Live kanaler

Vistis vinyler

Det bliver vildt, funky og varmt, når først pladespillerne kommer i omdrejninger. Vært og dj Jonas Visti børster støvet af vinylerne, som han har rejst rundt i verden for at finde. Alt fra afrikansk highlife til den brasilianske samba og populærmusik. Hver uge fortæller en gæste-dj om sit forhold til plader og sine yndlingsmix.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:56:58
  Vistis vinyler

  Pooool paaarty!

  Altså, forestil dig hvis Vistis vinyler er en pool party. Så kunne Edu Lobo være baderingen som du havde på. Djavan er bartender og serverer lækre frugtdrinks, Clara Nunes underviser i crawl og Golden Boys spiller petanque. Det er den fest, som du er inviteret til i dagens program og det bliver skide fedt!

  Musik
 • 1:56:58
  Vistis vinyler

  2 års fødselsdag!!

  Ja, så oprandt dagen, hvor den lille kærlighedsbaby af et radioprogram fylder år. Der bliver drukket skide dyr champagne og spist en romkugle så stor, at man skulle tro det næsten var løgn. Vi hører nogle gamle solide Vistis Vinyler-hits og dykker ned i et par nye lande, som vi aldrig har besøgt før: Angola og Ungarn. Hip hip hurraaaaaaaaaa!!!

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Vistis Vinyler - Zouk, disco og brasiliansk boogie(!)

  Overskriften taler sit tydelige sprog: Den helt vilde og tunge 80'er Tim Maia plade 'O Descobridor Dos Sete Mares' kommer i rotation, når vi skal høre næsten hele A-siden der lyder stjernegodt. Hvilket mesterværk. Hermed åbnes der for alvor op for at spille nogle af de helt store Vistis Vinyler-klassikere igen, som vi spillede i begyndelsen af programmets fødsel. Udover det skal vi høre en sådan rimelig fræk brasiliansk udgave af Chic klasikkeren 'Good Times' der i den forbindelse er blevet omdøbt til 'Bon Tempos'. Til sidst skal vi også have nallerne dybt begravet i lidt reggae orienteret soul og funk musik fra Cap Verde. Hallo.. Det bliver skide godt!

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Med nye vellydende lande på repertoiret

  Fusionsjazz fra Venezuela, napolitanske obskuriteter, belgisk smooth jazzet synth pop, sjælden amerikansk boogie, latinsk og barberblads skarp funk fra Elfenbenskysten samt en hulens masse lækre ting derimellem. Du kan med andre ord forvente dig en rundrejse af de helt dyre. Og vi tilføjer samtidig Belgien og Polen til lande som vi har spillet musik fra i Vistis Vinyler. Målet er jo som bekendt at komme verden rundt før programmet en dag stopper. Det er der jo ingen planer om. Men altså, det kan man jo ikke love sådan noget. Eller jo, det kan man godt. Men kommer det til at passe? Det får du faktisk nok ikke svar på i dagens udsendelse. Men hey, programmet stopper ikke. Det går højest snart på sommerferie. Okay? Så er det på plads. God fornøjelse med dagens program uanset hvad.

  Musik
 • 1:56:58
  Vistis vinyler

  Med afrikansk rundrejse og nyproduceret dansemusik

  ADVARSEL: Nu bliver det altså for alvor moderna, når vi skal høre nogle remixes og edits af nogle gamle afrikanske dansenumre. Jonas Visti eksperimenterer sågar med sit eget remix af en colombiansk sangerinde, og viser hvor kort vej der egentlig er fra eksempelvis old school sydamerikanske rytmer til moderne klubmusik. Udover det skal vi rejse rundt i både Gabon, Senegal, Elfenbenskysten, Ghana, Nigeria, Martinique, Brasilien og Venezuela. Det ville med andre ord være ok klogt, hvis du lod dig vaccinere - men hey! det skal jo ikke skille os ad.

  Musik
 • 1:56:58
  Vistis vinyler

  En god og relativt sjov udgave

  Okay, så sjov er udsendelsen heller ikke, men det ér altså en ret god udgave. Der er i hvert fald - som sædvanlig - lagt en hulens masse tid, energi, kærlighed og penge i at få udsendelsen til at behage både din krop og sjæl. I denne udgave harcelerer Jonas Visti også meget forudsigeligt, som den kulturradikale privilegerede publicservice-filejs han nu engang er, over kommerciel musikradio som han mener godt kunne tage lidt flere chancer. Udover det skal vi også have et vildt hjemmelavet mashup af to forskellige numre fra to forskellige tidsperioder, genrer og kontinenter som bare passer vildt godt sammen, når man spiller dem oveni hinanden. Dét er faktisk en lille smule sjovt.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Med dertilhørende rejseguide

  Hvordan rejser man verden rundt med fly, uden at skulle betale overvægt når ens kufferter er fyldt med vinyler? Jonas Visti giver dig dyrt erfarede tips og tricks i dagens udsendelse. For der er flere måder at få dine vinyler helskindet forbi lufthavns- og flypersonalet uden at skulle betale det hvide ud af øjnene. Udover det: fræk sydafrikansk poppet disco, rå indonesisk folket funk, tropiske lækkerier fra Venezuela og en hulens stor bunke brasilianske hemmeligheder. Med andre ord: fedt, fedt, fedt!

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Soul, funk og andre armenske tosserier

  Overskriften siger det hele: du skal stoppes med armensk folkemusik blandet op med soul, jazz, disco og funk. Jonas Visti afprøver tilmed en ret så sjælden kombination af musik fra både Japan og Armenien i én og samme time. Det går overraskende godt. Det er faktisk fuldstændig ligesom spegepølse med sukker. Du tror ikke at det smager godt, før du har smagt det. Man kan faktisk gå så langt og sige at det er en djævelsk god kombination! Bon appétit..

  Musik
 • 1:56:58
  Vistis vinyler

  Med musik fra Soweto og en dårlig Mufasa parodi

  Denne udgave begynder med den nok dårligste parodi på Mufasa fra Løvernes Konge du nogensinde har hørt. Men midt i al dårligheden skjuler der sig et ægte spørgsmål: hvorfor i alverden bruger Jonas Visti og mange andre formuer på at plader skal være ivførstetryk? Det spørgsmål bliver imidlertid ikke på ingen måde besvaret fordi vi skal høre så sindssygt meget fed musik fra den sydafrikanske bydel Soweto, der på trods af lav økonomisk velstand er utrolig rig på fantastisk musikhistorie. Udover det så skal du også finde din indre PIMP frem, for vi skal høre en super varm og caribisk udgave af 50 Cent nummeret P.I.M.P.

  Musik
 • 1:56:58
  Vistis vinyler

  En udsendelse til dine blege danseben

  Ja, du læste rigtigt. Få lidt sol på de vinterblege danseben og få rørt dig lidt. Din corona-dunk har brug for det og det har din krop og sjæl i øvrigt også. Jonas Visti er selv blevet 6 kilo federe det sidste års tid, så derfor er der ekstra meget solrig og dansabel musik i dagens udsendelse. Vi skal svinge kroppen til musik fra både USA og Italien, men også samtidig høre det fedeste og mest beskidte rockede tromme-break fra Brasilien. Det kommer til at grise i din stue, så ring efter rengøringshjælp allerede før du trykker play, min søde og nu lidt runde ven.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Wow for en brasiliansk udgave!

  Efter en række radiofoniske udskejelser de sidste 3-4 ugers tid er det blevet tid til at komme ind til sagens kerne igen. Og selvom dagens udsendelse begynder ret useriøst, med en trestemmig introduktion og en boble i halsen, får Jonas Visti alligevel det ellers ret simple budskab frem: Det bliver sindssygt brasiliansk i dagens program. Næsten udelukkende musik fra vores yndlingsland nummer #1, som ryger af ned af væggene og direkte ind i mavsen på dig, dit dejlige menneske.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  To år uden Fatman

  D. 26. marts 2021 er det to år siden at vi mistede vores alle sammens Morten Lindberg, Tykke, Tykmester, Master Fatman. Et menneske som har lagt hele fundamentet, stablet murstenene, slebet gulvene og sat blomster i vundet i det hus der hedder Vistis Vinyler. Derfor lyder programmet også markant anderledes i anden time, hvor vi mindes ham igennem klip, et par anekdoter og præmiere på en lydkollage som Jonas Visti og Morten Lindberg arbejdede på helt op til hans død.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  En super japansk udgave med masser af erotik

  I dag lukker Jonas Visti op for sluserne med musik fra Den opgående sols land: Japan. Det bliver lummert, lækkert og en smule ulovligt, når vi dykker ned i den mest polerede og skarptskårede genre i programmets historie til dato: City Pop. Men før det hele bliver for glat og for smooth, så skal vi også høre noget rocket New Yorker soul, et skide følsomt mandekor med hang til falset og varme lange sommernætter og selvfølgelig en omgang melodisk easy listening fra et smukt og imødekommende tvillingepar der hedder Billy og Bobby. Det bliver med andre ord fedt!

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  I Løvens Hule

  Jonas Visti har satset hele butikken og er stillet op i TV-programmet Løvens Hule, hvor han håber at få en investering hjem til Vistis Vinyler. Det kan du høre et sammenklip af i dagens udsendelse, hvor der virkelig bliver gået til stålet! Udover det er programmet fyldt op med japansk city pop, som jo i sandhed er en overset genre her i vores lille plet på verdenskortet, som vi kalder for Danmark. Og jo jo, det bliver da også skide lummert og følsomt i sådan grad, at Jonas ikke kan lade være med at pitche sin stemme lidt ned.

  Musik
 • 1:56:58
  Vistis vinyler

  The Brazil Side Of The Moon

  Denne udsendelse byder på et vaske ægte hjemmelavet musikalsk mash up, hvor Pink Floyd og den brasilianske sangerinde Rita Lee synger duet. Der er blevet klippet og klistret lidt, så man nærmest ikke kan finde hoved og hale i, om man er i England eller på Ipanema. Men det er til aller sidst i udsendelsen, så det er kun for de vedholdende lyttere! Udover det så kommer Jonas Visti også med et nogenlunde kvalificeret bud på, hvordan soundtracket ville lyde, hvis man genindspillede Ringenes Herre i Brasilien. Men der bliver altså også disket op med et - også kun nogenlunde kvalificeret - bud på hvilket brasiliansk nummer alle danske folkeskolebørn kunne synge den dag de går på sommerferie i stedet for 'Ferie, Ferie, Ferie'. Derudover topper vi hele kransekagen med den brasilianske pendant til Ole Erling. Vi skal med andre ord have gang i det helt tunge el-orgel, med alt hvad der dertil hører.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Nu med lyde fra Mars!

  Ja, du læser rigtigt. Vistis Vinyler bringer i denne udgave nye uudgivede råbånd fra da månekøretøjet Perseverance landede på Mars i sidste uge. Jonas Visti var med på linjen sammen med folkene fra NASA, da den historiske landing fandt sted. Du får det hele råt for usødet samt en afsløring af hvad for noget musik man hører på Mars. Udover det bliver det simpelthen så afrikansk, at det næsten gør helt sundt. Du får din ugentlige dosis D-vitamin fra både Togo, Trinidad & Tobago, Nigeria og Sydafrika. Afslutningsvis skal det jo også nævnes at du bliver udsat for en omgang 4 to the floor - lidt moderne afrikansk dansemusik med 4 i gulvet, der virkelig kilder i din mavs'. Med andre ord: Et skidehamrende godt program!

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Daft Punk er nogle gemene tyveknægte!

  Så blev det Daft Punks tur til at få trukket buksen ned for åben mikrofon. Der venter sig så alvorlige afsløringer i dagens program, at Jonas Visti sender en musikalsk jobansøgning med det samme, i håb om at kunne lukrere lidt på Daft Punks fald fra tinderne. I resten af programmet er der dog ret god stemning, hvor der også bliver disket op med et par sjældenheder, som er fragtet skånsomt hjem fra de varme lande. Og hvis du sidder og tænker, om vi mon både skal til Brasilien og Afrika, så kan man jo spørge dig i samme ombæring: Har Paven en sjov hat?

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Nu skal der quizzes!

  Ja, bevares - der skal quizzes. Men det fylder jo ret beset kun omtrent 4 minutter af programmet. Så det var egentlig bare fordi der manglede lidt fantasi, da titlen skulle findes på. Der er endelig blevet skruet lidt ned for humørknappen, men Jonas Visti har altså stadig umanerlig mange gode ting til dig i denne udsendelse, som for eksempel en omgang egyptisk funk fra en super imødekommende fyr der hedder Mursi, der synger som om hans liv var én lang sommerferie. Vi skal også en tur til Mali, Cuba, Trinidad, Nigeria og selvfølgelig Guds yndlings feriedestination: Brasilien. Velbekomme!

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Nu med nye dumme introer

  Ja, der går næsten rollespil i den når introerne til de to timer bliver rullet ud. Den nye effektmaskine der blev lanceret i sidste uge, rumsterer nemlig stadig i programmet, og Jonas Visti har i det hele taget svært ved at holde fingrene fra den store lysende humørknap, der er i radiostudiet for tiden. Men se nu bare bort fra det, min kammerat, for vi skal både høre fantastisk musik fra Storbritannien, Mali, Tyskland, Indien, Nigeria, USA, Brasilien og jeg skal komme efter dig, skal jeg! Udover det skal vi høre en meget lidt sand - dog meget spændende - historie om en indisk prinsesse der synger en hvis legemesdel ud af buksen. Det bliver henrivende, vildt og faktisk også en smule genkendeligt, da vi også skal høre et svensk/amerikansk lommemix, som den trofaste lytter af programmet har hørt før. Nu kunne jeg egentlig godt stoppe med programbeskrivelsen, men fortsætter bare lige lidt fordi jeg kan.. Det bliver fedt! Glæd dig!

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Nu med sindssygt mange lydeffekter

  Kortene på bordet: Jonas Visti har fået en ny effektmaskine til sin vokal, og det kan høres allerede fra udsendelsens start, hvor han ikke kan holde fokus på hvad programmet egentlig handler om. Men når nyhedsværdien har lagt sig, så bliver der altså spillet brandvarm dansemusik fra algeriet, congolesisk rumba og super hemmelig musik fra Guadeloupe. Udover det har en god ven af programmet Thøger Dixgaard udlånt to af sine skarpeste library plader, som vi kan forsøde øregangene med. Og ja, så sker der sgu også det kontroversielle at reggae musikken for første og nok også eneste gang bliver præsenteret i dagens program. Men det er lavet af Nina Simone, så det lyder skide godt - bare rolig min gode ven. Til syvende og sidst skal det jo også oplyses at Jonas Visti dykker ned i et hammer aktuelt og spændende spørgsmål, der optager rigtig mange danskere for tiden, nemlig om coronavirussen overhovedet findes!

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  En udgave med sus i kasketten

  Ja, okay... Titlen på dagens program er måske ikke det mest geniale der er blevet fundet på til dato. Men Herre Gud, der er altså i sandhed meget god musik at komme efter i dagens program: Dybe vestafrikanske dansable hemmeligheder, 3-4 über sjældne brasilianske LP'er og en særdeles funky overraskelse fra 90'erne: Lenny Kravitz der ellers normalt ikke har noget som helst at gøre i dit favorit solskinsprogram: Vistis Vinyler.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Nu med ny forbedret smag!

  Den første i udsendelse i 2021 - og hvilken en! Der er nyproducerede jingler, nyoptanket energi og nyindkøbte plader for alle pengene i programmet hvor vi blandt andet skal høre noget kosmisk boogie fra Nigeria anno 1980, vi skal også have nogle helt vildt dansable toner og rytmer fra en sydafrikansk kvinde der hedder Kuteleza og så skal vi faktisk også beskæftige os med et af musikhistoriens aller største mysterier: Hvordan det lykkedes den super dårlige saxofonist Neil A. Williford at få udgivet en meget tvivlsom gospelplade for godt og vel 20 år siden. Det bliver med andre ord knippel godt.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Hits for kids og en blød soulet hyldest til Jesus Kristus

  Vorherre til hest, hvor er der dog meget god musik i dagens udsendelse. Din vært Jonas Visti har været i arkiverne og fundet en gammel og semi-aktuel diskussion frem om hvad RIGTIG jazz egentlig er. Udover det skal vi altså både have et super brasiliansk cover af et Sade nummer, organisk afrohouse fra Zimbabwe 1996 og en spirituel vild skæring fra Joe Henderson og Alice Coltrane. Udover det har Jonas modtaget en lytterklage fra sin mor, der klager over at der bliver bandet for meget i programmet. Det er naturligvis blevet taget til efterretning. (Sendt første gang 17. oktober 2020).

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Året der gik 2020

  Året går på hæld og Vistis Vinyler evaluerer sig selv. Hvis du ellers kan abstrahere fra det selvsmagende faktum at Jonas Visti fortæller om Jonas Vistis eget program: Vistis Vinyler, så er der flere god tilbageblik. Blandt andet på 3 måneders sending fra Brasilien, diverse musikalske tyverier fra både Krumme, Justin Timberlake og Rhye. Vi ser også tilbage på flere gode pladefund og generelt bare rigtig meget god musik der er strømmet igennem pladespillerne i 2020.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  På med den islandske sweater

  Selvom den er fyldt med ketchuppletter fra sidste sommers jazzfestivaler, så skal altså finde den islandske sweater frem. Det skal du fordi vi skal høre en præmiere på den danske DJ Jesper Lemkes mixtape 'Vacation in Kópavogur' fyldt med små auditive islandske portionsanrettede hapsere, som du kan blive et lykkeligere menneske af at indtage. Ja, okay - det var måske lidt bøvlet formuleret, men det er altså et skide godt mixtape! Udover det: en portion støvet og beskidt jazzet soulmusik fra USA, masser af Brazil og til sidst lidt fin fransk latin med underdelinger der kan spille underdelene af dig.

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Fortsætter programmet overhovedet?

  Wauw, hvor skal vi høre meget god musik i dag! Man får lyst til at bande helt vildt, men det er Jonas Visti stoppet med efter utallige lytterklager fra hans mor. Og så er afgørelsens time kommet. Fortsætter Vistis Vinyler i 2021? Det får du altså svar på i dagens udsendelse, hvor spændingen bliver trukket - hånden på hjertet - måske lidt for lang tid. Men i vanlig stil er der både eksotisk musik og spændende umotiverede dansebevægelser fra din krop, når P8's solskinsprogram #1 ryger ud af din radio.

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  En meget folkelig udgave

  Så er det altså bare med at finde alle dine allermest irriterende stemmeøvelser frem, for der skal synges fællessang i Vistis Vinyler. Det foregår naturligvis på portugisisk, så Jonas Visti har fundet 4 meget enkle Brasilianske sange frem, som du nemt kan lære udenad og irritere dine venner med. Det er så simpelt at selv de yngste også kan være med. Udover det skal vi høre både Orlandivo, lummer soul, følsom og kitch jazzpop fra 70'erne og alt det der jazz. Det bliver med andre ord helt sindssygt folkeligt!

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  En skide følsom udgave

  Jonas Visti har linet en solrig og festlig første time op fyldt med brasilianske dansable lækkerier. Men når den er veloverstået, så skal vi ned i gear og have det helt stille, roligt og skide følsomt på en etiopiske måde. Du kommer til at have det roligt og intenst på én og samme tid, når vi skal lægge øre til den ene gamle støvede sjæler efter den anden. Hold da magle hvor bliver det sindssygt harmonisk og fredfyldt i dit solskinsprogram nummer 1 på P8 Jazz.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  En måske lidt kedelig udgave

  Jonas Visti er stadig vildt stolt over sidste weekends genreopfindelse, hvor en marokkansk habibi funk musiker blev mixet sammen med Michael Bundesen, der affødte genren "HaShubibi Dua Funk". Så selvom der er en meget sjov Cirkelineparodi midt i første time, så kommer vi bare slet ikke derop. Til gengæld er der sindssygt meget god musik på programmet, der både tæller Roy Ayers, Idris Muhammad, Tim Maia og Gal Costa. Så der er stadig i hvert fald minimum 77 grunde til at trykke play på dagens udsendelse, som der - som sædvanlig - er blevet lagt masser af kærlighed i.

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  HaShubibi Dua Funk

  Michael Bundesen er gået bort og det skal naturligvis markeres med lidt ukendte funk og brazil hits fra den folkekære gruppe. I den forbindelse har Jonas Visti også merged et Shu-Bi-Dua nummer med en gammel marokkansk Habibi funk indspilning fra starten af 70'erne. Det bliver jo i sagens natur til den nye genre: 'HaShubibi Dua Funk', der bare lyder tæskehamrende godt. Udover det så skal vi høre en trestemmig introduktion af et fantastisk japansk city popnummer (hverken en eller tostemmigt var nok). Og så runder vi også Jimi Hendrix' gamle trommeslager Buddy Miles, der har begået en helt uhyggelig beskidt soulet udgave af Neil Young nummeret Down By The River. Hallo... Det bliver skide godt!

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Justin Timberlake er også en gemen tyv!

  Nu er den sgu gal igen! Tim Maias musikalske gravkammer har ikke kun haft besøg af Krumme og Michael Hardinger. Nej, Justin Timberlake har også været forbi med sine lange popfingre. Det skal vi til bunds i! Udover det dykker vi ned i Bennys Badekar, der lige er blevet genudgivet på en dobbelt LP. Og så springer Jonas Visti ud som sanger for en kort bemærkning, fordi han har fået så meget kærlighed fra Vistis Vinylers lyttere gennem tiden. Glasset med kærlighed er med andre ord skvulpet over, og det er på tide at give noget tilbage til Danmarks sødeste radiolyttere. Alt det + meget mere i dit mest solrige jazzprogram på P8 Jazz.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Hvor Dansk? Sådansk!

  Hvor dansk kan et radioprogram egentlig blive? Sådansk! Det går mange danskere og spørger sig selv om for tiden. Jonas Visti prøver at finde ud af det denne udsendelse, hvor hele første time er præget af dyre danske psykedeliske jazzrockede plader, dansk kitch og poppet boogie fra 80'erne og en omgang kristen men sindssygt episk og beskidt soulmusik. Udover det får du et udsnit af et genialt mixtape 'Aw Godaw' kreeret af Slick Nick & Cheese-A-Lot. Og bedst som du tror det ikke kan blive mere dansk og folkeligt, kommer Jonas Vistis mormor igennem på en telefon og finder ud af hvad programmet egentlig hedder.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Gammel med de gamle

  Hvor dyb en stemme skal der til for at præsentere lummer brasiliansk r'n'b fra 90'erne? Hvor meget boogie kan man egentlig nå at spille i ét enkelt program? Og er der, ligesom på brætspil fra Hasbro, en aldersgrænse for hvor ung eller gammel du kan være, før du gider lytte til Vistis Vinyler? Få svar på alt det + meget mere i dagens udsendelse.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Hvem sagde dansk kristen spejderdisco?

  Ej, men for faen hvor skal vi bare høre meget dansk musik i dagens udsendelse! Jonas Visti har gravet definitionen af dansk kitch musik frem, som især blev produceret i løbet af 70'erne og 80'erne. Indrøm nu bare du aldrig har hørt om kristen dansk spejderdisco. Eller hvad med yderst tvivlsom discojazzet soul fra en fyr der kaldte sig selv for Tommy P? Det bliver faktisk generelt ret tvivlsom i den første del af programmet. Men som vi altid siger i programmet her: Intet er så kitch at det ikke er godt for noget.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Krumme er en gemen tyv!

  Ja, så fik vi sgu det med. I dagens udsendelse bliver du præsenteret for en vaske ægte musikalsk smoking gun. Jonas Visti har taget Michael Hardinger og Krumme på fersk gerning i at stjæle musik fra den store brasilianske sanger Tim Maia. Det bliver ikke kønt, men sandheden skal frem i lyset i time nummer 2. Udover det så får du endnu en omgang edits - gamle japanske og brasilianske dansenumre der har fået et ansigtsløft. De er blevet støvet af, strammet op og blevet mere klubegnet. Der er med andre ord højt humør over det meste af linjen, nu hvor Jonas er tilbage efter at have været smittet med den famøse virus i et par uger.

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Live fra Bunkeren

  For første og givet vis også sidste gang i Vistis Vinylers historie, slækker Jonas Vistis på det han faktisk er ansat til, som jo er at fortælle dig om musikken vi hører. Der bliver gjort plads til 20 minutters uafbrudt borgerrettighedsmusik i den sorte boldgade uden nogen dikkedarer. Roy Ayers, Otis Redding, Gil Scott-Heron, N.W.A og Stevie Wonder skal nok fortælle dig alt hvad du har brug for. Udover det skal vi til Cameroun, Cuba, Korea og måske (men også KUN måske) en hurtig tur til Brasilien. (Sendt første gang 6. juni).

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Gilberto Gil (special)

  Jonas Visti er blevet inviteret indenfor i Gilberto Gil's private hjem i Salvador. På trods af stor nervøsitet og en streng dørvogter, lykkedes det at få optaget et langt interview med den brasilianske legende, der udover at have været en definerende stemme på den brasilianske musikscene siden 60'erne, også var Brasiliens kulturminister i Lulas regering i løbet af 00'erne. En lang fantastisk karriere kogt ned til 2 timers brasiliansk solbeskinnet radio fra det nordøstlige Brasilien. (Sendt første gang 15. februar).

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Føj for en erotisk og varm omgang!

  Nu skal du holde tungen lige i munden, ok? I dagens udsendelse får du nemlig både noget sydafrikansk synthesizerpræget soul/boogie fra 80'erne OG en brasiliansk sjæler som kommer til at smelte dit i forvejen utroligt varme hjerte. Udover det skal vi høre et af Jonas Vistis yndlings DJ live mix fra Danmark - et mix som Anders Brixen / Tue Track lavede for snart 10 år siden. Det hedder 'Escape To Paradise And Live Like a Lover' og når let og elegant igennem hele 27 forskellige erotiske og lumre soulede jazzplader på kun 35 minutter(!) Det er helt genialt! Så er du altså advaret.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Sort soul fra Guds eget land

  Hold nu fast hvor bliver du endnu engang udsat for eksotiske vibrationer og følelser, når du i dagens udsendelse skal høre musik fra både Ghana, Etiopien, Brasilien og Guadeloupe. Men vi skal også en tur til Guds eget land: USA som jo har været storleverandør indenfor den lumre og lækre jazzede soul funk som vi elsker den her i programmet. Jonas Visti er også faldet over en meget fremsynet etiopisk fyr som allerede i midten af 70'erne sang om den danske blogger Fie Lauersen, hvilket er på samme tid både sjovt, vellydende og en smule mystisk. Du bliver med andre ord proppet med gode ting i dagens program. Så er det sgu sagt én gang for alle.

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Nu gælder det Etiopien!

  På trods af at Etiopien er et af verdens fattigste og mindst udviklede lande, så har landet stadig en utrolig rig og sprudlende musikhistorie, som du skal have en smagsprøve på i dagens udsendelse. Du kommer faktisk til at blive lidt rundtosset over al den sjælfulde, rytmiske og smukke musik der er kommet fra det Østafrikanske land. Udover det får du også lidt fransk discopræget zoukmusik fra midten af 80'erne, et par brasilianske MPB klassikere og lidt rødglødende vestafrikansk afrobeat fra genrens faderfigur: Fela Kuti. Wauw, hvor skal du glæde dig!

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Farlig kriminel og andre fede genre

  En gammel kending i Vistis Vinyler bliver for en kort bemærkning genoplivet endnu engang, nemlig genren 'farlig kriminel', som en Københavnsk DJ nærmest har lavet et helt mixtape om. Det har Jonas Visti på tyvagtig og kriminel vis klippet ud og placeret i dagens program der også byder på indisk psykedelisk hard rock af den dybeste slags. Du bliver også præsenteret for et hemmeligt somalisk dansabelt kassettebånd som giver dig lyst til at flytte til Afrika lige med det samme. Men andre ord: det bliver skide godt!

  Musik
 • 1:57:00
  Vistis vinyler

  Vi tager sgu til Guadeloupe

  Overskriften siger det hele. Og indrøm det nu bare med det samme: du har aldrig været på Guadeloupe og ved ikke en rygende fis om det. Så tryk play og bliv overdynget med fjerne musiktraditioner som slet ikke virker så distancerede og underlige som det på papiret kan se ud. Udover det, så får du også serveret en omvendt programoversigt, hvor Jonas Visti fortæller dig om alt det han lige akkurat IKKE fik plads til i dagens udsendelse, hvilket til gengæld kan virke en lille smule underligt. Men herre gud.. Alt det + meget i dit mest solrige lørdagsprogram: Vistis Vinyler.

  Musik
 • 1:56:59
  Vistis vinyler

  Afrikansk eksplosion

  Jonas Visti har fundet nogle af de mest dansable afrikanske plader frem der står i samlingen. Du forstår næsten ikke hvor meget afrikansk vi skal svømme rundt i, i dagens udsendelse. Men det behøver du faktisk heller ikke - for du skal bare mærke det i hofterne, ballerne og i de kropsdele du ikke var klar over du havde. Udover det skal vi dykke ned i en formidabel brasiliansk komposition som både Cornelis Vreeswijk og Daimi har fortolket. Er du sindssyg, hvor bliver det bliver fedt!

  Musik