor P6 BEAT-lytteren Frederik Emil Bang er gæst i studiet hos Louise Lolle. Frederik fortæller om sine koncertoplevelser med Arctic Monkeys, The Strokes og Bon Iver, som alle skete i hans teenageår. Vi får også besøg af Lars Vognstrup fra Hands of Light, der fortæller om sin nye musik og kommende debutkoncert til pladeselskabet Crunchy Frogs 25 års jubilæumsfest. OG så skal vi høre en masse af det, det hele handler om - nemlig LIVEMUSIK! Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:54:59
  Mer' Monitor

  Torsdag 29. aug. 2019

  Oasis' debutalbum 'Definitely Maybe' har 25-års jubilæum, og det fejrer vi med en Oasis Special udgave af Mer' Monitor, hvor vi helt eksklusivt er kommet i besiddelse af en koncertoptagelse fra en Oasis-koncert på Hultsfredfestivalen i Sverie i 1994, som skete bare to uger inden udgivelsen af albummet. Vi spiller en masse sange fra optagelsen, vi sætter fokus på debutalbummet og så ringer Louise Lolle op til Hanna Ashby Öhman, der oplevede bandet til koncerten i Hultsfred, samt lydteknikeren Mats Jonsson, der var lydmand på optagelserne. Der er masser af britisk arrogance, det er musik skruet HELT op på 11 og ikke mindst får du en ordentlig r**fuld fantastisk livemusik fra et af verdens bedste rockbands. Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:54:59
  Mer' Monitor

  Torsdag 22. aug. 2019

  Kanyler i kroppen, en soul-konges gennembrud og dødsmetal med silkeblød korsang - det er blandt andet, hvad det handler om i denne uges udgave af Mer' Monitor, hvor P6 BEAT-lytter og koncertgænger Ronald Nielsen er gæst i studiet. Han fortæller om sine koncertoplevelser med henholdsvis svenske Bob Hund og det danske punkband Hjertestop. Vi ringer også op til Sven Engsig Karlsson, der er guitarist i dødsmetalbandet Baest til en snak om deres kommende koncert til Aarhus Festuge med kor-gruppen SØNK. OG så leverer Louise Lolle som altid en masse vanvittig fed livemusik til dine koncerthungrende ører. Vært: Louise Lolle.

  Musik
 • 1:55:00
  Mer' Monitor

  Torsdag 15. aug. 2019

  Et lydtryk så voldsomt at bukserne klæber sig til skinnebenene, og en diskussion mellem et barn og en pædagog i børnehaven om Pink Floyds 'The Dark Side of the Moon' - det er blandt andet, hvad du kan høre om i denne uges udgave af Mer' Monitor. I studiet får Louise Lolle besøg af lytteren og koncertgængeren Peter Lorichs, der fortæller om to af sine mest mindeværdige koncertoplevelser med Pink Floyd på Gentofte Stadion i 1988 og Lamb of God på Copenhell i 2012. Derudover ringer vi også til vores hip hop-ekspert PTA aka Peter Trier Aagaard, som gør os alle sammen klogere på rapperen Common i forbindelse med hans livekoncert i København til september. OG så leverer vi, naturligvis, en masse skøn livemusik til dine øregange! Vært: Louise Lolle.

  Musik