Fag: Dansk Udskoling Og Dansk

I 2019 inviterer DR's distrikter 8., 9. og 10. klasser til en workshop 'I sandhedens tjeneste', hvor kildekritik, nyhedsstrømme og fake news er i fokus. Klik ind på hver region for at få informationer om tid, sted og tilmelding.

DR Nordjylland: Tag klassen med til workshop om kildekritik, etik og nyheder

Nordjyske skoler kan nu igen booke undervisningsforløb hos DR i Aalborg.

DR Østjylland: Et gratis tilbud til østjyske skoler i efteråret 2019

DR Østjylland inviterer østjyske 8., 9. og 10. klasser til en workshop ’I Sandhedens tjeneste’ om kildekritik, etik og nyhedsformidling.

DR Midt & Vest går I Sandhedens Tjeneste

Velkommen på DR Midt & Vest til en workshop om kildekritik, etik og nyhedsformidling

DR Trekanten: En dag I Sandhedens Tjeneste

Nettet er fyldt med fake news, så det er vigtigt, at du bruger din kritiske sans, når du surfer rundt. DR i Trekantområdet inviterer de store skoleelever til et par timers undervisning i, hvordan de h

Besøg DR Syd og bliv klogere på kildekritik, etik og nyhedsformidling

DR Syd inviterer inden for til en workshop, hvor eleverne bliver klogere på, hvordan de skal navigere i den stadigt stigende informationsstrøm.

DR Bornholm: Et tilbud til alle niende-klasser på Bornholm

DR Bornholm inviterer i efteråret 2019 niende-klasserne på alle øens skoler til en workshop, hvor eleverne lærer at navigere i nyhedsstrømmen.

DR Sjælland: Et gratis tilbud til regionens skoler

DR Sjælland genåbner for tilmeldinger til workshoppen ’I Sandhedens Tjeneste’. De nye workshops kører i uge 37, 39, 43, 47 og 49, hvor eleverne lærer at navigere i nyhedsstrømmen.

Kom på besøg med din klasse på DR Fyn

Med projektet 'I Sandhedens Tjeneste' kan din klasse prøve kræfter med nyhedsformidling.

Tag testen - hvilken type er du?

Er du typen, der tror på alt, hvad du får at vide? Det, du hører om popstjerner, det lokale pizzeria og alle de der temmeligt kedelige ting, politikerne siger? Tag testen her.