Live kanaler

Illustreret Sport

Illustreret Sport tager dig med på et besøg hos en sportspersonlighed hver anden uge til en snak om en begivenhed eller detalje, der har haft betydning for karrieren. Tilrettelægger og vært: Jacob Panum.

Sport

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 43:28
  Illustreret Sport

  Matti Breschel - Jeg har ikke været god nok

  Matti Breschel har flere gange været tæt på at få det helt store gennembrud i cykling. Men styrt og skader kom på tværs lige som karrieren skulle tage fart. Det ændrede hans rolle på landevejen, hvor han har reddet sig endnu en sæson i det fineste selskab. Tilrettelægger og vært: Jacob Panum.

  Sport
 • 45:50
  Illustreret Sport

  Rytter Juhl og Pedersen - Vi har bestået IKEA-testen

  Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen er sammen i døgndrift. Den succesfulde damedouble, der vandt OL-sølv i badminton ved legene i Rio, danner par på og uden for banen. Så det er nærmest umuligt at skille det professionelle og private liv ad. Tilrettelægger og vært: Jacob Panum.

  Sport
 • 42:27
  Illustreret Sport

  Fie Udby Erichsen - Som ordblind har jeg lært at kæmpe for resultater

  Roeren Fie Udby Erichsen er ordblind og måtte i sin barndom sætte sig ned med sin mor hver dag efter skole for at terpe ord for at få styr på bogstaverne. Repetitionen og disciplinen overførte hun til roningen, hvor hun ret hurtigt gjorde sig bemærket med en verdensrekord. Tilrettelægger og vært: Jacob Panum.

  Sport
 • 48:49
  Illustreret Sport

  Allan Kuhn - Det gør ondt at vinde og blive fyret

  Allan Kuhn blev fyret blot tre uger efter, at han som cheftræner havde ført Malmö FF frem til det svenske fodboldmesterskab. Det har været svært at rejse sig, fortæller den 49-årige træner, der nu har fået lysten og motivationen tilbage efter snart et år som ledig. Tilrettelægger og vært: Jacob Panum.

  Sport
 • 44:06
  Illustreret Sport

  Maja Jager efter fem år i Sydkorea - Det har modnet mig helt vildt

  Maja Jager blev som verdensmester i bueskydning kåret til Årets Sportsnavn i 2013. Siden har der ikke været meget bevågenhed om den 25-årige dansker, der efter fem år i bueskydningens hjemland, Sydkorea, vender tilbage til Danmark med ambitionen om at komme med til næste OL i 2020. Tilrettelægger og vært: Jacob Panum.

  Sport