Ramasjang søger familier! Er det jer?

Har du børn i alderen 1-3 år og har du lyst til at hjælpe os på Ramasjang med at skabe kvalitetsindhold med både hjerte og vitaminer til de alleryngste? Så vil vi rigtig gerne i kontakt med dig!

Vi vil helt vildt gerne i kontakt med helt almindelige (travle, trætte, kartoffelskrællende og ulvetimeramte) danske børnefamilier og høre lidt om, hvordan I bruger forskellige medier i dagligdagen.

Optimalt vil vi rigtig gerne besøge jeres familie i et par timer en enkelt hverdagseftermiddag i februar. Her vil vi observere børnene, mens de leger, ser fjernsyn, spiller iPad, eller hvad de ellers laver. I skal ikke ændre på noget, I skal ikke sørge for os på nogen måde, og I skal ikke fjerne nullermændene, inden vi kommer (vi kigger ikke i hjørnerne, det lover vi!).

Vi vil gerne have et indblik i, hvornår og hvordan børnene bruger medierne, og hvad der fanger deres opmærksomhed. Når vi har kigget på jeres søde børn, vil vi gerne tale med jer forældre – og det er her, I har mulighed for at fortælle os, hvordan vi laver det allerbedste indhold til netop jeres børn!

Som tak er der en lille Ramasjanggave til alle medvirkende børn.

Så vil du gerne have en finger med i spillet, når der skal laves nyt børneindhold? Så kontakt Pernille Reuther Holm på HPHO@dr.dk og hør mere.