Live kanaler

Meget mere Matador

Havde Mads Skjern allerede planer om at åbne en manufakturhandel i Korsbæk, da han ankom til byen eller opstod ideen først senere? Hvorfor vimser Vicki rundt i privaten i en lårkort underkjole, hvis hun helst vil undgå sex med sin noget ældre mand, Arnesen? Og hvad i alverden er den der grå atlaskes med striberne egentlig? Tumler du også med de spørgsmål, så lyt med til podcasten "Meget mere Matador". Her tager vært Cecilie Nielsen og et lattermildt selskab af skiftende Matadorfans os med ud i alle hjørner og afkroge af tv-seriens univers. Vært: Cecilie Nielsen. Tilrettelæggelse: Karen Albertsen, Cecilie Nielsen og Mikkel Andersson.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 31:08
  Meget mere Matador

  Episode 1

  I første episode af "Meget mere Matador" kan du bl.a. høre om en meget vigtig biperson, der måske er skyld i, at hele Mads Skjerns erhvervseventyr i Korsbæk overhovedet begynder, ligesom panelet også tager en alvorlig snak om, hvorvidt grisehandlerens indblanding i datterens privatliv er utidig eller ej. Værten er Cecilie Nielsen, mens panelet består af professor Vincent Hendricks, religionssociolog Cecilie Cedergren og manden bag det populære Korsbæk-spil, Janus Madsen. Vært: Cecilie Nielsen. Tilrettelæggelse: Karen Albertsen, Cecilie Nielsen og Mikkel Andersson

  Kultur
 • 26:57
  Meget mere Matador

  Episode 2

  I anden episode af "Meget mere Matador" kan du endelig få at vide, hvad den grå atlaskes er for en slags kjole, ligesom vi vender hver en sten for at finde ud af, hvorvidt Hans Christian er snob eller tøffelhelt. Og så er der breaking news: Lars Løkke fremhævede Agnes i sin nytårstale, men han har en anden yndlingskarakter i Matador. Få at vide hvem det er, i "Meget mere Matador". Panelet består af statsminister Lars Løkke, prodekan Julie Sommerlund og filmnørd Thomas Sode. Vært: Cecilie Nielsen. Tilrettelæggelse: Karen Albertsen, Cecilie Nielsen og Mikkel Andersson.

  Kultur
 • 32:42
  Meget mere Matador

  Episode 3

  I tredje episode af "Meget mere Matador" taler panelet bl.a. om, hvorvidt Ingeborg og Mads egentlig deler seng og hvordan deres forhold overhovedet starter. Og så bliver Korsbæks ægte aristokrat hyldet af panelet for at kunne være uforskammet med sand stil. Værten er Cecilie Nielsen, mens panelet består af journalist Sarah Skarum, professor Vincent Hendricks og manden bag det populære Korsbæk-spil, Janus Madsen. Vært: Cecilie Nielsen. Tilrettelæggelse: Karen Albertsen, Cecilie Nielsen og Mikkel Andersson.

  Kultur
 • 28:00
  Meget mere Matador

  Episode 4

  I fjerde episode af "Meget mere Matador" taler panelet bl.a. om, hvorvidt Elisabeth er skøn eller skrækkelig - og så bliver en række af karakterernes alder afsløret. Så hvis du gerne vil vide hvor meget ældre Arnesen egentlig er end sin yngre kone, Vicki, så lyt med! Værten er Cecilie Nielsen, mens panelet består af journalist Sarah Skarum, religionssociolog Cecilie Cedergren og manden bag det populære Korsbæk-spil, Janus Madsen. Tilrettelæggelse: Karen Albertsen, Cecilie Nielsen og Mikkel Andersson.

  Kultur
 • 27:53
  Meget mere Matador

  Episode 5

  I femte episode af "Meget mere Matador" er der flere åbne spørgsmål på dagsordenen: Havde Agnes og Boldt en form for kønslig omgang i pigekammeret, der faktisk kunne resultere i en graviditet? Og hvad døde Albert Arnesen egentlig af? Lyt med og bedøm selv, om panelet kommer nærmere nogle af de svar, som Matadorfans længe har søgt. Værten er Cecilie Nielsen, mens panelet består af standupkomiker og dramaturg, Morden May, radiovært på Go' Morgen P3, Tony Scott og manden bag det populære Korsbæk-spil, Janus Madsen. Tilrettelæggelse: Karen Albertsen, Cecilie Nielsen og Mikkel Andersson.

  Kultur
 • 28:58
  Meget mere Matador

  Episode 6

  I sjette episode af "Meget mere Matador" forsøger panelet at finde frem til, hvorfor i al verden Ingeborg engang faldt for Holger, der nu er vendt tilbage til Korsbæk. Og så bliver der luftet en kontroversiel teori om, hvad der i virkeligheden forgår, da Hans Christian og Gitte Grå mødes på Skovpavillonen. Værten er Cecilie Nielsen, mens panelet denne gang består af Anne-Marie Langhorn, regerende Danmarksmester i Matador, Sarah Skarum, journalist på Berlingske og filmnørd, Thomas Sode. Tilrettelæggelse: Karen Albertsen, Cecilie Nielsen og Mikkel Andersson.

  Kultur
 • 34:00
  Meget mere Matador

  Episode 7

  I syvende episode af "Meget mere Matador" bliver der tilført endnu et lag til forvirringen omkring Fru Fernando Møhges fødselsdag. Det er nemlig ikke kun årstallet, men også datoen, at den er gal med. Og så får du forklaringen på, hvorfor der er lavet ny og stærkt forkortet intro til afsnittet i den restaurerede udgave. Værten er Cecilie Nielsen, mens panelet denne gang består af komiker Anne Bakland, filmnørd Thomas Sode og manden bag det populære Korsbæk-spil, Janus Madsen. Tilrettelæggelse: Karen Albertsen, Cecilie Nielsen og Mikkel Andersson.

  Kultur
 • 38:39
  Meget mere Matador

  Lise Nørgaard - interview med Matadors 100-årige skaber

  100-års fødselaren, journalist og forfatter Lise Nørgaard, i samtale med Cecilie Nielsen, vært på DRs podcast "Meget mere Matador". I interviewet taler Lise Nørgaard bl.a. om dannelse, uforskammethed og hvorfor hun anser vaskemaskinen og p-piller som de seneste 100 års vigtigste opfindelser.

  Kultur
 • 32:38
  Meget mere Matador

  Episode 8

  Matador eksploderer i dette afsnit, lyder det fra panelet i dette afsnit af podcasten Meget mere Matador. Hør med og find ud af hvorfor, ligesom du også får bud på, hvilken scene i afsnittet, der har krævet stor koreografi. Værten er Cecilie Nielsen, mens panelet denne gang består af radiovært Tony Scott, komiker Anne Bakland og manden bag det populære Korsbæk-spil, Janus Madsen. Tilrettelæggelse: Karen Albertsen, Cecilie Nielsen og Mikkel Andersson.

  Kultur
 • 35:16
  Meget mere Matador

  Episode 9

  I niende afsnit af Meget Mere Matador diskuterer panelet blandt andet, om den 12 minutters bryllupsscene hos Laurits og Agnes er ren glæde eller bare uendelig kedelig, ligesom flere af de kvindelige paneldeltageres kærlighed til Hans Christian i dette afsnit bliver sat på prøve. Værten er Cecilie Nielsen, mens panelet denne gang består af journalist Sarah Skarum, formand for Dansk Skuespillerforbund Katja Holm og manden bag det populære Korsbæk-spil, Janus Madsen. Tilrettelæggelse: Karen Albertsen, Cecilie Nielsen og Mikkel Andersson.

  Kultur
 • 33:05
  Meget mere Matador

  Episode 10

  I tiende afsnit af Meget Mere Matador kan du høre, hvorfor panelet er så særligt glade for Iben Skjold Hansen og hvad der gør Kresten til en udspekuleret charlatan i dette afsnit. Værten er Cecilie Nielsen, mens panelet består af radiovært Frederik Cilius, journalist Sarah Skarum og manden bag det populære Korsbæk-spil, Janus Madsen. Tilrettelæggelse: Karen Albertsen, Cecilie Nielsen og Mikkel Andersson.

  Kultur
 • 38:07
  Meget mere Matador

  Episode 11

  Hvorfor hedder tv-serien Matador i grunden Matador, hvad er Oxford-bevægelsen og hvor mange penge omregnet til nutidig valuta tog Gotfred Lund fra kommunekassen? Få svar på det og meget mere i Meget mere Matador episode 11. Værten er som altid Cecilie Nielsen, mens panelet denne gang består af stand-up komiker Nikolaj Stokholm, religionssociolog Cecilie Cedergren og manden bag det populære Korsbæk-spil, Janus Madsen. Tilrettelæggelse: Cecilie Nielsen, Mikkel Andersson og Karen Albertsen.

  Kultur
 • 46:11
  Meget mere Matador

  Episode 12

  I dette afsnit af podcasten taler panelet om skiftet i Maudes karakter, om hvad der får Røde til at vende tilbage til Korsbæk i stedet for at tage toget videre til Den Spanske Borgerkrig, og endelig hvad det betyder, når Maude siger, at Ernst virker som en god kur. Værten er som altid Cecilie Nielsen, mens panelet denne gang er komiker Anne Bakland, radiovært Tony Scott og Janus Madsen, der står bag hjemmesiden matadoronline. Tilrettelæggelse: Cecilie Nielsen, Mikkel Andersson og Karen Albertsen.

  Kultur
 • 46:50
  Meget mere Matador

  Episode 13

  "Meget mere Matador" er tilbage og i denne 13. episode taler panelet om, hvordan både Mads Skjern og Maude Varnæs i denne episode af tv-serien giver overraskende gaver til deres ægtefæller, der ikke falder i verdens bedste jord, ligesom sæsonens nye karakter, Lærer Andersen, bliver diskuteret; især da den ældre lærer med stærke følelser for kogt fars i den grad deler vandene i panelet. Gæster: Anne Bakland (komiker), Mathias Bundgaard (vært på podcasten "rejseholdet") og manden bag Matador-online, Janus Madsen. Vært: Cecilie Nielsen. Tilrettelæggelse og lyd: Mikkel Andersson og Karen Albertsen.

  Kultur
 • 43:12
  Meget mere Matador

  Episode 14

  Præcis hvor vattet er Arnold i grunden? Er Violet Vinther "svigermor fra helvede" eller gør hun sin søn en tjeneste ved at sende hans gravide forlovede væk? Og hvad har Mads og Maude til fælles her i afsnit 14 af Matador? Lyt med, når panelet i "Meget mere Matador" byder ind med svar. Gæster: Tony Scott (Vært på Go' morgen P3), Frederik Korfix (Vært på P8 Jazz) og manden bag Matador-online, Janus Madsen. Vært: Cecilie Nielsen. Tilrettelæggelse og lyd: Mikkel Andersson og Karen Albertsen.

  Kultur
 • 45:30
  Meget mere Matador

  Episode 15

  I dag taler panelet især om gæsten i det Skjernske hjem, faster Anna. Hvor løssluppen er Mads egentlig blevet i forhold til sin familie? Og har alle familier egentlig en "Faster Anna" eller er hun i særklasse? Lyt med, når panelet i "Meget mere Matador" byder ind med svar. Gæster: Cecilie Cedergren (religionssociolog), Nikolaj Stokholm (komiker) og manden bag Matador-online, Janus Madsen. Vært: Cecilie Nielsen. Tilrettelæggelse og lyd: Mikkel Andersson og Karen Albertsen.

  Kultur
 • 57:39
  Meget mere Matador

  Særafsnit 1: Maude og Bacillerne

  Efter 2,5 års pause er Meget mere Matador-holdet tilbage med det første af fire nye særafsnit - og hvilket emne er mere oplagt at vende tilbage med netop nu end Maude og hendes baciller. Hvem af paneldeltagerne er egentlig den største 'Maude' lige nu? Hvorfor går Maude i seng? Hvordan var Maude som teenager? Og siger hun egentlig nogensinde selv at hun 'går op og lægger sig'? Gæster: Sarah Skarum (journalist på Politiken) og Adrian Hughes (radiovært og journalist, P1) og manden bag Matador-online Janus Madsen. Vært: Cecilie Nielsen. Producer: Anne Lundager Kristensen.

  Kultur
 • 57:35
  Meget mere Matador

  Særafsnit 2: Krænkelser i Korsbæk?

  Hvad er egentlig Korsbæks største MeToo-sag, og hvem tager konsekvenserne af den? Er Hans Christian en krænker? Og hvorfor ender Misse med at se krænkelser overalt? I dette afsnit tager panelet MeToo-brillerne på og forsøger at spotte krænkelser og ulige magtforhold i Matador. Gæster: Julie Aagaard aka. Kill J (musiker og journalist), Julie Lindhardt Høimark (journalist og radioproducer, Radio 4) og Danmarks største Matador-ekspert Janus Madsen. Vært: Cecilie Nielsen. Producer: Anne Lundager Kristensen.

  Kultur
 • 59:52
  Meget mere Matador

  Særafsnit 3: Jul og tro i Matador

  Vi ser (næsten) alle familier i Korsbæk holde jul, men hvad siger disse juleaftener egentlig om familierne - og hvor meget fylder religionen her og for seriens karakterer i det hele taget? Mister Mads Skjern sin tro som serien skrider frem? Og hvorfor er der egentlig ikke nogen præst i Matador, som også forfatter Martin Kongstad spørger i sin fantastiske artikelserie i Weekendavisen fra i sommers? Det diskuterer panelet i dette afsnit. Gæster: Cecilie Cedergren (religionssociolog), Anne Bakland (komiker), Sarah Skarum (journalist på Politiken) og Danmarks største Matador-ekspert Janus Madsen. Vært: Cecilie Nielsen. Producer: Anne Lundager Kristensen.

  Kultur
 • 1:20:57
  Meget mere Matador

  Særafsnit 4: Skål! for den nye Varnæs Special

  Der bliver drukket store mængder alkohol i Matador, lige fra rødvin til kakaolikør og til hospitalssprit! I dette afsnit taler panelet om hvilke alkoholiske drikke, der egentlig hyppigst fremgår og hvorfor, og om de karakterer, der har det mest særegne - og problematiske - forhold til alkohol - og så får vi ENDELIG en opskrift på den famøse "Varnæs Special", når bartenderen Kasper Riewe Høgh kommer og mixer hele to versioner af den omtalte cocktail. Download din Meget-Mere-Matador-kortspil her: https://www.dr.dk/om-dr/alletidersdr/matador-kort-og-godt Gæster: Tony Scott (journalist og reklamemand), Mikkel Frey Damgaard (journalist og forfatter), Kasper Riewe Høgh (bartender) og Danmarks største Matador-ekspert Janus Madsen. Vært: Cecilie Nielsen. Producer: Anne Lundager Kristensen.

  Kultur