Live kanaler

P7 MIX møder

'P7 MIX møder' hver søndag kl. 11.03-12.00 en musikalsk personlighed til en samtale om popmusikkens betydning og det at skrive og fremføre en sang. Det kan være en sanger, sangerinde, musiker eller producer. Uanset, snakker vi om og hører popmusik, taler os ind i poppens verden og får gode historier, du ikke hører andre steder. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 57:00
  P7 MIX møder

  Søndag 15. dec. 2019

  I P7 Mix møder har værten Christoffer Gregersen besøg af musikere og tekstforfattere til en snak om deres sange og tekstunivers, hvad inspirerer dem, hvilke ord sniger sig altid med i deres sange og hvorfor er der nogle emner, der egner sig bedre til sangtekster end andre? Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Søndag 8. dec. 2019

  I P7 Mix møder har værten Christoffer Gregersen besøg af musikere og tekstforfattere til en snak om deres sange og tekstunivers, hvad inspirerer dem, hvilke ord sniger sig altid med i deres sange og hvorfor er der nogle emner, der egner sig bedre til sangtekster end andre? Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 56:59
  P7 MIX møder

  Andreas Sommer

  I dag inviterer værten, Christoffer Gregersen, en af landets mest succesfulde producere i studiet til en snak om en lang karriere i musikbranchen og hvordan det er at arbejde som producer for så mange forskellige artister og bands (Marie Key, Karl William, TV2, Nik & Jay, Astrid S, Rasmus Seebach etc.) og hvad det kræver, at blive ved med at holde sig inspireret og levere hits. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 56:59
  P7 MIX møder

  Søndag 24. nov. 2019

  I P7 Mix møder har værten Christoffer Gregersen besøg af musikere og tekstforfattere til en snak om deres sange og tekstunivers, hvad inspirerer dem, hvilke ord sniger sig altid med i deres sange og hvorfor er der nogle emner, der egner sig bedre til sangtekster end andre? Dagens program er et opsamlingsprogram fra de seneste seks 'P7 Mix Møder'-programmer. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 56:59
  P7 MIX møder

  NOAH (Troels Gustavsen)

  Dagens gæst i P7 Mix møder er NOAH (Troels Gustavsen). I Programmet tager værten, Christoffer Gregersen, dig med på NOAHs rejse med musikken, hvor du kommer helt tæt på hans sange, karriere og hvad der holder ham inspireret. I programmet taler vi også om en hård tid i hans liv og en barndom hvor mobning spillede en stor rolle og har været med til at forme ham som den person, han er i dag. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Drew

  Dagens gæst i P7 Mix møder er den danske sangerinde Drew. I dagens program tager værten, Christoffer Gregersen, dig med på Drew's rejse med musikken, hvor du kommer helt tæt på hendes sange, karriere og hvad der holder hende inspireret. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Alex Vargas

  Dagens gæst i P7 Mix møder er Alex Vargas, som med en af landets største stemmer leverer sange med store følelser på spil. I 2019 har han udgivet hele tre ep'er, som alle har ordet Ego i titlen. Du får i dagens program hele fortællingen om projektet når værten, Christoffer Gregersen, tager dig med på Alex Vargas' rejse med musikken og hvor du også kommer helt tæt på hans sange, karriere og hvad der holder ham inspireret. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 56:59
  P7 MIX møder

  Askling

  Dagens gæst i P7 Mix møder er Askling (Emma Askling), der debuterede i 2017 med singlen 'Missing You'. På trods af hendes kun 18 år, så har hun stået på en scene siden hun var 8 år gammel, hvor hun bla. var med i børne MGP og senere Voice Junior. I dagens program tager værten, Christoffer Gregersen, dig med på Asklings rejse med musikken, hvor du kommer helt tæt på hendes sange, karriere og hvad der holder hende inspireret. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Alexander Oscar

  Dagens gæst i P7 Mix møder er Alexander Oscar, der brød igennem i 2018 med singlen 'Number' og siden da er det gået stærkt for den unge århusianer. I dagens program tager værten, Christoffer Gregersen, dig med på Alexander Oscars rejse med musikken, hvor du kommer helt tæt på hans sange, karriere og hvad der holder ham inspireret. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Søndag 6. okt. 2019

  Dagens program er et opsamlingsprogram fra de seneste seks 'P7 Mix møder'-programmer Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 56:59
  P7 MIX møder

  Frederik Leopold

  Dagens gæst i P7 Mix møder er Frederik Leopold, der debuterede tilbage i 2017 med singlen 'The Payback Song'. I dagens program tager værten, Christoffer Gregersen, dig med på Frederik Leopolds rejse med musikken, hvor du kommer helt tæt på hans sange, karriere og hvad der holder ham inspireret. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 56:59
  P7 MIX møder

  Mads Langer

  Dagens gæst i P7 Mix møder er Mads Langer. I Programmet tager værten, Christoffer Gregersen, dig med på Mads Langers rejse med musikken, hvor du kommer helt tæt på hans sange, karriere og hvad der holder ham inspireret. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 56:59
  P7 MIX møder

  Barbara Moleko

  Dagens gæst i P7 Mix Møder er Barbara Moleko, der for alvor brød igennem i 2012 med singlen Dum For Dig. Siden da har hun turneret land og rige rundt og udgivet albums og et hav af singler. I dagens program tager værten, Christoffer Gregersen, dig med på Barbaras rejse med musikken, hvor du kommer helt tæt på hendes sangskrivning, karriere og hvad der holder hende inspireret. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 56:59
  P7 MIX møder

  Elias Boussnina

  Elias Boussnina er dagens gæst i P7 Mix Møder. Han udgav i foråret 2018 debutsinglen 05.30, som fik en til at tænke på en artist som Frank Ocean og med andre ord var barren sat højt. Efterfølgende er det blevet til både en ep og flere singler, som vi skal høre og snakke om i dagens program. Værten, Christoffer Gregersen, tager dig med ind i Elias Boussnina rejse mod at slå igennem som soloartist. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 56:59
  P7 MIX møder

  Mags

  Mags, med det borgerlige navn Margrethe er dagens gæst i P7 Mix Møder. Hun udgav i januar debutsinglen 'Your In His Bed, I'm In His Head', som blev startskuddet på en lovende karriere. Hun har efterfølgende udgivet en ep samt en ny single, som også er titlen på en kommende tv-serie. I programmet tager værten, Christoffer Gregersen, dig tæt på Mags sangskrivning, inspiration og hendes karriere som har budt på en del kampe for at få en pladekontrakt og være hvor hun er i dag. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Stefan

  Stefan er dagens gæst i P7 Mix Møder. Stefan startede som 15 årig i boybandet 'Page Four', som blev en stor succes hos de unge piger og efter fire år, valgte gruppen så at gå hvert til sit. Stefan har, som den eneste af de fire, taget hul på en solokarriere. I programmet tager værten, Christoffer Gregersen, dig med ind i Stefans rejse mod at slå igennem som soloartist og du får også mulighed for at høre flere af Stefans sange. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  ANYA

  Anya er dagens gæst i P7 Mix møder, hvor værten, Christoffer Gregersen, inviterer i studiet til en snak om sangskrivning, karriere og hvad der inspirer hende til at lave musik? Hun blev kaldt det store RnB-håb, da hun i 2015 debuterede med singlen 'Need To Know' og har siden udgivet en masse sange, som kun har styrket hendes position, som en af de største pop/RnB-talenter i Danmark. I dag kommer du tæt på sangerinden Anya og lærer mere om hendes sangskrivning, hvad hendes sange handler om hvad der inspirerer hende. Medvirkende: ANYA. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  KOPS

  KOPS er dagens gæst i P7 Mix møder, hvor værten, Christoffer Gregersen, inviterer i studiet til en snak om sangskrivning, karriere og hvad der inspirer ham til at lave musik? Dagens sanger og sangskriver er et lysende talent på den danske RnB/Pop-himmel. Han debuterede sidste år som bare 19 årig og har klaret sig virkelig godt på kort tid. Senest udgav singlen Salvation, som blev P3 Uundgåelige og skabte en masse opmærksomhed omkring ham. I dag får du mulighed for at komme helt tæt på KOPS (Oscar Kops Kronback), lytte til flere af hans sange og lære mere om hans sangskrivning, inspiration og drømme for fremtiden. Medvirkende: KOPS. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  GOSS

  GOSS er dagens gæst i P7 Mix møder, hvor værten, Christoffer Gregersen, inviterer i studiet til en snak om sangskrivning, karriere og hvad der inspirer ham til at lave musik? Bag navnet GOSS gemmer sig det borgerlige navn Mads Damsgaard Kristiansen, som tidligere havde stor succes med Indie-bandet 'Reptile Youth', som i sær var kendt for deres vilde liveshows. I dag har Mads D.K. taget hul på en solokarriere efter 10 år i et band og du får her lov til at komme tæt på hans rejse fra starten og til hvor han er nu og så så skal vi høre flere af hans udgivelser. Medvirkende: GOSS. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  FOOL

  Fool er gæsterne i P7 Mix møder i dag, hvor værten, Christoffer Gregersen, inviterer i studiet til en snak om sangskrivning, karriere og hvad der inspirer dem til at lave musik? På mindre end et år strøg de til tops på den danske radio og har siden deres debut i 2017 formået at gøre alle deres udgivelser til hits, men hvem er de to drenge bag FOOL? Medvirkende: FOOL. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Nabiha

  Nabiha er dagens gæst i P7 Mix møder hvor værten, Christoffer Gregersen, inviterer i studiet til en snak om sangskrivning, karriere og hvad der inspirer til at lave musik? Hun har været i musikbranchen i mere end 10 år og lysten til at lave musik er ikke blevet mindre i dag. Få et indblik i hendes solist-karriere og bliv klogere på hendes sangskrivning og inspiration. Medvirkende: Nabiha. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Fallulah

  Fallulah er dagens gæst i P7 Mix møder hvor værten, Christoffer Gregersen, inviterer i studiet til en snak om sangskrivning, karriere og hvad der inspirer hende? Hun har været på den danske scene i 10 år og opnået stor succes, men også oplevede de udfordrende perioder med nedture. Medvirkende: Fallulah. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Alex Vargas

  Alex Vargas er dagens gæst i P7 Mix møder hvor værten, Christoffer Gregersenl, inviterer ham i studiet til en snak om sangskrivning, karriere og hvad der inspirer ham i hans sangskrivning? Han blev et kendt navn i Danmark med singlen 'Solid Ground' i 2015 og har siden da reddet på en bølge af succes. Lyt med og bliv klogere på Alex Vargas i P7 Mix Møder. Medvirkende: Alex Vargas. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Tue West

  Dagens gæst i P7 Mix Møder er Tue West, som debuterede med albummet 'Tue West' i 2003, med landeplager som 'En Sang Om Kærlighed', 'Hun Er Fri' og 'Sig Du Er Sikker'. I P7 Mix Møder taler værten, Christoffer Gregersen, med Tue West om en lang karriere, sangskrivning og hvad der har inspireret ham til at fortsætte med at skrive sange mere end 15 år efter sin debut. Medvirkende: Tue West. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  NOAH

  NOAH er dagens gæst i P7 Mix Møder, hvor værten, Christoffer Gregersen inviterer ham i studiet til en snak om karriere, sangskrivning og hvad der inspirerer ham til at lave musik. Noah, som brød igennem med singlerne 'Over Byen' og 'Alt Er Forbi' i 2012, startede som en duo bestående af Troels Gustavsen og Lasse Dyrholm, men i 2015 fortsatte Troels Noah-projektet alene og har siden udgivet både albummet '1988' og sidste fredag udkom singlen 'Undskyld'. Lyt med og bliv klogere på NOAHs sangskrivning, karriere og inspirationskilder. Medvirkende: NOAH. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Medina

  Medina er dagens gæst i P7 Mix Møder. Værten, Christoffer Gregersen, får i dag besøg af sangerinden der for alvor sparkede dørene ind til den danske musikscene d. 22 september 2009 med første singlen 'Kun For Mig'. Hun har bestemt ikke ligget på den lade side og kom i fredags ud med hendes 8. studiealbum 'GRIM', hvor du i programmet både får mulighed for at lytte til flere af sangene samt komme tæt på hendes sangskrivning, inspiration og karriere. Medvirkende: Medina. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Thomas Helmig

  I dagens program af P7 Mix Møder tager værten, Christoffer Gregersen, dig med tilbage til udgivelsen af Thomas Helmigs succesalbum 'Vejen Væk', som i år fylder 30 år. Hvordan blev albummet til? Hvordan foregik indspilningen? Hvad var reaktionerne dengang? Alt det og meget mere får du svar på i denne særudgave af P7 Mix Møder, som hylder albummet og hvor du får lov at høre sangene fra 'Vejen Væk' samt en masse nye interviews med mange af de daværende musikere, pladeselskabsfolk og radioværter som var en del af og oplevede udgivelsen på tæt hold. Medvirkende: Thomas Helmig. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Tim Schou

  Tim Schou er dagens gæst i P7 Mix møder. Tim Schou valgte for ca. 5 år siden at stoppe den mere komfortable tilværelse i Danmark for at rejse ud i verden (primært LA) og leve fra sofa-sofa uden det store sikkerhedsnet. Et liv på gaden, groft sagt, men et selvvalgt kapitel han tog hul på i forbindelse med at udleve drømmen om at skrive sange og leve af sin egen musik. Tidligere var han forsanger i bandet 'A Friend In London', som vandt det danske Melodi Grandprix. I programmet dykker værten, Christoffer Gregersen, sammen med Tim ned i hans sange, karriere og taler om hvad der inspirerer ham til at lave musik. Medvirkende: Tim Schou. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Aksglæde

  Aksglæde er dagens gæst i P7 Mix Møder. Han debuterede med den selvbetitlede ep 'Aksglæde' i 2016, hvilket første til flotte anmeldelser og blev et spændende startskud. Sammen med værten, Christoffer Gregersen, får du mulighed for at lytte og snakke om flere af hans udgivelser og tilmed dykke ned i sangskrivningen, inspirationen og artisten bag sangene. Medvirkende: Aksglæde. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Alexander Oscar

  Alexander Oscar er dagens gæst I P7 Mix møder hvor værten Christoffer Gregersen inviterer til en snak om sangskrivning, karriere og hvad der inspirer til at lave musik? Alexander Oscar sparkede dørene ind med hittet 'Number' fra 2018, der skød ham op på den danske pop/RnB-stjernehimmel. I løbet af programmet får du også mulighed for at høre flere af hans senere udgivelser. Medvirkende: Alexander. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Malte Ebert

  Malte Ebert er dagens gæst I P7 Mix møder hvor værten Christoffer Gregersen inviterer til en snak om sangskrivning, karriere og hvad der inspirer til at lave musik? Malte Ebert startede under kunstnernavnet 'Gulddreng', som han havde stor succes med. I dag er han gået solo under sit eget borgerlige navn (Malte Ebert) og med dét følger et helt nyt kapitel i hans liv som artist. Han debuterede i 2018 med den engelsksprogede single 'Rather Be' som du også får mulighed for at høre sammen med flere af hans andre sange. Medvirkende: Malte Ebert. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik
 • 57:00
  P7 MIX møder

  Ditlev

  Ditlev er dagens gæst I P7 Mix møder hvor værten Christoffer Gregersen inviterer til en snak om sangskrivning, karriere og hvad der inspirer til at lave musik? Ditlev debuterede i 2018 med singlen 'Byen Er For Lille' som du også får mulighed for at høre sammen med flere af hans andre sange. Medvirkende: Ditlev. Vært: Christoffer Gregersen. Produceret af Munck Studios København.

  Musik