Send dine byggeønsker til Kreabix

Emma fra Kreabix kan bygge næsten alt af gammelt legetøj – hvad synes du, at hun skal bygge?

På mange danske børneværelser står der legetøj, som ikke bliver brugt, fordi det er i stykker. Hunden med snor kan ikke længere gå, dinosauren har mistet halen, benet er faldet af dukken og sommerfuglemasken fra fastelavn er brækket.

I Kreabix giver værten Emma nyt liv til udtjent legetøj på sit kreative værksted, så det får en ny funktion. Her kan I få tips og tricks til, hvordan I kan bruge jeres ødelagte legetøj derhjemme.

Hvad skal vi bygge af gammelt legetøj?

Hvad kunne dit barn tænke sig, at Emma skal bygge af gammelt legetøj?

Her kan du sende dit barns ønske til os på en video, som måske bliver vist i programmet.

Sådan gør I:

  1. 1

    Film en video på 10-20 sekunder, hvor dit barn fortæller, hvad det gerne vil have Emma skal prøve at bygge, og hvorfor. Film gerne videoen, så telefonen ligger vandret.

  2. 2

    Send din video ind til Ramasjang her. I accepterer, at videoen kan blive vist i programmet ’Kreabix’ på tv og DRTV.

  3. 3

    Send begge forældres emails i modulet herunder. Vi kontakter jer begge, hvis vi vil bruge videoen. Hvis den ene forælder har fuld forældremyndighed, skal kun denne forælder underskrive.

Send dit byggeønske til Kreabix

Når du indsender dit barns byggeønske, er det vigtigt, at du har begge forældres accept. Sørg for at udfylde begge forældres emails herunder.

OBS! Vær opmærksom på, at vi desværre ikke kan nå at opfylde alle byggeønskerne, men hvis jeres ønske bliver udvalgt, vil I blive kontaktet af redaktionen.

I kan her se, hvordan Emma bygger med det gamle legetøj i Kreabix.