SMS til Radio og TV

DR på SMS (Foto: DAVID GRAY © Scanpix)

1212 er nummeret for al SMS og MMS til DR. I mange af vores radio og tv-programmer kan du sende kommentarer og spørgsmål ind, deltage i afstemninger og konkurrencer via SMS og MMS. Se eller lyt med og find ud om du kan deltage i programmet med din mobiltelefon. Vilkårene for brug af sms i forbindelse med vore programmer finder du her.

Radio

P3 har dagligt programmer med mulighed for at sende kommentarer og spørgsmål ind, stemme elle quizze. Skriv p3 og send til 1212. Se mere på P3s hjemmeside.

Mange andre radioprogrammer giver også mulighed for at deltage i programmet med SMS eller MMS. Hvis du vil sende en besked til et af P3s programmer, skal du bruge P3s koder og vil du sende en besked til P4s programmer, skal du bruge P4s koder. Følg med i radioen og se omtale af de konkrete programmer på dr.dk.

TV

På TV siden giver flere programmer mulighed for at gætte med, quizze eller stemme, fx "Kender du typen" og "Aftenshowet". Se programoversigt eller find programmernes hjemmesider på dr.dk og se om du kan være med på mobilen.

Enkelte programmer giver også seerne mulighed for at sende video elle foto ind, som del af program og med mulighed for eksponering på TV

Flere ungdomsprogrammer og selvfølgelig pioneren ud i brug af SMS her til lands Boogie giver seerne mulighef for at være aktive og deltage i programmet. Herunder også at kunne give sin stemme på diverse lister som Booigie-listen eller SPAM-listen. Ved store TV-shows som Melodigrandprix er SMS den primære mulighed for at deltage og stemme. Ved disse større TV-shows eller indsamlingsevents gælder der særlige regler for prissætning og deltagelse.

Retursvar

Når du sender en sms til DR, vil du altid modtage et svar. Dermed vil du f.eks. få at vide at beskeden er nået frem eller omvendt; at vores systemer ikke har forstået den kode, du har sendt. Får du en fejlbesked, må du se efter i din telefons besked-menu om det er den rigtige kode, du har sendt til 1212. Det kan f.eks. være afgørende at du husker at lave mellemrum efter sms-koden.

I forbindelse med visse afstemninger, kan der være så meget trafik i netværkene, at retursvarene er noget tid om at nå frem til dig. Vi prioriterer det højere at din stemme når frem til os i tide, end at du får en hurtig bekræftelse. Har du sendt din sms korrekt, får vi den få øjeblikke efter, så den vil helt sikkert tælle med. Det kan ske at retursvaret først kommer længe efter programmet er slut. Det kan skyldes flere forskellige tekniske forhold, men desuden sender vi ikke normalt retursvar i om natten (kl. 24-09).

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter