Vikartimen 0. til 3. klasse: Sammen hver for sig – i skolen I Få idéer til sjove lege I Hvem har vundet et påskeæg?

Lad os blive klar til at komme i skole igen.

OBS. Du kan ikke sende tegninger og opgaveløsninger ind til Vikartimen, da Jannik og Isabel ikke er vikarer længere. Vikartimen blev nemlig lavet i foråret 2020 og er slut nu. Men derfor kan du stadig se alle afsnittene her eller på DR Skoles YouTube-kanal.

Det er sidste vikartime med Isabel i denne omgang, da alle børnene så småt må komme tilbage i skole igen. Isabel har fået til vikaropgave at forberede børnene på at komme i skole igen.

Derfor ringer vi til lærer Anette, der underviser i naturfag, og lærer, hvorfor og hvordan vi skal vaske hænder og så giver idrætslærer Sara gode råd til sjove lege, som man kan lege sammen hver for sig udenfor i skolegården.

Lær mere om virus

Hvis du kunne tænke dig at lære mere om coronavirus, hvorfor vi skal vaske hænder og hvordan vi kan passe på hinanden, så se vores tema om coronavirus til indskolingen HER.

Flere fortællinger om dyr

Har du lyst til at høre flere historier fra bogen "Hvordan elefanten fik sin lange snabel og andre fortællinger" af Rudyard Kipling? Så få din lærer til at hente bogen til dig og din klasse på CFU’s hjemmeside lige her.

I kan selv læse bogen eller få den læst højt, og det koster ingenting.