Live kanaler

Mon Amie Complexe

Louise Lolle og Lydmor i en vild og uforudsigelig rejse gennem det smukke, smertefulde og magiske skabende liv.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:56:59
  Mon Amie Complexe

  Lolita for evigt

  Skuespiller Emma Sehested Høgh har et indre orkester, konstant i bevægelse, bevægende sig på en knivsæg mellem begejstring og skam. Men dansende. Altid dansende, ind i vanviddet. Louise Lolle og Lydmor i en vild og uforudsigelig rejse gennem det smukke, smertefulde og magiske skabende liv.

  Musik
 • 1:57:00
  Mon Amie Complexe

  Det smukkeste lig

  General og hans hær bøjer tiden. I centrum møder vi krigsfotograf Jan Grarup, som tror på menneskeheden, tilgivelsen og kan blive rørt over de nære ting, selv om han lever med bevidstheden om verdens ondskab og har set død og ødelæggelse i øjnene. Til sidst dør han - og det gør vi forresten allesammen. Louise Lolle og Lydmor i en vild og uforudsigelig rejse gennem det smukke, smertefulde og magiske skabende liv.

  Musik
 • 1:57:00
  Mon Amie Complexe

  Narcissus og Ekko

  Musiker Anya bliver bliver nedbrudt når hendes begær efter at bruge sin livskraft smelter det kreative rum væk. Vi taler om ambition, pauser og lyst og om at gå ind i efteråret og helt ind i spejlet. Louise Lolle og Lydmor i en vild og uforudsigelig rejse gennem det smukke, smertefulde og magiske skabende liv.

  Musik
 • 1:56:59
  Mon Amie Complexe

  En drage i brystet

  Operasanger Sofie Elkjær Jensen har stål i stemmen og en drage i brystet som laver skulpturer der vil blive i verden. Vi taler om bølger, resonans, magi og at stå i sine fejl uden skam. Louise Lolle og Lydmor i en vild og uforudsigelig rejse gennem det smukke, smertefulde og magiske skabende liv.

  Musik
 • 1:56:59
  Mon Amie Complexe

  Den lystfyldte angst

  Et nysgerrigt hjerte banker i teaterinstruktør Anja Behrens. Vi taler om mod, frygt og lyst og om den græske gud Dionysos og bevæger os igennem et komplekst system inde i os selv for at blive transformerede skridt skrift for skridt. Louise Lolle og Lydmor i en vild og uforudsigelig rejse gennem det smukke, smertefulde og magiske skabende liv.

  Musik
 • 1:56:59
  Mon Amie Complexe

  Gentagelsens kunst

  Tusind agurker på pinde. Syltede agurker på glas. Ned i opvaskemaskinen. Henrik Vibskov stryger den hvide Bjørn, multiplicerer spikes og vi udforsker gentagelsens skønhed og forbandelse. Louise Lolle og Lydmor i en vild og uforudsigelig rejse gennem det smukke, smertefulde og magiske skabende liv.

  Musik
 • 1:57:00
  Mon Amie Complexe

  Jeget som uendelig prisme

  Sargun Oshana er teaterinstruktør. Men han beder ikke sine skuespillere om at tage masker på. I stedet arbejder han med at tage masker af. For indeni findes alt - en uendelig prisme. Louise Lolle og Lydmor i en vild og uforudsigelig rejse gennem det smukke, smertefulde og magiske skabende liv.

  Musik
 • 1:56:59
  Mon Amie Complexe

  Kærlighedsforhold til intuitionen

  Benjamin Hav har storhedsvanvid. Eller også har han bare erkendt sin egen storhed. Og så kan han godt få lyst til at grine, når andre mennesker græder. Louise Lolle og Lydmor i en vild og uforudsigelig rejse gennem det smukke, smertefulde og magiske skabende liv.

  Musik
 • 1:56:59
  Mon Amie Complexe

  For 10.000 kroners mening

  Knud Romer forfører, forvirrer og forundrer med ord. Masser af ord! Og så er han ikke længere bange. Louise Lolle og Lydmor i en vild og uforudsigelig rejse gennem det smukke, smertefulde og magiske skabende liv.

  Musik
 • 1:57:00
  Mon Amie Complexe

  Livet kommer i bølger

  Kira Skov er i studiet, mærker sit hjerte og fortæller om ensomhed, skabelse og kreativitetens og livets bølger. Louise Lolle og Lydmor i en vild og uforudsigelig rejse gennem det smukke, smertefulde og magiske skabende liv.

  Musik