Vindere af Ramasjang Redder t-shirts!

Se ugens heldige vindere

T-shirt vindere uge 18

Ugens seje vindere af Ramasjang Redders t-shirt-konkurrence er:

Mille på 6 år fra Vissenbjerg har bygget et ”Frøer ja tak”- skilt og et super flot vandhul. Alte på 6 år fra Lem har lavet et stort vandhul med sten og grene.

Magnus og Malthe fra Silkeborg har overtalt deres mormor til at få lavet vandhul i haven. Vandhullet er bygget lige ved siden af en kompostbunke som frøerne kan gemme sig i. Signe på 5 år fra Dronninglund har lavet et stort vandhul til frøerne med en gren som frøerne kan kravle op på.

Clara Sophie på 6 år fra Middelfart har samlet en masse skrald i naturen. Theodor og Thilde fra Hvidovre har lavet et vandhul og fyldt det med undervandsplanter og sten.

Martha på 9 år fra Jægerspris har lavet et vandhul i haven med sin søster. Lina på 10 år fra København N har lavet et lille frøhul i sandet.

Johanne, Ida og August på 5, 11 og 8 år har sammen gravet en stor dam. Nu venter de bare på at regnen fylder dammen med vand.

T-shirt vindere uge 17

Ugens seje vindere af Ramasjang Redders t-shirt-konkurrence er:

Noam på 6 år fra Hjørring har malet frøsten. Noam har sat stenene ud i naturen for at minde andre børn om at hjælpe frøerne. Lea på 7 år fra Aarup har gravet et vandhul. Om vandhullet har Lea lagt sten og plantet planter til frøerne.

August på 8 år fra Værløse har lavet et vandhul. Han vil give frøerne et nyt sted at bo.

Phillip på 7 år fra København NV har samlet skrald i kvarteret. Phillip har fyldt to hele affaldssække med skrald fra gaden og grønne områder. Lava på 6 år fra Bedsted Thy har lavet et vandhul til frøerne med sten og grene.

T-shirt vindere uge 16

Ugens seje vindere af Ramasjang Redders t-shirt-konkurrence er:

Jonathan på 7 år fra Østermarie på Bornholm har lavet et vandhul med sin far. Vandhullet er til frøer, guldsmede og vandkalve. Josefine på 7 år fra Vejle har plantet en masse vandplanter, som kan lokke insekter til frøernes vandhul.

Mona Marie på 7 år fra Ålsgårde har fået hjælp af sin lillebror til at grave et vandhul. Mona har købt en masse planter og bygget en lille bro til frøerne. Sara og Noah på 7 år fra Gedved har sammen bygget et rigtig fint vandhul med sten i bunden.

T-shirt vindere uge 15

Ugens seje vindere af Ramasjang Redders t-shirt-konkurrence er:

Solvej på 4 år har samlet en masse skrald om Avnsø i Bidstrupskoven. Olivia på 6 år og Elinora på 2 år fra Storvorde har indsamlet skrald i naturen. Alicia på 6 år fra Albertslund har bygget et vandhul til frøerne med sine venner.

Lauge på 4 år fra Mårslet har lavet et vandhul til Frølle, som allerede er flyttet ind. Jens Kristian på 3 år fra Videbæk har malet en sten til frøernes sø, så folk ved, at her bor der frøer.

T-shirt vindere uge 14

Ugens seje vindere af Ramasjang Redders t-shirt-konkurrence er:

Axel på 5 år fra Præstø har lavet et vandhul med sin mor. I baljen er der store sten, som skal fungere som en lille stige til frøerne. Axel har fyldt vand i baljen og plantet omkring vandhullet. Maja på 5 år fra Odense har samlet affald ved en sø og den tilhørende skov.

Yasmin og May på 8 og 4 år fra Aarhus V har bygget et frøhotel til de frøer, der hopper rundt i deres have.

Viggo og Dagny på 5 år fra Holstebro har bygget et vandhul til frøerne og samlet skrald i naturen. Oliver på 5 år fra Skævinge har bygget en havedam til frøerne.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk