Kom med til Sommer i Ramasjang

Det er endelig blevet tid igen!

Værterne Victor Lander og Isabel Ndiaye vil holde verdens bedste børnefestival med vilde konkurrencer, musik og masser af seje gæster.

Men for at lykkes med deres store plan, skal Isabel og Victor finde 5 mytiske instrumenter gemt på Ramasjang Pladsen! De får brug for hjælp fra en meget gammel citronmaskine - og alle Danmarks børn.

Det er gratis at være med, og alle er velkomne.

Det praktiske

Vi optager programmet på græsarealet bag DR i Aarhus fra torsdag 27/6. Alle børn og voksne er meget velkomne på pladsen.

Det er gratis at komme ind, og I må meget gerne komme flere dage. Pladsen åbner en time før vi optager programmet – kom gerne i god tid.

Mandag: Kl. 11.00 – 12.00
Tirsdag: Kl. 11.00 – 12.00
Onsdag: Kl. 11.00 – 12.00
Torsdag: Kl. 11.00 – 12.00 og igen kl. 14.30 – 15.30

Torsdag 27/6 og torsdag d. 1/8 optager vi kun et program - fra kl. 11.00 - 12.00.

Medbring gerne madkurv og spis på pladsen. Torsdag er pladsen åben imellem de to optagelser, og her må I meget gerne blive på området.

Adresse:
DR Aarhus
Olof Palmes Allé 10 – 12
8200 Aarhus N.

Ligesom vi gjorde sidste år, optager vi programmerne én dag før de sendes. Det betyder, at du kan komme og være med til optagelserne og se dig selv i programmet den efterfølgende dag.

Sommer I Ramasjang sendes på DR Ramasjang første gang mandag den 1. juli kl. 9.00 og de følgende fem uger. Du kan selvfølgelig også se alle programmerne i Ramasjang Appen.

Det sker på pladsen

Alle børn danser med, når vi optager programmerne. Vi bruger også børn fra pladsen til at medvirke i interviews og konkurrencer.

OBS: Områderne på festivalpladsen er scenografi. Det betyder desværre, at der ikke er fri leg overalt på pladsen.
Når vi optager, er det dog muligt at komme helt tæt på og opleve det, der sker i de forskellige områder.

Der er et tegneområde, hvor børnene kan hjælpe os med tegninger, som Victor og Isabel får brug for henover sommeren, og så der er mulighed for at vinde en præmie.

Det vil være muligt at købe kaffe og spise sin medbragte mad. Tag gerne et tæppe med. Der er toiletter og vand.

Der vil være mulighed for at hilse på Victor og Isabel og desuden få taget et billede sammen med dem. Om torsdagen bliver der dog kun mulighed for at få taget billeder med Victor og Isabel efter andet program - altså kl. 15.30.


Parkering og transport

Der er gratis parkeringspladser ved indgangen til DR Aarhus. Ønsker I at komme med offentlig transport går Letbanen lige til døren, stoppet hedder Nehrus Allé.

Busserne 6A, 117, 118 og 200 går næsten lige til døren. DR i Aarhus er placeret tæt på motorvejsafkørslen fra E45 i Aarhus Nord.