DR Tilgængelighed på Facebook

På Facebook kan man finde DR Tilgængelighed under navnet: Få det hele med – DR Tilgængelighed. Her kan du følge med i, hvilke programmer der tilbydes med tilgængelighedstjenester samt følge med i DRs arbejde med at sikre tilgængelighed.

På Facebook kan du nemt kommunikere direkte med DRs Tilgængelighedsredaktion.

På Facebooksiden 'Få det hele med - DR Tilgængelighed', kan man finde et samlet forum med oplysninger om den hjælp, som DR tilbyder, hvis man har svært ved at læse, se eller høre.

Det er en stor andel af Danmarks befolkning som kæmper med en funktionsnedsættelse af den ene eller anden art - i større eller mindre grad.

På Facebooksiden opdaterer Tilgængelighedsredaktionen løbende brugerne om, hvilke programmer der tilbydes med synstolkning, livetekst ved live-begivenheder eller valgaften og svarer på spørgsmål fra brugerne.

Ifølge Heidi Sivebæk, som står i spidsen for tilgængelighedsarbejdet i DR, er det vigtigt, at redaktionen møder brugerne på Facebook. Her er der nemlig mulighed for at kommunikere hurtigt ud til brugerne, samtidig med, at platformen sikrer muligheden for direkte dialog. Noget der er særdeles vigtigt for redaktionens arbejde.

Udover at oplyse om tilgængelighedstjenester og redaktionens virke, opfordres brugerne til selv at bidrage med tips og ideer. Mangler der tekster på et program? Hvordan slår man forskellige tjenester til? Tøv ikke med at spørge. Ved at 'like' siden, kan du følge med og samtidig hjælpe til at sprede det gode budskab, så også venner, familie og kollegaer kan få det hele med.

Find DR Tilgængelighed på Facebook: Få det hele med - DR Tilgængelighed

Facebook
Twitter