Kom på besøg med din klasse på DR Fyn

Med projektet 'I Sandhedens Tjeneste' kan din klasse prøve kræfter med nyhedsformidling.

Kolofon

"I Sandhedens Tjeneste" er et samarbejde mellem DR Nyheder, DR Sjælland, DR Fyn, DR Nordjylland, DR Midt & Vest, DR Bornholm, DR Østjylland, DR Trekanten, DR Syd og DR Skole.

Projektet 'I Sandhedens Tjeneste' fortsætter i år 2019.

Hver tirsdag og onsdag frem til d. 14. juni 2019 kan en skoleklasse komme på besøg på DR Fyn og prøve kræfter med nyhedsformidling.

Elever i 8. og 9. klasse får mulighed for at komme på besøg på DR Fyn og lære om kildekritik.

Programmet er en blanding af rundvisning og øvelser, hvor eleverne dels får lov til at kigge med i studierne, selv prøver at speake i et nyhedsstudie og deltager i øvelser og dilemmaspil.

I Sandhedens Tjeneste

I 2018 inviterer DR's distrikter 8., 9. og 10. klasser til en workshop 'I sandhedens tjeneste', hvor kildekritik, nyhedsstrømme og Fake News er i fokus. Klik ind på hver region for at få informationer om tid, sted og tilmelding.

Se Tema

Besøget varer tre timer inklusiv en kort spisepause.

Praktisk information:

Adresse: DR Fyn, Lille Tornbjergvej 10, 5220 Odense SØ.

Besøget finder sted i tidsrummet 9.45 - 12.45.

Tilmelding:

Send os en mail på ISTFYN@dr.dk. Oplys skolens navn, hvilken klasse, antal elever og kontaktoplysninger på lærer. Det er muligt at booke et besøg tirsdag eller onsdag frem til d. 14. juni 2019. Ønsk gerne 2 datoer, så tjekker vi, om det er muligt – og vender tilbage. Hvis datoerne allerede er optaget, tilbyder vi en alternativ dag.

Transport:

Der er mulighed for gratis transport med FynBus. Se linket:
https://www.fynbus.dk/gratiskoersel