Vil du være med i DR’s testpanel for digitale produkter?

Testpanelet for digitale produkter er en lille gruppe af blinde og svagsynede brugere, som frivilligt er med til at teste DR’s digitale produkter fx DR’s radio-app, DRTV-app’en og dr.dk.

(© DR Medieforskning)

Testpanelet for digitale produkter tester specifikke platforme og (nye) funktioner bl.a. via mail-udveksling og ved test-workshops i DR Byen, hvor brugerne møder DR’s medarbejdere og taler om deres oplevelser og udfordringer med DR’s digitale platforme. DR Tilgængelighed bestræber sig på årligt at afholde minimum én af de større test-workshops. Indtil videre har der været fokus på bl.a. DRTV-platformen og på oplæsningsmuligheder på dr.dk.

Udover at være med til at teste en specifik platform bredt (fx DRTV-app’en) eller en ny funktion (fx dr.dk/radio), kan paneldeltagerne løbende indmelde fx feedback og forbedringsforslag relateret til et hvilket som helst af DR’s digitale produkter. Det betyder, at DR hele tiden er i dialog med brugerne om tilgængeligheden på DR’s platforme og dermed kan implementere forbedringer, foretage ændringer mv., som sikrer at alle får adgang til DR’s indhold – uanset forhindringer.

Vil du høre mere om Testpanelet for digitale produkter og måske være med - så send en mail til Projektleder for tilgængelighed Marie Junge Ernst: mern@dr.dk