Elsker dig for evigt

Kom med helt tæt på 11 af landets absolut bedste sangskrivere, mens de hver skriver en splinterny kærlighedssang. Følg dem fra den første spæde idé, gennem opture og kriser, til de står med en færdig sang. Og hør dem fortælle om de kærlighedssange, der har fulgt dem i medgang og modgang - fra teenageforelskelse til skilsmisse. Tilrettelæggelse: Anna Thaulow, Julie Bang og Mikkel Andersson.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 37:20
  Elsker dig for evigt

  Peter Sommer

  Peter Sommer skriver sin kærlighedssang på et lille kontor bag en autoforhandler fra 9 til 15 - mens børnene er i skole og institution. Han vil gerne skrive en sang, der ikke ligner noget han har skrevet før: Nemlig en uforbeholden og naiv kærlighedssang til sin kone. Men undervejs sniger en mørkere tone sig ind, for en Peter Sommer-sang er sjældent helt uden modhager og gråtoner. Tilrettelæggelse: Anna Thaulow, Julie Bang og Mikkel Andersson.

  Musik
 • 34:17
  Elsker dig for evigt

  Katinka

  11 danske sangskrivere har indvilget i at skrive nye kærlighedssange, mens de bliver fulgt på klos hold gennem hele forløbet, hvor de kæmper med at knække koden til den perfekte musikalske hyldest til kærligheden. 14. februar kulminerer 'Elsker Dig For Evigt' med en kærlighedskoncert i DR Koncerthuset. I denne episode skriver Katinka en sang til en ufødt baby - et lys i en mørk og truende verden. Hun har altid selv dyrket de melankolske kærlighedssange, men nu kaster hun sig ud i at skrive sin hidtil mest håbefulde sang. Tilrettelæggelse: Anna Thaulow, Julie Bang og Mikkel Andersson.

  Musik
 • 32:38
  Elsker dig for evigt

  Niels Skousen

  11 danske sangskrivere har indvilget i at skrive nye kærlighedssange, mens de bliver fulgt på klos hold gennem hele forløbet, hvor de kæmper med at knække koden til den perfekte musikalske hyldest til kærligheden. 14. februar kulminerer 'Elsker Dig For Evigt' med en kærlighedskoncert i DR Koncerthuset. "Det er ikke ligefrem ungdomskærlighed, jeg beskriver". Niels Skousen er gået i gang med at skrive en sang om kærlighed fra det sted i livet, hvor man har set meget, levet - og været sammen længe. Men hvordan skriver man kærlighedssange, når man hverken er forelsket eller har hjertesorger? Tilrettelæggelse: Anna Thaulow, Julie Bang og Mikkel Andersson.

  Musik
 • 36:33
  Elsker dig for evigt

  Sys Bjerre

  11 danske sangskrivere har indvilget i at skrive nye kærlighedssange, mens de bliver fulgt på klos hold gennem hele forløbet, hvor de kæmper med at knække koden til den perfekte musikalske hyldest til kærligheden. 14. februar kulminerer 'Elsker Dig For Evigt' med en kærlighedskoncert i DR Koncerthuset. Sys Bjerre arbejder på sin kærlighedssang på et flygel i kælderen i sit barndomshjem. Hun bor hos sine forældre for tiden. En knust drøm om et kollektiv og den frie kærlighed danner rammen om hendes sang. Tilrettelæggelse: Anna Thaulow, Julie Bang og Mikkel Andersson.

  Musik
 • 37:10
  Elsker dig for evigt

  Alberte

  11 danske sangskrivere har indvilget i at skrive nye kærlighedssange, mens de bliver fulgt på klos hold gennem hele forløbet, hvor de kæmper med at knække koden til den perfekte musikalske hyldest til kærligheden. 14. februar kulminerer 'Elsker Dig For Evigt' med en kærlighedskoncert i DR Koncerthuset. Alberte skriver sin sang sammen med sin mand Andreas Fuglebæk. Den skal handle om angsten for at miste, den man elsker. Men hvordan skriver man egentlig en kærlighedssang sammen? Tilrettelæggelse: Anna Thaulow, Julie Bang og Mikkel Andersson.

  Musik
 • 37:06
  Elsker dig for evigt

  Aksglæde

  11 danske sangskrivere har indvilget i at skrive nye kærlighedssange, mens de bliver fulgt på klos hold gennem hele forløbet, hvor de kæmper med at knække koden til den perfekte musikalske hyldest til kærligheden. 14. februar kulminerer 'Elsker Dig For Evigt' med en kærlighedskoncert i DR Koncerthuset. Sangskriver Aksglæde arbejder på en sang om en vild romance. Med guitaren i den ene hånd og laptoppen i den anden fremkalder han oplevelsen af en uforbeholden forelskelse, men det viser sig at være et svært sted, at skrive en sang fra. Tilrettelæggelse: Anna Thaulow, Julie Bang og Mikkel Andersson.

  Musik
 • 37:47
  Elsker dig for evigt

  Jonas H. Petersen

  11 danske sangskrivere har indvilget i at skrive nye kærlighedssange, mens de bliver fulgt på klos hold gennem hele forløbet, hvor de kæmper med at knække koden til den perfekte musikalske hyldest til kærligheden. 14. februar kulminerer 'Elsker Dig For Evigt' med en kærlighedskoncert i DR Koncerthuset. Jonas H. Petersen har taget fri fra Hymns from Nineveh for at skrive en sang om et spørgsmål, han tænker meget på: Hvad er kærlighed og hvorfor findes den? Han ender med at bruge næsten tre måneder på sangen. Undervejs oplever han både lykkefølelse og at være i tvivl om alt. Han føler sig, som han siger, "totalt vildfaren men alligevel på rette vej." Tilrettelæggelse: Anna Thaulow, Julie Bang og Mikkel Andersson.

  Musik
 • 37:22
  Elsker dig for evigt

  Kaspar Kaae

  11 danske sangskrivere har indvilget i at skrive nye kærlighedssange, mens de bliver fulgt på klos hold gennem hele forløbet, hvor de kæmper med at knække koden til den perfekte musikalske hyldest til kærligheden. 14. februar kulminerer 'Elsker Dig For Evigt' med en kærlighedskoncert i DR Koncerthuset. Kaspar Kaae er i gang med at opbygge en karakter til sin kærlighedssang. Sangen skal handle om en stilet og selvsikker crooner i jakkesæt, på vej i byen for at opsøge kærligheden på ny. Men det viser sig, at være et svært sted at skrive fra, når Kasper selv har hjertekvaler og måske stadig ikke er kommet sig helt over et brud. Tilrettelæggelse: Anna Thaulow, Julie Bang og Mikkel Andersson.

  Musik
 • 36:18
  Elsker dig for evigt

  Michael Møller

  11 danske sangskrivere har indvilget i at skrive nye kærlighedssange, mens de bliver fulgt på klos hold gennem hele forløbet, hvor de kæmper med at knække koden til den perfekte musikalske hyldest til kærligheden. 14. februar kulminerer 'Elsker Dig For Evigt' med en kærlighedskoncert i DR Koncerthuset. Michael Møller har på pladen "A month of unrequited love" skrevet 31 sange om ugengældt kærlighed. Nu vil han skrive en lys sang til sin lille datter. Det skal være en kærlighedserklæring, og han starter med at spille på sin kinesiske harpe. Tilrettelæggelse: Anna Thaulow, Julie Bang og Mikkel Andersson.

  Musik
 • 35:58
  Elsker dig for evigt

  Elisabeth

  Kom med helt tæt på 11 af landets absolut bedste sangskrivere, mens de hver skriver en splinterny kærlighedssang. Følg dem fra den første spæde idé, gennem opture og kriser, til de står med en færdig sang. Og hør dem fortælle om de kærlighedssange, der har fulgt dem i medgang og modgang - fra teenageforelskelse til skilsmisse. Elisabeth er, som hun siger, "et åbent sted i livet". Et sted, hvor det med at få børn og bygge rede er vel overstået. Men mens mange forventer at kvinder på hendes alder er færdige med de store passioner, er Elisabeth det langtfra. Også selvom hjerte, uanset hvor i livet man er, rimer på smerte. Tilrettelæggelse: Anna Thaulow, Julie Bang og Mikkel Andersson.

  Musik
 • 39:18
  Elsker dig for evigt

  Bisse

  Kom med helt tæt på 11 af landets absolut bedste sangskrivere, mens de hver skriver en splinterny kærlighedssang. Følg dem fra den første spæde idé, gennem opture og kriser, til de står med en færdig sang. Og hør dem fortælle om de kærlighedssange, der har fulgt dem i medgang og modgang - fra teenageforelskelse til skilsmisse. Tilrettelæggelse: Anna Thaulow, Julie Bang og Mikkel Andersson. Bisse er produktiv. Først kommer han til at skrive endnu en kærlighedssang om sin ekskæreste, men det er hun ikke begejstret for - og det er han egentlig heller ikke. Så begynder han på endnu en sang, der opsummerer alt det han er træt af ved sit liv lige nu. Men undervejs i processen oplever han noget stort, som giver inspiration til tredje og sidste sang.

  Musik