Instrumentjagt

Victor og Isabel fra Sommer i Ramasjang har brug for din hjælp!

Hele sommeren forsøger Victor og Isabel at finde 5 fantastiske instrumenter fra Victors oldefars band ”De Hvæsende Citroner”. Instrumenterne har været væk i 100 år, men nu dukker de endeligt op igen! Det første instrument, der er dukket op, er en brølende pingvin-violin! Men for at finde alle 5 instrumenter, får Victor og Isabel brug for hjælp fra alle Danmarks børn!

Det kan du gøre
Victor og Isabel har brug for din hjælp til at finde instrumentkasserne, som instrumenterne er gemt i. Instrumentkasserne gemmer sig rundt omkring på Ramasjangpladsen. For at finde ud af hvor på Ramasjangpladsen, de enkelte instrumentkasser ligger, skal du gå ind i Sommer i Ramasjang spillet i Ramasjang-app’en og finde 3 ledetråde - og så dukker kassen op et sted på pladsen.

Send ting ind
Når instrumentkasserne er fundet, får Victor og Isabel brug for din hjælp igen. For kasserne er nemlig godt og grundigt låst! Heldigvis kan du hjælpe igen. Du skal bare følge med i TV-programmerne, der sendes alle hverdage kl. 9:00 hele sommerferien på Ramasjang. Her fortæller Victor og Isabel, hvad du skal sende billeder og tegninger ind af, og på den måde hjælpe med at få åbnet instrumentkassen. Du kan sende det ind dem lige her HER!

Besøge Sommer i Ramasjang og aflevere ting
Den tredje ting du kan gøre for at hjælpe Victor og Isabel er at komme til Sommer i Ramasjang på Olufs Palmes Allé i Aarhus (du kan læse mere lige HER!). Her kan du aflevere ting, som du tror kan hjælpe med at åbne kassen. Hvad det kunne være for nogle ting, kan du blive inspireret til i programmerne.

Vi håber, du vil hjælpe med at finde instrumenterne!