Musiktjenesten

Musiktjenesten giver dig dagens bedste musikhistorier og gør din eftermiddag hyggelig og sjov - og selvfølgelig fuld af god musik! Vi tester din musikalske viden i quizzer og finder de bedste sange inden for forskellige temaer sammen med dig. Velkommen indenfor!

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  19. jun. 2019

  Jacob og Camilla har sat sig for at finde lytternes foretrukne trommeslagere i onsdagens udgave af Musiktjenesten. Der er besøg fra P6 BEAT's allestedsnærværende Tilde Bang, som byder ind med sin favorit tøndebasker. Vi får en anmeldelse af Tools seneste koncert forud for bandets optræden på Copenhell. Og så kommer vi selvfølgelig også forbi dagens nyheder fra musikkens verden, store som små. Værter: Camilla Jane Lea og Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  18. jun. 2019

  Copenhell står lige for døren, og Musiktjenesten dedikerer derfor dagens tema til dine største minder fra den danske metalfestival. Der er gode nyheder fra Beastie Boys og dårlige nyheder fra Megadeths Dave Mustaine. Velkommen til en hårdtslående udgave af Musiktjenesten i djævlehornenes tegn. Værter: Camilla Jane Lea og Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  17. jun. 2019

  Thom Yorke har måske annonceret et kommende soloalbum med en meget kryptisk reklame i Londons undergrund, Father John Misty giver smagsprøver på hans afviste sang fra hitfilmen A Star Is Born, og så er Lana Del Rey på banen med endnu en teaser for hendes kommende album. Det er dagens overskrifter i Musiktjenesten, som selvfølgelig også skyder ugen i gang med dine skiver i mandagsjukeboxen. Værter: Camilla Jane Lea og Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  14. jun. 2019

  Vi tager forskud på festlighederne og fejrer både Nirvana, The White Stripes og Joy Divisions debutalbums, som alle har runde jubilæer i morgen. Det gør vi ved at dedikere temaet til de største debuter, og så giver vi dig en omgang Pop Up Radio med alt, hvad du skal vide om Joy Divisions debutalbum, Unknown Pleasures. Værter: Camilla Jane Lea og Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  13. jun. 2019

  Jagten på de bedste debutplader fortsætter i torsdagens udgave af Musiktjenesten, som også byder på en tvivlsom hyldest af dansk musiks største player, Søren Rasted. Carseat Headrest, R.E.M., Arctic Monkeys og The Smiths pryder overskrifterne på de historier, som Jacob og Camilla kommer forbi i programmet. Værter: Camilla Jane Lea og Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  12. jun. 2019

  Camilla vender tilbage og aflægger rapport fra koncerter med blandt andre Idles og New Order på årets Northside Festival. Vi leder efter de allerbedste debutplader hos lytterne, og så kommer Jacob og Camilla selvfølgelig også forbi dagens bedste og vigtigste nyheder fra musikkens verden, som i dag tæller historier fra Radiohead, Robyn og Lars Ullrich. Værter: Camilla Jane Lea og Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  11. jun. 2019

  Jacob skyder en forkortet uge i gang med en forbedret udgave af mandagsjukeboxen - nemlig tirsdagsmandagsjukeboxen. Der er nyt fra The Raconteurs og danske Efterklang i en udgave af Musiktjenesten, som i høj grad står i Northside Festivalens tegn. Du kan høre spritnye interviews fra både Foals, Kurt Vile og New Order. Vært: Jacob Ege Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  7. jun. 2019

  Weekenden nærmer sig, og Musiktjenesten er spræng-fyldt med indhold. Der er en ny single fra Liam Gallagher, en løsesum på Radioheads materiale, og en trailer til den kommende The Cure-koncertfilm. Derudover er der besøg fra programvært Anders Bøtter, og så tager vi igen temperaturen på NorthSide Festival på en telefonlinje. Den triste nyhed skal dog også vendes, nemlig at R&B-musikeren Dr. John er død. Værter: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  6. jun. 2019

  Torsdagens udgave af Musiktjenesten byder på nyheder, der indebærer Noel Gallagher, Whitney og et skævt samarbejde mellem Nine Inch Nails og Miley Cyrus. Derudover kan Belle & Sebastians debut Tigermilk fejre jubilæum, og det samme kan X&Y af Coldplay. Og så er der selvfølgelig interview med programvært Casper Bach Hegstrup, der tager temperaturen på NorthSide Festival i Aarhus. Værter: Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  5. jun. 2019

  Musiktjenestens eneste kaptajn i dag, Jacob, har pakket program med nyheder. Der er en ny single fra Ty Segall, en trailer fra en kommende Michael Hutchence-dokumentar og nyt om David Bowies sixpence. Der er også en omgang Skæg Metal, der forklarer, hvilken slags musik du ikke skal høre, når du kører bil. Derudover er der et interview med Sam Fogarino fra Interpol, og så er der besøg fra programvært Sebastian Saxton. Værter: Jacob HinchelY.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  4. jun. 2019

  Tirsdagens udgave af Musiktjenesten er fyldt med nyheder fra bl.a. det alternative støjpop band Pixies, en kommende Bob Dylan-dokumentar og indie bandet Whitney. Der bliver også vendt historier om The Beatles, Jeff Buckley, Düreforsög og Bruce Springsteen. Sidst men ikke mindst er der klip fra et Paul Simonon-interview, som kanalens reporter, Robert, har haft fornøjelsen af at lave. Værter: Camilla Jane Lea og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  3. jun. 2019

  Det er en ny uge, og Jacob har en ny medvært på pinden i Musiktjenesten: Camilla Jane Lea. De to værter vender dagens nyheder, der består af en Pavement-reunion og to nye Bon Iver-singler. Der bliver også lavet pop up over Beastie Boys, og så er der besøg fra reporteren Robert, der fortæller om Heartland Festival. Værter: Camilla Jane Lea og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  29. maj 2019

  Det er blevet Runes sidste dag på P6 BEAT, og Musiktjenestens to værter sørger derfor at skabe ekstra god stemning på denne sidste udsendelse sammen. De får også lagt musiksimulatorbranchespillet, Mister Music Manager, i graven med en allersidste episode i det store epos. Musiknyhederne består bl.a. af en ny single fra The Voidz og en Oasis-bio pic. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  28. maj 2019

  Rune og Jakob spørger i dagens udgave af Musiktjenesten lytterne om, hvilken musik de gerne vil opdrage deres børn med, og det giver selvfølgelig anledning til masser af god musik. Dagens nyheder indebærer koncertannonceringer fra Spleen United, en besked fra Morrissey og holdkæft-bolcher på NorthSide Festival. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  27. maj 2019

  Musiktjenesten lægger ugen ud med en noget trist nyhed: Rune annoncerer nemlig, at onsdag i denne uge vil blive hans sidste dag på P6 BEAT. Men dagen bliver endnu mere dramatisk, da et besøg fra Shy Ronnie ender i en uheldig tragedie. Til gengæld bliver der også vejet op med gode nyheder: Pavement og The Mars Volta bliver begge muligvis gendannede, og så er Mandagsjukeboxen klar til at redde dagen. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik
 • 2:57:00
  Musiktjenesten

  24. maj 2019

  Fredagens udgave af Musiktjenesten byder på godt humør i studiet og gode nyheder. Der er bl.a. nyt fra Peter Sommer, som har smidt en ny single på gaden. Richard Ashcroft fra The Verve får rettighederne tilbage på Bitter Sweet Symphony, og så er Morriseys nye coveralbum udkommet, som kommer igennem en omgang fanmeldelser. Derudover er der besøg fra programværterne Casper Bach Hegstrup og Niels 'Fez' Pedersen. Værter: Rune Hedeman og Jacob Hinchely.

  Musik