Live kanaler

MIXTAPE - Headbang med Anders Bøtter

Kast med håret med DRs musikvært Anders Bøtter, der på sit hæsblæsende og øredøvende MIXTAPE giver dig hurtige guitarriffs og hastige trommerytmer fra heavy metal-genren.

Musik

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 38:26
  MIXTAPE - Headbang med Anders Bøtter

  MIXTAPE - Headbang #3

  Nogle dage har man bare brug for at blive skreget lidt ind i hovedet - og det er lige præcis det, mit MIXTAPE er kommet for at gøre. Jeg har gravet et bunke ny musik fra nye navne frem og sørger for at tung metal fra bl.a. Unseen Faith og Persecutor er klar til at løfte opgaven!

  Musik
 • 35:41
  MIXTAPE - Headbang med Anders Bøtter

  MIXTAPE - Headbang #2

  Jeg har fyldt min MIXTAPE til randen med ny musik fra gamle røvhuller, når vi hiver fat i frisk metal fra bl.a. Carcass og Napalm Death, der altså stadig forstår at motorsmadre direkte ind i hjertet på dig. Én ting er i hvert fald sikkert: Jeg står for metalmixet, og du står for at headbange fra start til slut!

  Musik
 • 54:11
  MIXTAPE - Headbang med Anders Bøtter

  MIXTAPE - Headbang #1

  Gør heavyhornene klar til en tur med de helt store! I anledningen af Metallicas livealbum "S&M2" har jeg stukket begge hænder dybt ned i bandets karriere og samlet nogle af mine største personlige favoritter på et MIXTAPE, der sætter jackstikket lige i hjertet på dig. Vi skal have fat i balladerne, i det trashede, og så skal vi selvfølgelig også have fat i Motörhead, Diamond Head og noget af alt det andet musik, der har inspireret drengene selv.

  Musik