Kom med til Sommer i Ramasjang

I år starter vi en ny tradition: Sommer i Ramasjang! Og alle er inviteret. 

I år starter vi en hel ny tradition - vi skal holde ’Sommer I Ramasjang’.

Katrine Bille og Øvst fra Ramasjang Lufthavn skal bygge et sommerferieland fyldt med spændende gæster og skøre konkurrencer!

Der er bare ét problem!

En mystisk person forsøger at ødelægge sommerferielandet og har stjålet den vigtige plantegning over parken.

Øvst og Katrine får brug for hjælp fra alle Danmarks børn til at finde ud af, hvem sommerskurken er. Det er gratis at være med, og alle er velkomne.

Det praktiske
Vi optager programmet på græsarealet bag DR i Aarhus i ugerne 27 – 31. Alle børn og voksne er meget velkomne på pladsen.

Det er gratis at komme ind, og I må meget gerne komme flere dage. Pladsen åbner en time før vi optager programmet – kom gerne i god tid.

Mandag: Kl. 11.00 – 12.00
Tirsdag: Kl. 11.00 – 12.00
Onsdag: Kl. 11.00 – 12.00
Torsdag: Kl. 11.00 – 12.00 og igen kl. 14.30 – 15.30

Torsdag d. 2. august optager vi kun et program - fra kl. 11.00 - 12.00.

Medbring gerne madkurv og spis på pladsen. Torsdag er pladsen åben imellem de to optagelser, og her må I meget gerne blive på området.

Adresse:
DR Aarhus
Olof Palmes Allé 10 – 12
8200 Aarhus N.

Som noget nyt optager vi programmerne én dag før de sendes. Det betyder, at du kan komme og være med til optagelserne og se dig selv i programmet den efterfølgende dag.

Sommer I Ramasjang sendes på DR Ramasjang første gang mandag den 2. juli kl. 9.00 og de følgende fem uger. Du kan selvfølgelig også se alle programmerne i Ramasjang Appen.

Det sker på pladsen

Alle børn danser med, når vi optager programmerne. Vi bruger også børn fra pladsen til at medvirke i interviews og konkurrencer.

OBS: Områderne i Sommerferielandet er scenografi. Det betyder, at I ikke selv kan bruge 'forlystelserne'.

Når vi optager, er det dog muligt at komme helt tæt på og opleve det, der sker i de forskellige områder.

Der er et tegneområde, hvor børnene kan tegne deres bud på Sommerskurken og aflevere den til os - og der er mulighed for at vinde en præmie.

Det vil være muligt at købe kaffe og spise sin medbragte mad. Tag gerne et tæppe med. Der er toiletter og vand

Der vil være mulighed for at hilse på Øvst og Katrine og desuden få taget et billede sammen med dem. Om torsdagen bliver der dog kun mulighed for at få taget billeder med Øvst og Katrine efter andet program - altså kl. 14.30.


Parkering og transport

Der er gratis parkeringspladser ved indgangen til DR Aarhus. Ønsker I at komme med offentlig transport går Letbanen lige til døren, stoppet hedder Nehrus Allé.

Busserne 6A, 117, 118 og 200 går næsten lige til døren. DR i Aarhus er placeret tæt på motorvejsafkørslen fra E45 i Aarhus Nord.