Send rullinger til Mini MGP

Det er rullingetid på Ramasjang, og vi har brug for børnenes hjælp!

(© DR Ramasjang)

Limpistolen er ladt, piberenserne står i kø og toiletpapiret flyder ud over hele badeværelset. Alt sammen er det tegn på, at rullingerne er tilbage på Ramasjang i en splinterny sæson af Mini MGP.

Men intet Mini MGP uden børnenes rullinger.

Vi har brug for artister, dansere, musikere, popcorn-sælgere, pulikum og alle de andre, som er med til at gøre Mini MGP til børnenes univers. Derfor har vi brug for, at alle Danmarks rullinge-fans fatter limpistolen og sender de sjoveste, flotteste og sejeste rullinger ind til os.

Sådan sender I rullinger

Pak rullingen godt ind i fx. en kasse eller prøvekuvert.

Skriv barnets navn og alder, rullingens navn, telefonnummer og by. Du skal klipse, binde eller lime informationerne fast til rullingen.

Send den til: Mini MGP, DR Danmark, Olof Palmes Alle 10-12, 8200 Aarhus N.

I kan også aflevere jeres rullinger i DR Byen og DR Aarhus fra 9-16 i hverdagene.

Det med småt

Når du indsender din Rulling til DR overdrager du ejendomsretten til DR, og derfor kan vi desværre ikke sende rullinger retur. Tag derfor et billede af dit barn med rullingen til evigt minde.

Vi viser ikke alle rullinger, men vi ser alle og vælger løbende ud til programmer og spil i appen.

Hvis din rulling skal være med i Mini MGP, skal vi have den i hænde senest i uge 45.

Du behøver ikke sende et billede med af dit barn. Vi ringer jer op, hvis vi har brug for det.

Regler for deltagelse i Mini MGP

Hvis din rulling udvælges opnår DR vederlagsfrit alle rettigheder til alene eller i samarbejde med andre at udnytte rullingen på alle nuværende og fremtidige udnyttelsesmåder, medier og platforme, ved hjælp af de til enhver tid tilgængelige tekniske hjælpemidler.

DR har ret til at foretage nødvendige tekniske ændringer og tilpasninger af værket.

Ved at deltage i konkurrencen indestår du for, at det indsendte bidrag ikke krænker andres rettigheder, herunder men ikke begrænset til andres ophavsrettigheder, således at ingen kan gøre retlige krav gældende med hensyn til sådanne rettigheder over for DR. Du kan læse mere om ophavsretsloven HER!

Du friholder DR for ethvert berettiget krav (herunder rimelige advokatomkostninger, sagsomkostninger mv.) fra tredjemand i forbindelse med DRs brug af bidraget medmindre et sådant krav skyldes DRs forhold.

Danmarks Radio forbeholder sig retten til ikke at godtage indsendt materiale, der er i strid med disse konkurrencebetingelser.

Ved at sende dit bidrag til DR accepterer du, at DR indsamler, benytter, opbevarer og på anden måde behandler dine personlige oplysninger i det omfang, som er nødvendigt for at kunne kontakte dig, hvis du vinder konkurrencen. DR sletter alle personoplysninger, når DR ikke længere har behov for at være i besiddelse af disse.

Alle tvivlsspørgsmål der må opstå i forbindelse med fortolkningen af disse konkurrencebetingelser afgøres af DR.