Live kanaler

Superfan

Kalder alle superfans og sofakartofler! I denne podcast går serieeksperterne Frederik og Kasper bagom DR's tv-programmer og giver dig al den bonusinformation, du ikke vidste, du havde brug for. De taler med deltagerne fra programmet, vender de vildeste begivenheder og udfolder tematikkerne, så du ikke behøver at gå sulten i seng. Værter: Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb. Produceret for DR af Firkantede øjne.

Kultur

Følg serie?

Log ind for at følge programmer, og finde dem under “Mine Programmer”

Alle udsendelser

 • 48:45
  Superfan

  Skamløs 1:3

  Kasper og Frederik har fået besøg af de tre unge kvinder fra tv-programmet Skamløs, der handler om ikke at skamme sig som kvinde over en stor sexappetit. De snakker om, hvordan det er at fortælle hele verden om sin seksualitet, om hvorfor kvinder ikke bliver betragtet som "seje", når de har mange sexpartnere, og hvordan de lærte sig selv at kende seksuelt. Produceret for DR af Firkantede øjne.

  Kultur
 • 50:36
  Superfan

  Skamløs 2:3

  Frederik og Kasper får besøg af historiker Mette Byriel Thygesen der i samtale med Asmita og Inger fra Skamløs tager os igennem kvindens seksuelle historie. Vi taler om alt fra Suzanne Brøgger til opdagelsen af klitoris, og så gennemgår vi de reaktioner, kvinderne har fået for deres medvirken i Skamløs. Produceret for DR af Firkantede øjne.

  Kultur
 • 57:33
  Superfan

  Skamløs 3:3

  I denne uge zoomer vi ind på tjenesten OnlyFans, der er en ny og vildt populær hybrid mellem et socialt medie og en (oftest) erotisk abonnementstjeneste. Sofie fra Skamløs er hurtigt kommet op i den mest populære ende af tjenesten med sit eksplicitte indhold (blandt andet med et slutty Harry Potter-kostume). Hun fortæller om, hvordan det fungerer, hvad hun lægger op og hvad hun tjener. Vi har har også besøg af Anna Bjerre, der er psykolog og stifter af GirlTalk, der frygter at tjenesten er en hurtig vej til penge, som kan have negative konsekvenser for unge kvinder. Produceret for DR af Firkantede øjne.

  Kultur