Live kanaler

Nattens dronning

I 5 år har radiodokumentaristen Thomas Smedegaard været på sporet af en kvindelig telefonstønner, som har huseret i det klassiske musikermiljø siden sluthalvfemserne. En Nattens Dronning der tilsyneladende tilbringer alle sine nætter på at ringe til især slagtøjsspillere og stønne igennem. Men hvem er hun denne vedholdende og eminent velorkestrerede stønnerinde, der kender sine samtalepartnere ned til mindste detalje men alligevel har formået at holde sit i cover i så mange år? Tilrettelæggelse: Thomas Smedegaard, Mikkel Rønnau og Louise Witt-Hansen.

Underholdning

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 16:18
  Nattens dronning

  Nattens dronning 1:6

  Det hele begynder tilbage i 2011 med en sammenkrøllet lap papir, som Thomas finder i sin bukselomme. "Kvindelig telefonstønner" står der. Tilrettelæggelse: Thomas Smedegaard, Mikkel Rønnau og Louise Witt-Hansen.

  Underholdning
 • 21:55
  Nattens dronning

  Nattens dronning 2:6

  Thomas finder frem til endnu en slagtøjsspiller, der kender Maria, og intensiverer sin søgen efter hende. Tilrettelæggelse: Thomas Smedegaard, Mikkel Rønnau og Louise Witt-Hansen.

  Underholdning
 • 20:29
  Nattens dronning

  Nattens dronning 3:6

  Udforskningen af stønnermysteriet bringer Thomas forbi det tidligere stamværtshus for Københavns klassiske musikere samt en undercoverudveksling af et par brugte underbukser. Tilrettelæggelse: Thomas Smedegaard, Mikkel Rønnau og Louise Witt-Hansen.

  Underholdning
 • 20:17
  Nattens dronning

  Nattens dronning 4:6

  Efter det mislykkede forsøg med den tidligere bodegaejer må Thomas starte forfra og vende hver en sten igen. Arbejdet begynder for alvor at tære på kræfterne, og billedet af Maria som uskyldig Lolita ændrer sig for alvor, da der dykkes dybere ned i beretningerne om de natlige stønnerier. Tilrettelæggelse: Thomas Smedegaard, Mikkel Rønnau og Louise Witt-Hansen.

  Underholdning
 • 20:41
  Nattens dronning

  Nattens dronning 5:6

  Egentligt havde Thomas givet op, men så sker noget uventet. Maria begynder at røre på sig igen. Tilrettelæggelse: Thomas Smedegaard, Mikkel Rønnau og Louise Witt-Hansen.

  Underholdning
 • 14:27
  Nattens dronning

  Nattens dronning 6:6

  Telefonisk kontakt til Nattens Dronning. Tilrettelæggelse: Thomas Smedegaard, Mikkel Rønnau og Louise Witt-Hansen.

  Underholdning