Live kanaler

Elsker dig for evigt

Kom med helt tæt på 11 af landets absolut bedste sangskrivere, mens de hver skriver en splinterny kærlighedssang. Følg dem fra den første spæde idé, gennem opture og kriser, til de står med en færdig sang. Og hør dem fortælle om de kærlighedssange, der har fulgt dem i medgang og modgang - fra teenageforelskelse til skilsmisse. Tilrettelæggelse: Anna Thaulow, Julie Bang og Mikkel Andersson.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 37:22
  Elsker dig for evigt

  Kaspar Kaae

  11 danske sangskrivere har indvilget i at skrive nye kærlighedssange, mens de bliver fulgt på klos hold gennem hele forløbet, hvor de kæmper med at knække koden til den perfekte musikalske hyldest til kærligheden. 14. februar kulminerer 'Elsker Dig For Evigt' med en kærlighedskoncert i DR Koncerthuset. Kaspar Kaae er i gang med at opbygge en karakter til sin kærlighedssang. Sangen skal handle om en stilet og selvsikker crooner i jakkesæt, på vej i byen for at opsøge kærligheden på ny. Men det viser sig, at være et svært sted at skrive fra, når Kasper selv har hjertekvaler og måske stadig ikke er kommet sig helt over et brud. Tilrettelæggelse: Anna Thaulow, Julie Bang og Mikkel Andersson.

  Musik
 • 36:18
  Elsker dig for evigt

  Michael Møller

  11 danske sangskrivere har indvilget i at skrive nye kærlighedssange, mens de bliver fulgt på klos hold gennem hele forløbet, hvor de kæmper med at knække koden til den perfekte musikalske hyldest til kærligheden. 14. februar kulminerer 'Elsker Dig For Evigt' med en kærlighedskoncert i DR Koncerthuset. Michael Møller har på pladen "A month of unrequited love" skrevet 31 sange om ugengældt kærlighed. Nu vil han skrive en lys sang til sin lille datter. Det skal være en kærlighedserklæring, og han starter med at spille på sin kinesiske harpe. Tilrettelæggelse: Anna Thaulow, Julie Bang og Mikkel Andersson.

  Musik
 • 35:58
  Elsker dig for evigt

  Elisabeth

  Kom med helt tæt på 11 af landets absolut bedste sangskrivere, mens de hver skriver en splinterny kærlighedssang. Følg dem fra den første spæde idé, gennem opture og kriser, til de står med en færdig sang. Og hør dem fortælle om de kærlighedssange, der har fulgt dem i medgang og modgang - fra teenageforelskelse til skilsmisse. Elisabeth er, som hun siger, "et åbent sted i livet". Et sted, hvor det med at få børn og bygge rede er vel overstået. Men mens mange forventer at kvinder på hendes alder er færdige med de store passioner, er Elisabeth det langtfra. Også selvom hjerte, uanset hvor i livet man er, rimer på smerte. Tilrettelæggelse: Anna Thaulow, Julie Bang og Mikkel Andersson.

  Musik
 • 39:18
  Elsker dig for evigt

  Bisse

  Kom med helt tæt på 11 af landets absolut bedste sangskrivere, mens de hver skriver en splinterny kærlighedssang. Følg dem fra den første spæde idé, gennem opture og kriser, til de står med en færdig sang. Og hør dem fortælle om de kærlighedssange, der har fulgt dem i medgang og modgang - fra teenageforelskelse til skilsmisse. Tilrettelæggelse: Anna Thaulow, Julie Bang og Mikkel Andersson. Bisse er produktiv. Først kommer han til at skrive endnu en kærlighedssang om sin ekskæreste, men det er hun ikke begejstret for - og det er han egentlig heller ikke. Så begynder han på endnu en sang, der opsummerer alt det han er træt af ved sit liv lige nu. Men undervejs i processen oplever han noget stort, som giver inspiration til tredje og sidste sang.

  Musik