preload loader
 

Skrevet af: 

 

Isabel jagter hemmelige dyr i Ramasjang

05. sep. 2017 06.00 

I det helt nye program 'Hemmelige dyr' er der hjælp at hente til de børn, som har fundet spor efter dyr, men ikke kan få dem at se.

Isabel Ndiaye drager landet rundt og finder sammen med børnene frem til dyrene, som bliver fanget på kameraer med helt unikke optagelser.

Se Hemmelige dyr: Den fine fjer

Dyrene lever et hemmeligt liv, mens børnene er til fodbold, i børnehave eller sover, og det sætter DR Ramasjang sig nu for på bedste detektivvis at opspore og afsløre. Bevæbnet med infrarøde- og bevægelsesfølsomme kameraer afdækker Isabel dyrets gøren og laden i børnenes eget nabolag.

Helt unikke dyreoptagelser

Både børn og voksne kan glæde sig til at se med, når det hemmelige dyr vises frem. Ifølge redaktionschef på programmet, Lars Ostenfeld, er det nemlig lykkedes at få helt særlige optagelser af dyrene.

- Vi har blandt andet med hjælp fra Naturstyrelsen og én af landets dygtigste naturfotografer fået optagelser af dyr, som ikke engang BBC ligger inde med. De helt enestående dyreoptagelser gør det interessant for både børn og deres forældre at se med,” fortæller Lars Ostenfeld.

Børn er dyredetektiver

I 'Hemmelige dyr' er børnene medskabere af programserien, hvor de både finder spor fra dyr, sætter kameraer op og opklarer dyremysterier. Indholdsredaktør på DR Ramasjang, Pelle Møller, håber, at serien vil give nye måder at se deres omverden på.

- ’Hemmelige Dyr’ er en helt ny form for naturformidling til de mindste børn. Serien pirrer nemlig nysgerrigheden, prikker til fantasien og udfordrer tankerne, fortæller Pelle Møller.

Første afsnit kan ses i toppen af denne artikel og ellers på DR Ramasjang kl. 17:30. Alle afsnit bliver løbende tilgængelige på Ramasjangs tv-side: Se Hemmelige dyr

 

dr_ramasjang #ramasjang
 

 

Idéer til Ramasjang

Har du en sang, en video eller en ide, du vil sende til Ramasjang?

 
 

Kontakt

Kontakt

Vi vil altid gerne modtage gode input, kommentarer eller spørgsmål fra jer.

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > Ramasjang > Voksne > Artikler > 2017 > September

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.