Live kanaler

Hjerteflimmer for voksne

Hver uge mødes Sara Bro med parterapeut Jytte Vikkelsø, og sammen med to gæster stiller de hinanden alle de vigtigste spørgsmål om kærlighed fra deres eget liv: Skal man nødvendigvis bo sammen med sin kæreste? Er utroskab en del af parforholdet? Og findes kærlighed kun i tosomheden? Få svarene i Hjerteflimmer for voksne.

Fritid & Livsstil

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 1:15:38
  Hjerteflimmer for voksne

  Hvad er kærlighed? - den med Sarah Bro og Adam August

  Sarah har fået knust sit hjerte og er meget bange for, at det sker igen. Derfor spørger hun, hvordan hun undgår, at hendes "bagage" kommer til at fylde alt for meget og for negativt i hendes nye relation? Adam spørger, hvordan man kender forskel på, om man i et parforhold bare udfylder hinandens behov, eller om det faktisk er kærlighed? Medvirkende: Tidligere OL-svømmer Sarah Bro, manuskriptforfatter Adam August og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  Fritid & Livsstil
 • 1:02:42
  Hjerteflimmer for voksne

  Parterapi er som kunst, gevinsten er forude - den med Oliver Bjerrehus og rapper FVN

  FVN er lige flyttet samen med sin kæreste, og hun spørger, hvor meget hun skal tage hensyn til hans følelser? Oliver har altid været modstander af at gå i parterapi, men hvorfor har han det på den måde? Medvirkende: Rapper FVN, fotomodel Oliver Bjerrehus og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  Fritid & Livsstil
 • 1:29:14
  Hjerteflimmer for voksne

  Hvorfor bliver jeg ikke forelsket? - den med Aura og Jesper Zuschlag

  Aura har tidligere oplevet at træde sine kærester over tæerne på deres selvværd, så hun vil gerne vide, om hun skal gemme en del af sig selv og sin fortid væk for hendes nye kæreste, for at undgå at det gentager sig? Jesper vil gerne vide, hvorfor han ikke bliver forelsket? Medvirkende: Sangerinde Aura, Jesper Zuschlag fra "29" og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  Fritid & Livsstil
 • 1:17:57
  Hjerteflimmer for voksne

  Hvilket slags "vi" er vi? - den med Mette Marie Lei Lange og Natasha Brock

  Mette Marie har gået en masse i parterapi med sin mand, og de har det godt sammen. Alligevel føler hun, at der er startet en form for stoleleg i omgangskredsen om, hvem der mon bli'r skilt, fordi statistikken siger, at NOGEN jo skal blive det, og hun vil gerne forhindre, at det bliver hende. Natasha synes ikke, at hun og hendes forlovede har nogen hobby sammen, men er det et problem? Medvirkende: Instagrammer Mette Marie Lei Lange, komiker Natasha Brock og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  Fritid & Livsstil
 • 1:18:46
  Hjerteflimmer for voksne

  Hvis man vil være succesfuld med kærligheden skal man turde være skrøbelig - den med Camille Jones og Oscar Giese

  Camille ser alle omkring hende blive gift, få børn og blive skilt, finde sammen med nye og få flere børn, men det sker ikke for hendes selv, så hun undrer sig: Nøjes folk derude, eller er det hende, der leder efter noget, der ikke findes? Oscar har været single i 4 år, han ender altid med at prioritere sit arbejde, men er det fordi, han ikke kan overskue at forelske sig, hvis det alligevel går i stykker igen? Og så får du en forklaring på, hvordan du scorer med deeplike på Instagram. Medvirkende: Musiker Camille Jones, skuespiller Oscar Giese og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  Fritid & Livsstil
 • 1:16:05
  Hjerteflimmer for voksne

  Kan det fungere i et parforhold, at man aftaler, man godt må være sammen med andre? - den med Sofie Jo Kaufmanas og Anders Morgenthaler

  Sofie Jo og hendes kæreste er enige om, at hvis de skal være sammen hele livet, kan de ikke undgå at være sammen med andre også. Derfor vil hun gerne vide, hvordan de forbereder sig på det, så de ikke sårer hinanden? Anders Morgenthaler synes tit, at det er ødelæggende, når han sammenligner sig selv og sit parforhold med andre, men hvad stiller man op med det? Medvirkende: Instruktør Sofie Jo Kaufmanas, tegner Anders Morgenthaler og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  Fritid & Livsstil
 • 1:25:10
  Hjerteflimmer for voksne

  Honeymoon is over - den med Rosa Lund og Benjamin Hav

  Rosa vil gerne vide, hvorfor hun har så travlt med at ville ha' det samme, som alle andre har i deres parforhold, og Benjamin vil gerne vide, hvordan han får bugt med at være konfliktsky i sit ægteskab. Medvirkende: Politiker Rosa Lund, musiker Benjamin Hav og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  Fritid & Livsstil
 • 1:21:05
  Hjerteflimmer for voksne

  Hovedparten af os er fedtet ind i romantik og Disney - den med Barbara Moleko og Mizz Priveleze

  Barbara vil gerne vide, hvordan hun undgår at blive for meget en tøffelhelt i sit parforhold, og Mizz Priveleze, som i civil er skolelæreren Michael, vil gerne vide, hvordan han finder en fyr, der ikke er en bonerkiller. Medvirkende: Sangerinde Barbara Moleko, drag queen Mizz Privileze og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  Fritid & Livsstil
 • 1:06:30
  Hjerteflimmer for voksne

  Sådan får du sort bælte i parforhold - den med Michelle Kristensen og Andrew Moyo

  Michelle har fået en kæreste, som har et barn, og hun vil gerne vide, hvor meget eller lidt hun skal involvere sig. Andrew vil gerne vide, hvordan han undgår at få en konflikt med sin kæreste, når de nogle gange har to forskellige behov for omsorg. Og Jytte forklarer, hvordan man får sort bælte i parforhold. Medvirkende: Sundhedsekspert Michelle Kristensen, P3-vært Andrew Moyo og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  Fritid & Livsstil
 • 57:40
  Hjerteflimmer for voksne

  Hvis du ikke tør, forhindrer du det smukke møde - den med Sarah Grünewald og Hjalmer

  Sarah er dårlig til at dele alle de stærke følelser med sin kæreste - både de tunge og de kærlige, og det vil hun gerne lave om på. Hjalmer har holdt sin kæreste hemmelig for offentligheden indtil nu og spørger, hvordan han nu skal gøre hende u-hemmelig. Medvirkende: TV-vært og skuespiller Sarah Grünewald, sanger Hjalmer Larsen og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  Fritid & Livsstil
 • 1:15:12
  Hjerteflimmer for voksne

  Corona-kuller i parforholdet - den med Sisse Sejr og Xander

  Sisse har svært ved at få den alene tid, hun har brug for her under pandemien med hjemmegående mand og barn i hjemmeskole. Xander spørger, om det virkelig er rigtigt, at det altid er de små problemer, man ignorerer i starten, som ender med at dræbe parforholdet? Medvirkende: Journalist Sisse Sejr, popsanger Xander og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  Fritid & Livsstil
 • 1:12:35
  Hjerteflimmer for voksne

  Det kan være både godt og dårligt at blive forelsket i en god ven - den med Hinda Olad og Frederik Dirks

  Hinda har svært ved at blive forelsket, og når det endelig sker, er det aldrig gengældt. Frederik vil gerne både undgå at blive som sine forældre, men også at ende som det modsatte - for hvad er egentlig bedst? Medvirkende: Radiovært Hinda Olad, serieekspert Frederik Dirks og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  Fritid & Livsstil
 • 1:08:04
  Hjerteflimmer for voksne

  Skal man love for evigt? - den med Anna Lin og Pilfinger

  Anna har lige fået en kæreste, men hun vil gerne vide, om hun godt kan være kærester med ham, uden hun ved, om det er for evigt. Pilfinger vil gerne have svar på moderen af alle kærlighedsspørgsmål: Hvordan kommer man sig bedst over et knust hjerte? Han har prøvet at google det, og Jytte forklarer, hvad den psykologiske pandelampe er. Medvirkende: TV-vært Anna Lin, musikproducer Pilfinger og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  Fritid & Livsstil
 • 1:00:09
  Hjerteflimmer for voksne

  Hvornår er det en bagatel? - den med Camilla Ottesen og Umut Sakarya

  Camilla er lige blevet skilt og spørger, hvordan man passer bedre på kærligheden til sig. Selv, når man er i et længere forhold. Umut vil gerne vide, hvordan han undgår at miste engagementet i et parforhold, når det runder omkring 2 år og 4 måneder, og Sara vil gerne vide, hvor ofte det er normalt at have sex, når man bor sammen. Medvirkende: TV-vært Camilla Ottesen, kok Umut Sakarya og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  Fritid & Livsstil
 • 58:30
  Hjerteflimmer for voksne

  Jeg elsker, at vi er forskellige, men... den med Szhirley og Lior Foigel

  Szhirley og hendes mand har både en lejlighed, en kolonihave og et firma sammen, og selv om det lyder som en overfladisk ting, så var de uvenner i 10 dage, sidst de skulle indrette deres firma. Skal Szhirley bare acceptere deres forskelligheder, når det gælder, hvordan deres omgivelser ser ud? Lior føler, at han og hans kæreste taler 2 forskellige sprog, når de skændes. Han siger, hvad han mener, og han synes, hun gør det modsatte, og han spørger, om der er en løsning på det? Der er heldigvis både en løsning og en forklaring på begge spørgsmål. Medvirkende: Direktør og sangerinde Szhirley, feministisk aktivist Lior Foigel og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  Fritid & Livsstil
 • 1:04:17
  Hjerteflimmer for voksne

  Højdepunkter 2020

  Dette er særlig episode med højdepunkter fra den allerførste sæson af Hjerteflimmer for voksne. Sara har valgt 4 højdepunkter fra episoderne i 2020 ud til dig. Du skal høre Peter Falktofts kærlighedstirade om, hvorfor damebladene altid bagatelliserer kærligheden. Kaya Brüel taler om sin frustration over, at hendes mand ryger cigaretter, og derfor stiller Kaya spørgsmålet: Hvor langt kan man tillade sig at gå ind i ens partners valg og personlige liv? Olivia Salo jagter kærligheden - men hun har ikke haft held med at finde sig en kæreste, og derfor stiller Olivia spørgsmålet: Kan man være for ærlig, når man dater? Og så stiller Sara spørgsmålet: Er utroskab en tro følgesvend til kærligheden? Medvirkende: Journalist Peter Falktoft, journalist Cecilie Beck, sangerinde Kaya Brüel, sangskriver Malte Ebert, influent Olivia Salo, skuespiller Peder T. Pedersen og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  Fritid & Livsstil
 • 1:04:12
  Hjerteflimmer for voksne

  Nytårsspecial - lytterspørgsmål

  Denne episode er den første i 2021 og derfor en særlig nytårsspecial, hvor Jytte Vikkelsøe svarer på alle jer lytteres kærlighedsspørgsmål, som har hobet sig op henover en pandemi, jul og nytår: Hvordan gi'r man sig hen til sin partner efter 10 års samsovning med børn? Hvordan stopper man med at være en pleaser? Og så svarer Jytte Vikkelsø endelig på, hvorfor hun ikke selv jagter kærligheden i et parforhold, når hun nu har alle værktøjer til at lykkes. Husk, at du altid kan skrive dit kærlighedsspørgsmål til hjerteflimmer@dr.dk. Medvirkende: Parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  Fritid & Livsstil
 • 1:15:44
  Hjerteflimmer for voksne

  Utroskab kommer ikke ud af det blå - den med Yakuza og David Mandel

  Yakuza vil gerne vide, hvorfor hun bliver ved med at forelske sig i dem, der er dårlige for hende, og som ikke vil hende det bedste, David vil gerne vide, hvad han skal stille op med, at hans kone ALTID kommer for sent, og det pisser ham af, og så er der en lytter, der spørger om, man kan tilgive utroskab efter 15 år og 2 børn?

  Fritid & Livsstil
 • 1:08:45
  Hjerteflimmer for voksne

  Moderen af alle redskaber er: Opmærksomhed - den med Katrine Engberg og Andreas Odbjerg

  Katrine mærker hele tiden efter, hvordan hun og alle andre har det, og hun vil gerne finde en bedre balance, hvor hun ikke behøver det hele tiden og nogen gange bare kan holde sin kæft (som hun selv siger). Andreas vil gerne vide, hvordan man undgår at bringe konflikter fra hans tidligere forhold ind i hans nye forhold, og så er der en lytter, der har skrevet til Sara på instagram @sarabro "Jeg elsker min kæreste, men har ikke altid lyst til sex - hvorfor?" Hør, hvad gæsterne og Jytte mener, der kan være grunden til det. Gæster: Forfatter Katrine Engberg, sanger Andreas Odbjerg og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  Fritid & Livsstil
 • 58:51
  Hjerteflimmer for voksne

  Du kan aldrig flirte for langsomt - den med Karen Rosenberg og Nikolaj Stokholm

  Karen lever med 4 sammenbragte børn og vil gerne vide, hvordan hun undgår, at børnenes konflikter påvirker hendes parforhold for meget. Nikolaj skal spørge fra en ven, hvordan introverte drenge kan vide, om man flirter eller bare taler sammen? Og så er der igen et lytter spørgsmål med fra hjerteflimmer@dr.dk Gæster: Sangerinde Karen Rosenberg, komiker Nikolaj Stokholm og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård.. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  Fritid & Livsstil
 • 1:07:59
  Hjerteflimmer for voksne

  Beyoncés gravid billeder fik mig til at græde - den med Maria Jencel og TopGunn

  Maria er højgravid for første gang og vil gerne vide, hvordan hun kan stoppe med at være afhængig af sin mands bekræftelse af hendes udseende og finde den selvtillid i sig selv. TopGunn er ret forvirret over, at han måske nok leder efter en seriøs kæreste, og så er der for første gang et lytterspørgsmål med fra brevkassen - hjerteflimmer@dr.dk Gæster: Podcast-vært Maria Jencel, rapper TopGunn og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  Fritid & Livsstil
 • 1:10:19
  Hjerteflimmer for voksne

  Inviter din kæreste på date hver uge - den med Andrea Rudolph og Esben Bjerre

  Andrea vil gerne vide, hvordan man bevarer gnisten i parforholdet, når man pludselig er oppe på 8. år og aldrig før har været så længe i et forhold. Esben spørger om, han skal have det dårligt med, at han trives bedst med en masse sociale aktiviteter, når hans kæreste hellere vil være derhjemme, og Sara spørger om, hvordan man ved, om man bare skændes eller egentlig er inkompatible. Gæster: Direktør Andrea Rudolph, journalist Esben Bjerre og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Fritid & Livsstil
 • 1:02:43
  Hjerteflimmer for voksne

  Et problem er bare en oplevelse, din identitet ikke kan rumme - den med Ibi Støving og Freja Kirk

  Ibi vil gerne tale om, hvordan hun kan blive bedre til at forelskelse sig i den ægte person og ikke i en fiktiv drøm, Freja vil gerne vide, hvordan man kan få det til at fungere med en ekstrovert kæreste, når man selv er introvert, og Sara vil gerne vide, om der er en "end date" på kærlighed. Gæster: TV-vært Ibi Støving, musiker Freja Kirk og parterapeut Jytte Vikkelsøe Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Fritid & Livsstil
 • 1:16:46
  Hjerteflimmer for voksne

  Kan man godt bare have een kæreste resten af livet? - den med Lisbeth Østergaard og Mikkel Klint Thorius

  Sara Bro vil gerne vide, om hun kan stoppe med at være besidderisk i sit forhold, uden at det betyder, at hendes følelser for kæresten er ved at falme. Lisbeth vil gerne vide, hvordan man holder leverpostejs hverdagen magisk, når det bliver ved med at blive mandag igen. Mikkel spørger, om det kan lade sig gøre at holde fast i den samme kæreste resten af livet, når alle statistikker siger det modsatte, og Jytte ved, at hun er lykkelig, når hun vågner om natten og sætter sig ud i sin have med dynen om sig og kigger op på stjernerne - for hun savner ikke, at der sidder én ved siden af hende. Gæster: Influent Lisbeth Østergaard, komiker Mikkel Klint Thorius og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Fritid & Livsstil
 • 1:02:41
  Hjerteflimmer for voksne

  Måske er det PMS - den med Ida Corr og Jacob Weil

  Sara er i tvivl om, hvor meget ansvar hun skal give sin kæreste i forhold til hendes børn, nu hvor de bor sammen. Ida spørger, hvordan det kan være, at det er mere i orden at sige højt, at man ikke er tilfreds med sit parforhold, end at man har tænkt sig at være single resten af livet, og Jacob vil vide, hvad der egentlig er den bedste måde at håndtere den der "nej der er INGENTING galt"-stemning i et parforhold. Og så afslører Jytte sandheden om PMS. Gæster: Sangerinde Ida Corr, P3 vært Jacob Weil og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Fritid & Livsstil
 • 1:00:40
  Hjerteflimmer for voksne

  Bare gi' ham en chance mere - den med Abdel Aziz Mahmoud og Louise Kjølsen

  Louise har aldrig haft en rigtig kæreste og føler nu endelig, at hun er klar. Hun kan bare ikke få forholdene til at vare mere end et par dates. Abdel vil gerne vide, om det gode skænderi overhovedet findes. Og Sara er uenig med sin kæreste om, hvornår det er ok at adde nye bekendtskaber på sociale medier. Gæster: Journalist Abdel Aziz Mahmoud, psykolog og feminist Louise Kjølsen og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Fritid & Livsstil
 • 47:51
  Hjerteflimmer for voksne

  Langsom kørsel - den med Olivia Salo og Peder Pedersen

  Sara vil gerne være bedre til at gøre ting alene, selv om hun er i et parforhold, Olivia spørger om, hun skal lade være med at være så pisse ærlig fra første date, og Peder sidder på den anden side af bordet og vil helst ikke forelske sig i nogen for: "Hvad nu hvis det ødelægger den kontrol, han har over sit liv?" Og Jytte forklarer, hvorfor hun synes, at forelskelsen er distasteful, mens kærligheden den er værd at vente på. Panel: TV-vært og influent Olivia Salo, musiker og skuespiller Peder Pedersen og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Fritid & Livsstil
 • 36:54
  Hjerteflimmer for voksne

  Leverpostej og mystik - den med Peter Falktoft og Cecilie Beck

  Sara Bro har boet sammen med sin kæreste i fem uger og er bekymret for, hvad han synes om hendes små særheder og (u)vaner, Cecilie Bech vil vide, hvorfor man bliver ved med at jagte parforholdet, og Peter Falktoft harcelerer mod retreats og damebladenes "10-trins guider" til at holde kærligheden i live. Og så afslører Jytte, hvad det vil sige at balancere leverpostejen og mystikken i et parforhold. Gæster: Journalist Peter Falktoft, journalist Cecilie Beck og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Fritid & Livsstil
 • 49:11
  Hjerteflimmer for voksne

  Forløser og krænker - den med Kaya Brüel og Malte Ebert

  Sara Bro vil vide, om det er muligt at give slip på og tilgive fejltrin begået tidligere i ens forhold, Malte tænker på, hvordan det mon føles at være på den anden side af sangskrivningen og være den person, en ulykkelig kærlighedssang handler om, og Kaya vil vide, hvor langt man kan gå for at få sin partner til at kvitte dårlige vaner. Og så fortæller Jytte, hvad det vil sige, at en kæreste både skal krænke og forløse. Gæster: Sangskriver Malte Ebert, sangerinde Kaya Brüel og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Fritid & Livsstil
 • 55:02
  Hjerteflimmer for voksne

  Single eller dobbelt? - den med Iben Hjejle og Thøger Dixgaard

  Sara Bro er nysgerrig efter at vide, om utroskab og jalousi er en uundgåelig følgesvend i parforholdet, Thøger spørger, hvordan man overhovedet bliver klar til at være i et forhold, og Iben filosoferer over dilemmaet at være en lykkelig "solist" og stadig drømme om en at dele livet med. Og så afslører Jytte, at kærlighed findes mange andre steder end i parforholdet. Gæster: Sanger Thøger Dixgaard, skuespiller Iben Hjejle og parterapeut Jytte Vikkelsøe. Vært: Sara Bro. Redaktør: Ula Hulgård. Programansvarlig: Tine Maria Borresø.

  Fritid & Livsstil