Live kanaler

Stadion på P6 BEAT

Stadionet er både atleten og musikerens største arena. I en sommer uden store sports- og musikbegivenheder dykker Stadion på P6 BEAT ned i krydsfeltet mellem sport og musik. Lyt med og lad Stadion kurere dine sportsabstinenser! Værter: Robert Haugsted og Mads Gundersen.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:56:59
  Stadion på P6 BEAT

  Fredag 17. jul. 2020

  I sidste udgave af Stadion på P6 BEAT i denne omgang er Mads og Robert klar til at stille dine sportsabstinenser med masser af god musik og underholdning. Det er to veloplagte allstar hold, der stiller til start i showudgaven af EM i musik. Så skal FIFA-sang-stafetten vendes, når du bliver sendt på en musikalsk rejse gennem alle FIFA spil siden 1998. Derudover kommer vi forbi temaer fra ugen der gik og selvfølgelig dagens fans. Værter: Robert Haugsted og Mads Gundersen.

  Musik
 • 1:56:59
  Stadion på P6 BEAT

  Torsdag 16. jul. 2020

  I dagens udgave af Stadion på P6 BEAT er det finaledag til EM i musik. Mads og Robert er klar til at give dig en masse god underholdning og fortælle sportsanekdoter, når Irland møder England til et brag af en finalekamp. FIFA-sang-stafetten tager dig tilbage til 2006 og så skal vi forbi dagens fans. Værter: Robert Haugsted og Mads Gundersen.

  Musik
 • 1:56:59
  Stadion på P6 BEAT

  Onsdag 15. jul. 2020

  Mads og Robert har varmet op til dagens udgave af Stadion på P6 BEAT. FIFA spillet fra 1998 bliver hevet frem i FIFA-sang-stafetten, der er skandinavisk opgør, når Sverige møder Norge til EM i musik og så skal vi forbi dagens fan. Derudover skal dagens tema vendes, som i dag handler om hvilke sange lytterne vil indtage et stadion med. Værter: Robert Haugsted og Mads Gundersen.

  Musik
 • 1:56:59
  Stadion på P6 BEAT

  Tirsdag 14. jul. 2020

  I dagens udgave af Stadion på P6 BEAT handler det om fodbold, når Mads og Robert i dag får besøg af fankoordinator, Anders Hagen, fra DBU. Endnu en gang skal FIFA-sang-stafetten vendes, Irland møder Sverige inden finalen og så skal vi også forbi lytternes bud på musikere til en ny slutrundesang. Værter: Robert Haugsted og Mads Gundersen.

  Musik
 • 1:56:59
  Stadion på P6 BEAT

  Mandag 13. jul. 2020

  Det er mandag og uge to af Stadion på P6 BEAT er i gang. Mads og Robert vender FIFA-sang-stafetten med spillet fra 2011, England har hjemmebanefordel i dagens semifinale mod Norge og så kommer Anders fra The Entrepreneurs forbi når det handler om cykelsport i dag. Værter: Robert Haugsted og Mads Gundersen.

  Musik
 • 1:56:59
  Stadion på P6 BEAT

  Fredag 10. jul. 2020

  I dagens program af Stadion på P6 BEAT vender Mads og Robert sportsugen, der er gået. For sidste gang i denne uge skal FIFA-sang-stafetten vendes, Irland møder Tyskland til en brag kamp til EM i musik. Værter: Robert Haugsted og Mads Gundersen.

  Musik
 • 1:56:59
  Stadion på P6 BEAT

  Torsdag 9. jul. 2020

  Mads og Robert er klar til at give dig en masse god underholdning, når de i Stadion på P6 BEAT vender grænselandet mellem sport og musik. I dagens program gives FIFA-sang-stafetten videre, Sverige møder Spanien til EM i musik og så står den på basket, hvor journalist og basketentusiast, Tue Blædel, kommer forbi. Værter: Robert Haugsted og Mads Gundersen.

  Musik
 • 1:57:00
  Stadion på P6 BEAT

  Onsdag 8. jul. 2020

  I dagens udgave af Stadion på P6 BEAT har Mads og Robert fundet skateboardet frem, når det handler om krydsfeltet mellem skate og musik. FIFA-sang-stafetten skal vendes, Frankrig møder Norge i en gyser til EM i musik og så er der besøg af P6 BEAT værterne og tidligere skatere Camilla Jane Lea og Johan Wohlert. Værter: Robert Haugsted og Mads Gundersen.

  Musik
 • 1:56:59
  Stadion på P6 BEAT

  Tirsdag 7. jul. 2020

  Stadion på P6 BEAT står i cykelsportens tegn, når Mads og Robert i dag undersøger krydsfeltet mellem cykelsport og musik, nu hvor Touren er udskudt. I dagens program skal FIFA-sang-stafetten gives videre, Danmark møder England til EM i musik og så får Mads og Robert besøg af nypensioneret cykelrytter Matti Breschel. Værter: Robert Haugsted og Mads Gundersen.

  Musik
 • 1:56:59
  Stadion på P6 BEAT

  Mandag 6. jul. 2020

  I første udgave af Stadion på P6 BEAT dykker vi ned i krydsfeltet mellem sport og musik, nu hvor sommerens store sports- og musikbegivenheder er enten udskudt eller helt aflyst. I dagens program starter FIFA-sang-stafetten, der trækkes lod til EM i musik og så får Mads og Robert besøg af livsstilsekspert og TV-vært Christian Grau. Værter: Robert Haugsted og Mads Gundersen.

  Musik