Jokeren

Jokeren, alias Jesper Dahl, er nok det tætteste Danmark kommer på en egentlig superstjerne inden for hip hop musikken.

De første skridt i karrieren som rapper blev taget i hjembyen Hillerød, men det var først efter en årrække som producer i crewet Madness 4 Real i Los Angeles, at Jokeren for alvor slog sit navn fast som dansk hip hops førstemand. Det skete som frontfigur i gruppen "Den gale pose" med hvem, han har udgivet tre album: "Mod rov" i 1996, "Sådan er reglerne" i 1998, og i 2001 "Definitionen af en stodder".

I 2003 gik Jokeren solo og udgav det anmelderroste album Alpha Han, der indbragte ham Dansk hip hop pris 2003 og flere hitliste placeringer. Han har også udgivet bogen "Storby Stodder", der indeholder hans samlede lyrik fra 1994-2003.

L.O.C.

L.O.C., hvis borgerlige navn er Liam O'Conner, er født og opvokset i Århus 8210 - hvis nogen skulle være i tvivl. Helt fra begyndelsen har inspirationen fra amerikansk westcoast rap været tydelig. L.O.C. ville lave gansta rap på dansk.

Første udspil var et demobånd skabt sammen med makkeren Chadi under navnet Alzheimer-Klinikken, der senere også udgav EP'en "Første træk" med hjælp fra blandt andre Jokeren. Herefter rykkede L.O.C. videre til hip hop fællesskabet B.A.N.G.E.R.S., hvor en række unge rappere med skiftende held prøvede, om talentet kunne bære.

L.O.C. markerede sig stærkt i gruppen, og i 2001 kom debutalbummet "Dominologi" på gaden. Uden for hip hop miljøet vakte udgivelsen ikke megen opmærksomhed, og det var først med sit næste album, "Inkarneret", at L.O.C. slog igennem. Med et hav af koncerter på diskoteker, markeder og festivaler og hits i radio og tv har L.O.C. for alvor slået sit navn fast i Danmark. Ikke mindst singlen "Undskyld (Ho)" har givet opmærksomhed. De voksne har bedt om kammertonen, mens teenagerne synger med.

Orgi-E

Orgi-E alias Emilo-Go-Stilo - eller slet og ret Emil - er i den brede offentlighed nok mest kendt som en del af gruppen Suspekt, men talentet rækker videre end som så. Orgi-E er også medstifter af hip hop klanen F.I.P.G.C. (Full Impact Production Gangsta Click), der udover Suspekt-medlemmerne også tæller blandt andre U$O og L.O.C.

I 2009 gik Orgi-E og resten af Suspekt sammen med L.O.C. i projektet "Selvmord". Desuden er Orgi-E også en af bagmændene bag pladeselskabet Tabu Records.