Åbn DR's skattekiste i din undervisning og brug DR Skole

På dr.dk/skole kan du finde gratis, digitalt undervisningsmateriale til grundskolen om alt fra trivsel til teknologi.

Mandag eftermiddag i klasseværelset. I har arbejdet med vigtig viden fra grammatikbogen det meste af timen, og nu sukker dine elever måske efter lidt mere krymmel til krummerne. Det kan DR Skole hjælpe med.

På dr.dk/skole finder du gratis undervisningsforløb, der bygger på DR’s univers. Det kan være undervisningsforløb til store DR-produktioner som Historien om Danmark, Vilde vidunderlige Danmark og Øgendahl og de store forfattere. Vi laver også undervisningsforløb om kodning og teknologi med projekt ultra:bit, hvor mere end 100.000 elever deltager. DR Skole er en skattekiste af DR-indhold til din undervisning.

DR Skole øger aktualiteten og bruger historien

På dr.dk/skole kan du altid finde opdateret indhold om for eksempel folketingsvalg, europaparlamentsvalg og kommunalvalg.

Du kan også finde mere end 25.000 videoklip i Mediebiblioteket fra DR’s lange tv- og radiohistorie. Du og dine elever skal blot bruge jeres UNI-Login, og så er I klar til at se løs.

DR Skole dækker mange fag

DR Skole laver i særlig grad undervisningsmaterialer til fagene dansk, historie, natur/teknologi og samfundsfag. Men du kan for eksempel også finde forløb til biologi i udskolingen, håndværk og design på mellemtrinnet og matematik i indskolingen.

Alle forløb på dr.dk/skole indeholder overskuelige lærervejledninger, så du føler dig godt forberedt til undervisningen. Elevopgaverne bygger på Fælles Mål og er lavet i samarbejde med fagkonsulenter, lærere eller organisationer med viden om emnet.

Følg DR Skole

DR Skole udkommer med cirka 20 nye undervisningsforløb om året. De udkommer løbende, men særligt omkring skoleårets start.

Du kan holde dig opdateret om de nyeste forløb ved at tilmelde dig DR Skoles nyhedsbrev eller følge DR Skole på Facebook.

En del af DR

DR Skole er en del af DR Lær, som er DR’s samlede læringstilbud. Under DR Lær finder du DR Spire til daginstitutionerne, DR Skole til alle grundskolens trin og DR Studie til de gymnasiale uddannelser.

På dr.dk kan alle få hjælp til at læse artikler og tekst. Det betyder, at du og dine elever på dr.dk/skole kan få læst tekst op, få forstørret teksten og få forklaret svære ord. Læs mere om funktionerne HER.