Live kanaler

Tidskapslen

Tilde Bang-Hansen støvsuger hver uge et nyt årti for det, der er værd at bevare for eftertiden i en tidskapsel. Med sig har hun hver uge en ny medvært, der er musiker. Sammen med eksperter og lytterne udvælger de hvilke værdier, sange, tv-serier og tendenser fra årtiet, som skal tages med videre i eftertiden. Værter: Tilde Bang-Hansen samt skiftende medværter (Katinka Bjerregaard, Lasse Lyngbo, Tobias Kippenberger og Silas Bjerregaard).

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 2:57:00
  Tidskapslen

  Fredag 24. apr. 2020

  Tilde Bang-Hansen støvsuger hver uge et nyt årti for det, der er værd at bevare for eftertiden i en tidskapsel. Med sig har hun hver uge en ny medvært, der er musiker. Sammen med eksperter og lytterne udvælger de hvilke værdier, sange, tv-serier og tendenser fra årtiet, som skal tages med videre i eftertiden. Værter: Tilde Bang-Hansen og Silas Bjerregaard. (Sendt først 28. juli 2017).

  Musik
 • 2:56:59
  Tidskapslen

  Torsdag 23. apr. 2020

  Tilde Bang-Hansen støvsuger hver uge et nyt årti for det, der er værd at bevare for eftertiden i en tidskapsel. Med sig har hun hver uge en ny medvært, der er musiker. Sammen med eksperter og lytterne udvælger de hvilke værdier, sange, tv-serier og tendenser fra årtiet, som skal tages med videre i eftertiden. Værter: Tilde Bang-Hansen og Silas Bjerregaard. (Sendt først 27. juli 2017).

  Musik
 • 2:56:59
  Tidskapslen

  Onsdag 22. apr. 2020

  Tilde Bang-Hansen støvsuger hver uge et nyt årti for det, der er værd at bevare for eftertiden i en tidskapsel. Med sig har hun hver uge en ny medvært, der er musiker. Sammen med eksperter og lytterne udvælger de hvilke værdier, sange, tv-serier og tendenser fra årtiet, som skal tages med videre i eftertiden. Værter: Tilde Bang-Hansen og Silas Bjerregaard. (Sendt først 26. juli 2017).

  Musik
 • 2:56:59
  Tidskapslen

  Tirsdag 21. apr. 2020

  Tilde Bang-Hansen støvsuger hver uge et nyt årti for det, der er værd at bevare for eftertiden i en tidskapsel. Med sig har hun hver uge en ny medvært, der er musiker. Sammen med eksperter og lytterne udvælger de hvilke værdier, sange, tv-serier og tendenser fra årtiet, som skal tages med videre i eftertiden. Værter: Tilde Bang-Hansen og Silas Bjerregaard. (Sendt først 25. juli 2017).

  Musik
 • 2:56:59
  Tidskapslen

  Mandag 20. apr. 2020

  Tilde Bang-Hansen støvsuger hver uge et nyt årti for det, der er værd at bevare for eftertiden i en tidskapsel. Med sig har hun hver uge en ny medvært, der er musiker. Sammen med eksperter og lytterne udvælger de hvilke værdier, sange, tv-serier og tendenser fra årtiet, som skal tages med videre i eftertiden. Værter: Tilde Bang-Hansen og Silas Bjerregaard. (Sendt først 24. juli 2017).

  Musik
 • 2:57:00
  Tidskapslen

  Fredag 17. apr. 2020

  Tilde Bang-Hansen støvsuger hver uge et nyt årti for det, der er værd at bevare for eftertiden i en tidskapsel. Med sig har hun hver uge en ny medvært, der er musiker. Sammen med eksperter og lytterne udvælger de hvilke værdier, sange, tv-serier og tendenser fra årtiet, som skal tages med videre i eftertiden. Værter: Tilde Bang-Hansen og Tobias Kippenberger. (Sendt første gang 20. juli 2017).

  Musik
 • 2:57:00
  Tidskapslen

  Torsdag 16. apr. 2020

  Tilde Bang-Hansen støvsuger hver uge et nyt årti for det, der er værd at bevare for eftertiden i en tidskapsel. Med sig har hun hver uge en ny medvært, der er musiker. Sammen med eksperter og lytterne udvælger de hvilke værdier, sange, tv-serier og tendenser fra årtiet, som skal tages med videre i eftertiden. Værter: Tilde Bang-Hansen og Tobias Kippenberger. (Sendt første gang 19. juli 2017).

  Musik
 • 2:57:00
  Tidskapslen

  Onsdag 15. apr. 2020

  Tilde Bang-Hansen støvsuger hver uge et nyt årti for det, der er værd at bevare for eftertiden i en tidskapsel. Med sig har hun hver uge en ny medvært, der er musiker. Sammen med eksperter og lytterne udvælger de hvilke værdier, sange, tv-serier og tendenser fra årtiet, som skal tages med videre i eftertiden. Værter: Tilde Bang-Hansen og Tobias Kippenberger. (Sendt første gang 18. juli 2017).

  Musik
 • 2:57:00
  Tidskapslen

  Tirsdag 14. apr. 2020

  Tilde Bang-Hansen støvsuger hver uge et nyt årti for det, der er værd at bevare for eftertiden i en tidskapsel. Med sig har hun hver uge en ny medvært, der er musiker. Sammen med eksperter og lytterne udvælger de hvilke værdier, sange, tv-serier og tendenser fra årtiet, som skal tages med videre i eftertiden. Værter: Tilde Bang-Hansen og Tobias Kippenberger. (Sendt første gang 17. juli 2017).

  Musik
 • 2:56:59
  Tidskapslen

  Fredag 3. apr. 2020

  Tilde Bang-Hansen støvsuger hver uge et nyt årti for det, der er værd at bevare for eftertiden i en tidskapsel. Med sig har hun hver uge en ny medvært, der er musiker. Sammen med eksperter og lytterne udvælger de hvilke værdier, sange, tv-serier og tendenser fra årtiet, som skal tages med videre i eftertiden. Vært: Tilde Bang-Hansen. (Sendt første gang 14. juli 2017)

  Musik
 • 2:56:59
  Tidskapslen

  Torsdag 2. apr. 2020

  Tilde Bang-Hansen støvsuger hver uge et nyt årti for det, der er værd at bevare for eftertiden i en tidskapsel. Med sig har hun hver uge en ny medvært, der er musiker. Sammen med eksperter og lytterne udvælger de hvilke værdier, sange, tv-serier og tendenser fra årtiet, som skal tages med videre i eftertiden. Værter: Tilde Bang-Hansen og Lasse Lyngbo. (Sendt første gang 13. juli 2017)

  Musik
 • 2:57:00
  Tidskapslen

  Onsdag 1. apr. 2020

  Tilde Bang-Hansen støvsuger hver uge et nyt årti for det, der er værd at bevare for eftertiden i en tidskapsel. Med sig har hun hver uge en ny medvært, der er musiker. Sammen med eksperter og lytterne udvælger de hvilke værdier, sange, tv-serier og tendenser fra årtiet, som skal tages med videre i eftertiden. Værter: Tilde Bang-Hansen og Lasse Lyngbo. (Sendt første gang 12. juli 2017).

  Musik
 • 2:56:57
  Tidskapslen

  Tirsdag 31. mar. 2020

  Tilde Bang-Hansen støvsuger hver uge et nyt årti for det, der er værd at bevare for eftertiden i en tidskapsel. Med sig har hun hver uge en ny medvært, der er musiker. Sammen med eksperter og lytterne udvælger de hvilke værdier, sange, tv-serier og tendenser fra årtiet, som skal tages med videre i eftertiden. Værter: Tilde Bang-Hansen og Lasse Lyngbo. (Sendt første gang 11. juli 2017)

  Musik
 • 2:56:58
  Tidskapslen

  Mandag 30. mar. 2020

  Tilde Bang-Hansen støvsuger hver uge et nyt årti for det, der er værd at bevare for eftertiden i en tidskapsel. Med sig har hun hver uge en ny medvært, der er musiker. Sammen med eksperter og lytterne udvælger de hvilke værdier, sange, tv-serier og tendenser fra årtiet, som skal tages med videre i eftertiden. Værter: Tilde Bang-Hansen og Lasse Lyngbo. (Sendt første gang 10. juli 2017)

  Musik