Send rullinger til Mini MGP

Læs mere om, hvordan I sender ind

Det er igen blevet den tid på året, hvor børnene jubler, når der ikke er mere papir tilbage på rullen. Igen i år holder Ramasjang verdens mindste og bedste sangkonkurrence for toiletrulledukker. Men intet Mini MGP uden børnenes rullinger.

Vi har brug for ALLE jeres rullinger. Jo mere fantasifulde og forskellige, jo bedre. Vi har brug for de sejeste artister, de sjoveste dansere, de skøreste musikere, de vildeste popcorn-sælgere, højtheppende publikummer og alle de andre, som er med til at gøre Mini MGP til børnenes univers. Derfor har vi brug for, at alle Danmarks rullinge-fans fatter limpistolen og sender de sjoveste, flotteste og sejeste rullinger ind til os.

Sådan sender I rullinger

 • Pak rullingen godt ind i fx en kasse eller prøvekuvert.

 • Skriv rullingens navn, barnets fornavn og alder, telefonnummer og by. Du skal klipse informationerne fast på rullingen (se billede nederst i artiklen).

 • Send pakken til: Mini MGP, DR Danmark, Olof Palmes Alle 10-12, 8200 Aarhus N.

Det med småt

Her er vilkårene ved at sende rullinger ind til DR. Og det er vigtigt, at I som forældre gennemlæser nedenstående, inden I indsender rullingerne:

 • Når du sender dit barns rulling til DR, overdrager du ejendomsretten til DR, og derfor kan vi desværre ikke sende rullinger retur. Tag derfor et billede af dit barn med rullingen til evigt minde.

 • Vi viser ikke alle rullinger, men vi ser alle og vælger løbende ud til indhold på både tv og Ramasjangs app.

 • Hvis dit barns rulling skal have mulighed for at være med i Mini MGP, skal vi have den i hænde senest uge 45.

 • DR opnår vederlagsfrit alle rettigheder til alene eller i samarbejde med andre at anvende rullingen på alle måder og ved hjælp af alle nuværende og fremtidige tekniske metoder på alle medier og platforme, herunder til eventuel kommerciel udnyttelse som fx salg eller udgivelse af programmet og udstillingsbrug.

 • DR har ret til at foretage nødvendige tekniske ændringer og tilpasninger af rullingen.

 • Når du indsender rullingen, indestår du for, at den ikke krænker andres rettigheder, herunder men ikke begrænset til andres ophavsrettigheder, således at ingen kan gøre retslige krav gældende med hensyn til sådanne rettigheder over for DR. Du kan læse mere om ophavsretsloven her.

 • Du friholder DR for ethvert berettiget krav (herunder rimelige advokatomkostninger, sagsomkostninger mv.) fra tredjemand i forbindelse med DR's brug af rullingen, med mindre et sådant krav skyldes DR's forhold.

 • Ved at sende dit barns rulling til DR, accepterer du, at DR behandler dine og dit barns personoplysninger, så længe behandlingen og opbevaringen er nødvendig for at opfylde ovennævnte formål. Vi sletter personoplysningerne senest 12 måneder efter, at formålene er ophørt. Du kan læse mere om DR's privatlivspolitik her.

Vi glæder os til at tage imod dem allesammen!

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk