P7 MIX møder

'P7 MIX møder' hver søndag kl. 11.03-12.00 en musikalsk personlighed til en samtale om popmusikkens betydning og det at skrive og fremføre en sang. Det kan være en sanger, sangerinde, musiker eller producer. Uanset, snakker vi om og hører popmusik, taler os ind i poppens verden og får gode historier, du ikke hører andre steder. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 57:00
  P7 MIX møder

  30. jun. 2019

  I P7 Mix møder har værten Christoffer Gregersen besøg af musikere og tekstforfattere til en snak om deres sange og tekstunivers, hvad inspirerer dem, hvilke ord sniger sig altid med i deres sange og hvorfor er der nogle emner, der egner sig bedre til sangtekster end andre? Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Faustix

  Faustix er dagens gæst i P7 Mix Møder. Han en af de førende producere og DJ's og har de senere år for alvor cementeret sit navn herhjemme. I programmet tager værten, Christoffer Gregersen, dig med ind i Faustix' verden, hvor du får lov at høre flere af hans hits samt høre ham fortælle om hans vej til hvor han er i dag. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Uddrag fra de sidste 2-3 måneder

  Christoffer Gregersen, bringer i denne udgave af P7 Mix Møder et sammendrag af de sidste 3 måneders P7 Mix Møder-programmer med gæster som, Ericka Jane, Scarlet Pleasure, Clara, Aksglæde, CHris Burton mv. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Chris Burton

  Chris Burton er dagens gæst i P7 Mix Møder. Han debuterede tidligere på året med singlen 'Love Letters', som efterfølgende er blevet fulgt op af to singler, hvoraf den seneste er 'Little Sister'. Han er kun 16 år gammel, men hans evner som sanger og sangskriver er indiskutable. I dag inviterer værten, Chrisoffer Gregersen, ham på besøg til en snak om hans flotte start på karrieren samt hans sangskrivning og hvad der inspirerer ham som artist. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  2. jun. 2019

  For 30 år siden udgav Sanne Salomonsen sit ikoniske album 'Sanne', med udødelige klasssikere som 'Kærligheden Kalder', 'Uden Dig', 'Hvis Du Forstod' og 'Jeg' I Live'. I dette hyldestprogram tager værten, Christoffer Gregersen, dig med tilbage til tilblivelsen af hvad der skulle gå hen og blive det femte bedstsælgende danske album nogensinde. I programmet får du bla. mulighed for at høre sangene, samt en masse historier fra mange af de medvirkende på albummet bla. Rugsted/Kreutzfeldt, som stod for at skrive sangene Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  19. maj 2019

  I P7 Mix møder har værten Christoffer Gregersen besøg af musikere og tekstforfattere til en snak om deres sange og tekstunivers, hvad inspirerer dem, hvilke ord sniger sig altid med i deres sange og hvorfor er der nogle emner, der egner sig bedre til sangtekster end andre? Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Ericka Jane

  Ericka Jane er dagens gæst i P7 Mix Møder. Hun debuterede i 2015 med singlen 'Favorite Lie', som efterfølgende blev fulgt op i 2016 med singlerne 'Bad Like You' og 'Bitter War' sammen med Christopher, som hun senere tog på turne med. Hun er et af de store pop/RnB-håb på den danske scene og i dag inviterer værten, Chrisoffer Gregersen, hende på besøg til en snak om hendes karriere, sangskrivning og hvad der inspirerer hende som artist. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Andreas Odbjerg

  Andreas Odbjerg er en dansk sanger og sangskriver, der har slået sine folder i den danske musikbranche i mere end 10 år både som artist, en del af duo-projektet 'Moses:Andreas' og en eftertragtet sangskriver. Vejen til hvor han er i dag har bestemt ikke været snore lige og det snakker vi om i dag i P7 Mix Møder, hvor værten, Christoffer Gregersen, får besøg af Andreas Odbjerg. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Scarlet Pleasure

  Scarlet Pleasure er dagens gæster i P7 Mix Møder. Scarlet Pleasure kom på danmarkskortet i 2014 med singlen 'Windy' og har sidenhen stået for soundtracket til mange fester, spillet udsolgte koncerter de største steder i landet og med andre ord leveret det ene hit efter det andet. I dag inviterer værten, Christoffer Gregersen, Scarlet Pleasure i studiet til en snak om deres karriere, sangskrivning og hvad der fortsat inspirerer dem til at lave musik Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Aksglæde

  Aksglæde er dagens gæst i P7 Mix Møder. Aksglæde har haft nogle succesfulde år med flere udgivelser, som har klaret sig rigtig godt på radioen. I dag inviterer værten, Christoffer Gregersen, ham på besøg til en snak om karriere, sangskrivning og inspiration Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Alexander Oscar

  Alexander Oscar er dagens gæst i P7 Mix Møder. Alexander Oscar blev med ét et stort navn på den danske scene med udgivelsen af hittet 'Number' i januar måned 2018 og siden har den 20 årige århusianer haft meget travlt med sin karriere. Christoffer Gregersen tager dig i dag med ind i Alexander Oscars karriere, sangskrivning og inspiration. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  P7 MIX

  P7 Mix Møder er i dag et sammendrag af højdepunkterne fra de sidste tre måneders 'P7 Mix Møder - programmer', med gæster som bl.a. Christopher, Rasmus Walter, Medina, Nicklas Sahl m.fl., som værten, Christoffer Gregersen, har haft besøg af. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Søs Fenger

  Søs Fenger er dagens gæst i P7 Mix Møder. Søs Fenger har siden midten af 80'erne været en af de mest populære danske sangerinder. I dag tager værten, Christoffer Gregersen, en snak med den store sangerinde om hendes lange karriere, opture og nedture, sangskrivning og inspiration. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Rasmus Walter

  Rasmus Walter er dagens gæst i P7 Mix Møder. Rasmus Walter har efterhånden haft sin gang i musikbranchen i mange år. Han startede som forsanger i bandet 'Grand Avenue' tilbage i 2001 for så at starte en solokarriere i 2011. Christoffer Gregersen tager dig i dag med ind i Rasmus Walters karriere, sangskrivning og inspiration. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Christopher

  Christopher er dagens gæst i P7 Mix Møder. Christopher har efterhånden haft sin gang i musikbranchen i 10 år og har ikke set sig tilbage siden hans debut. Den 22. februar udkom hans album 'Under The Surface', hvor værten, Christoffer Gregersen, tager dig tæt med ind i albumprocessen og snakker med Christopher om hans karriere, sangskrivning og inspiration Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Alphabeat

  Alphabeat er gæst I P7 Mix møder i dag, hvor værten, Christoffer Gregersen, inviterer gruppen, der har været på pause siden 2012, i studiet efter udgivelsen af deres helt nye single 'Shadows'. I dag får du mulighed for at komme med om bord, når der bliver snakket om deres karriere, sangskrivning og hvad der lå til grund for den lange pause? Medvirkende: Alphabeat. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  ANYA

  Anya er dagens gæst i P7 Mix møder, hvor værten, Christoffer Gregersen, inviterer i studiet til en snak om sangskrivning, karriere og hvad der inspirer hende til at lave musik? Hun blev kaldt det store RnB-håb, da hun i 2015 debuterede med singlen 'Need To Know' og har siden udgivet en masse sange, som kun har styrket hendes position, som en af de største pop/RnB-talenter i Danmark. I dag kommer du tæt på sangerinden Anya og lærer mere om hendes sangskrivning, hvad hendes sange handler om hvad der inspirerer hende. Medvirkende: ANYA. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  KOPS

  KOPS er dagens gæst i P7 Mix møder, hvor værten, Christoffer Gregersen, inviterer i studiet til en snak om sangskrivning, karriere og hvad der inspirer ham til at lave musik? Dagens sanger og sangskriver er et lysende talent på den danske RnB/Pop-himmel. Han debuterede sidste år som bare 19 årig og har klaret sig virkelig godt på kort tid. Senest udgav singlen Salvation, som blev P3 Uundgåelige og skabte en masse opmærksomhed omkring ham. I dag får du mulighed for at komme helt tæt på KOPS (Oscar Kops Kronback), lytte til flere af hans sange og lære mere om hans sangskrivning, inspiration og drømme for fremtiden. Medvirkende: KOPS. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  GOSS

  GOSS er dagens gæst i P7 Mix møder, hvor værten, Christoffer Gregersen, inviterer i studiet til en snak om sangskrivning, karriere og hvad der inspirer ham til at lave musik? Bag navnet GOSS gemmer sig det borgerlige navn Mads Damsgaard Kristiansen, som tidligere havde stor succes med Indie-bandet 'Reptile Youth', som i sær var kendt for deres vilde liveshows. I dag har Mads D.K. taget hul på en solokarriere efter 10 år i et band og du får her lov til at komme tæt på hans rejse fra starten og til hvor han er nu og så så skal vi høre flere af hans udgivelser. Medvirkende: GOSS. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  FOOL

  Fool er gæsterne i P7 Mix møder i dag, hvor værten, Christoffer Gregersen, inviterer i studiet til en snak om sangskrivning, karriere og hvad der inspirer dem til at lave musik? På mindre end et år strøg de til tops på den danske radio og har siden deres debut i 2017 formået at gøre alle deres udgivelser til hits, men hvem er de to drenge bag FOOL? Medvirkende: FOOL. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Nabiha

  Nabiha er dagens gæst i P7 Mix møder hvor værten, Christoffer Gregersen, inviterer i studiet til en snak om sangskrivning, karriere og hvad der inspirer til at lave musik? Hun har været i musikbranchen i mere end 10 år og lysten til at lave musik er ikke blevet mindre i dag. Få et indblik i hendes solist-karriere og bliv klogere på hendes sangskrivning og inspiration. Medvirkende: Nabiha. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Fallulah

  Fallulah er dagens gæst i P7 Mix møder hvor værten, Christoffer Gregersen, inviterer i studiet til en snak om sangskrivning, karriere og hvad der inspirer hende? Hun har været på den danske scene i 10 år og opnået stor succes, men også oplevede de udfordrende perioder med nedture. Medvirkende: Fallulah. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Alex Vargas

  Alex Vargas er dagens gæst i P7 Mix møder hvor værten, Christoffer Gregersenl, inviterer ham i studiet til en snak om sangskrivning, karriere og hvad der inspirer ham i hans sangskrivning? Han blev et kendt navn i Danmark med singlen 'Solid Ground' i 2015 og har siden da reddet på en bølge af succes. Lyt med og bliv klogere på Alex Vargas i P7 Mix Møder. Medvirkende: Alex Vargas. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Tue West

  Dagens gæst i P7 Mix Møder er Tue West, som debuterede med albummet 'Tue West' i 2003, med landeplager som 'En Sang Om Kærlighed', 'Hun Er Fri' og 'Sig Du Er Sikker'. I P7 Mix Møder taler værten, Christoffer Gregersen, med Tue West om en lang karriere, sangskrivning og hvad der har inspireret ham til at fortsætte med at skrive sange mere end 15 år efter sin debut. Medvirkende: Tue West. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  NOAH

  NOAH er dagens gæst i P7 Mix Møder, hvor værten, Christoffer Gregersen inviterer ham i studiet til en snak om karriere, sangskrivning og hvad der inspirerer ham til at lave musik. Noah, som brød igennem med singlerne 'Over Byen' og 'Alt Er Forbi' i 2012, startede som en duo bestående af Troels Gustavsen og Lasse Dyrholm, men i 2015 fortsatte Troels Noah-projektet alene og har siden udgivet både albummet '1988' og sidste fredag udkom singlen 'Undskyld'. Lyt med og bliv klogere på NOAHs sangskrivning, karriere og inspirationskilder. Medvirkende: NOAH. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Medina

  Medina er dagens gæst i P7 Mix Møder. Værten, Christoffer Gregersen, får i dag besøg af sangerinden der for alvor sparkede dørene ind til den danske musikscene d. 22 september 2009 med første singlen 'Kun For Mig'. Hun har bestemt ikke ligget på den lade side og kom i fredags ud med hendes 8. studiealbum 'GRIM', hvor du i programmet både får mulighed for at lytte til flere af sangene samt komme tæt på hendes sangskrivning, inspiration og karriere. Medvirkende: Medina. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Thomas Helmig

  I dagens program af P7 Mix Møder tager værten, Christoffer Gregersen, dig med tilbage til udgivelsen af Thomas Helmigs succesalbum 'Vejen Væk', som i år fylder 30 år. Hvordan blev albummet til? Hvordan foregik indspilningen? Hvad var reaktionerne dengang? Alt det og meget mere får du svar på i denne særudgave af P7 Mix Møder, som hylder albummet og hvor du får lov at høre sangene fra 'Vejen Væk' samt en masse nye interviews med mange af de daværende musikere, pladeselskabsfolk og radioværter som var en del af og oplevede udgivelsen på tæt hold. Medvirkende: Thomas Helmig. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Tim Schou

  Tim Schou er dagens gæst i P7 Mix møder. Tim Schou valgte for ca. 5 år siden at stoppe den mere komfortable tilværelse i Danmark for at rejse ud i verden (primært LA) og leve fra sofa-sofa uden det store sikkerhedsnet. Et liv på gaden, groft sagt, men et selvvalgt kapitel han tog hul på i forbindelse med at udleve drømmen om at skrive sange og leve af sin egen musik. Tidligere var han forsanger i bandet 'A Friend In London', som vandt det danske Melodi Grandprix. I programmet dykker værten, Christoffer Gregersen, sammen med Tim ned i hans sange, karriere og taler om hvad der inspirerer ham til at lave musik. Medvirkende: Tim Schou. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Aksglæde

  Aksglæde er dagens gæst i P7 Mix Møder. Han debuterede med den selvbetitlede ep 'Aksglæde' i 2016, hvilket første til flotte anmeldelser og blev et spændende startskud. Sammen med værten, Christoffer Gregersen, får du mulighed for at lytte og snakke om flere af hans udgivelser og tilmed dykke ned i sangskrivningen, inspirationen og artisten bag sangene. Medvirkende: Aksglæde. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Alexander Oscar

  Alexander Oscar er dagens gæst I P7 Mix møder hvor værten Christoffer Gregersen inviterer til en snak om sangskrivning, karriere og hvad der inspirer til at lave musik? Alexander Oscar sparkede dørene ind med hittet 'Number' fra 2018, der skød ham op på den danske pop/RnB-stjernehimmel. I løbet af programmet får du også mulighed for at høre flere af hans senere udgivelser. Medvirkende: Alexander. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Malte Ebert

  Malte Ebert er dagens gæst I P7 Mix møder hvor værten Christoffer Gregersen inviterer til en snak om sangskrivning, karriere og hvad der inspirer til at lave musik? Malte Ebert startede under kunstnernavnet 'Gulddreng', som han havde stor succes med. I dag er han gået solo under sit eget borgerlige navn (Malte Ebert) og med dét følger et helt nyt kapitel i hans liv som artist. Han debuterede i 2018 med den engelsksprogede single 'Rather Be' som du også får mulighed for at høre sammen med flere af hans andre sange. Medvirkende: Malte Ebert. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Ditlev

  Ditlev er dagens gæst I P7 Mix møder hvor værten Christoffer Gregersen inviterer til en snak om sangskrivning, karriere og hvad der inspirer til at lave musik? Ditlev debuterede i 2018 med singlen 'Byen Er For Lille' som du også får mulighed for at høre sammen med flere af hans andre sange. Medvirkende: Ditlev. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 1:57:00
  P7 MIX møder

  Highlights (2:2)

  Vært: Mathias Buch Jensen.

  Musik
 • 1:57:00
  P7 MIX møder

  Highlights (1:2)

  Vært: Mathias Buch Jensen.

  Musik
 • 1:57:00
  P7 MIX møder

  Burhan G

  Vært: Mathias Buch Jensen.

  Musik
 • 1:57:00
  P7 MIX møder

  Søren Sko fra Sko/Torp

  Vært: Mathias Buch Jensen.

  Musik
 • 1:57:00
  P7 MIX møder

  Mark King fra Level 42

  Vært: Mathias Buch Jensen.

  Musik
 • 1:57:00
  P7 MIX møder

  Laust Sonne

  Vært: Mathias Buch Jensen.

  Musik
 • 1:59:00
  P7 MIX møder

  Thøger Dixgaard

  Vært: Mathias Buch Jensen.

  Musik
 • 1:59:00
  P7 MIX møder

  Ida Nielsen

  Dagens gæst er bassist og var med i Princes band fra 2010 og frem til hans død tidligere i år. Ida Nielsen, også kendt som Bas Ida, fortæller om tiden før, med og efter Prince - og om sin karriere som solist. Vært: Mathias Buch Jensen.

  Musik
 • 1:59:00
  P7 MIX møder

  Sangerinde Clara Sofie

  Vært: Mathias Buch Jensen.

  Musik
 • 1:59:00
  P7 MIX møder

  Claes Antonsen

  Vært: Mathias Buch Jensen.

  Musik
 • 1:59:00
  P7 MIX møder

  Jørgen Klubien

  Vært: Mathias Buch Jensen.

  Musik
 • 1:59:00
  P7 MIX møder

  Brandon Beal

  Vært: Mathias Buch Jensen.

  Musik