Live kanaler

Vidundergrunden & Verden

En how to guide til folk med de helt store drømme. Volmer & Vibe rejser til LA LA LAND for at møde de danskere, der har taget springet til den anden side af kloden for slå igennem.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 30:52
  Vidundergrunden & Verden

  1:4 - Bagmanden

  Vidundergrunden & Verden er en podcastserie i 4 dele, og en how to guide til folk med de helt store drømme. I første episode møder vi de netop ankomne Volmer og Vibe i en mansion i The Hills. De skal holde Thanksgiving med kalkun & skinke sammen med nogle af de danskere, der bor og arbejder i Los Angeles. Aftenens vært er Niclas Anker. Vi har valgt at kalde ham Bagmanden.

  Musik
 • 37:49
  Vidundergrunden & Verden

  2:4 - Thug life

  Vidundergrunden & Verden er en podcastserie i 4 dele, og en how to guide til folk med de helt store drømme. I anden episode tager Volmer & Vibe til Sherman Oaks og møder Willer. Han fortæller om hip hoppens oprindelse i Danmark og om hvordan han kom til Los Angeles for at arbejde med artister som Eazy-E og Ice Cube og endte i slagsmål med Tupac Shakur.

  Musik
 • 35:08
  Vidundergrunden & Verden

  3:4 - Black Magic

  Kan sort magi hjælpe dig mod stjernerne? Skal man virkelig rejse til den anden side af Jorden for at arbejde med sine naboer? Og er det virkelig muligt, at en tur i junglen kan hjælpe din kreativitet? Volmer & Vibe fortsætter jagten på svarene i La La Land, hvor de i dette afsnit møder Frederik Thaae på et magisk apotek og Nanna B på et traditionelt rollerdisco.

  Musik
 • 38:26
  Vidundergrunden & Verden

  4:4 - Artisten

  I fjerde og sidste episode af Vidundergrunden & Verden skal Volmer og Vibe til en all-american BBQ hos artisten Galimatias og hans amerikanske manager Jordan. Galimatias er en af de artister, som kun få i Danmark kender navnet på, men som mange i verden kender lyden af. Han har taget springet direkte fra Fredericia til Los Angeles. Vi møder ham til syltede-agurke-shots og lejrbål i La La Land.

  Musik