Bamseplaster

Print et plaster her eller hent ét gratis på dit lokale bibliotek.

1 / 7

Her kan du printe et bamseplaster til DR Ramasjangs nye app, DR Bamselægen. Med appen kan du selv undersøge og behandle dine egne bamser derhjemme. DR Bamselægen app er fyldt med digital leg baseret på den populære serie om Bamselægen.

Appen virker bedst, hvis du printer et bamseplaster, men du kan også bruge den uden et plaster. Hvis du ikke har adgang til en printer, kan du hente et gratis på dit lokale bibliotek.

OBS: din enhed skal understøtte ARcore på Android og ARkit på iOS.

Sådan gør du:

 1. 1

  Download appen DR Bamselægen på en mobiltelefon eller tablet.

 2. 2

  Download og print et bamseplaster HER!

 3. 3

  Klip bamseplasteret forsigtigt ud tæt på den sorte streg uden at klippe den af og placér plasteret synligt på din bamse.

 4. 4

  Nu er du klar til at undersøge din bamse! Følg Bamselægens instruktioner eller tryk på cirklerne på bamsen i appen.

 5. 5

  Bamsescanneren bruger kameraet i din telefon eller tablet til at scanne plasteret på din bamse. Hold kameraet så stille som muligt. Hvis du ikke har et bamseplaster, kan du trykke på plasterknappen øverst i højre hjørne for at undersøge bamsen uden.

 6. 6

  Når organet er synligt, kan du dreje det med fingrene for at undersøge det. Fjern sygdommen ved at trykke på det syge område, indtil sygdommen er væk.

 7. 7

  Hvis organet forsvinder, mens du undersøger det, skal du bare scanne plasteret igen eller vælge at lave undersøgelsen uden plaster.