Tilmeld din klasse til 'I Sandhedens Tjeneste' – det store virtuelle nyhedsshow

'I Sandhedens Tjeneste' afvikles i 2021 igen som et stort virtuelt nyhedsshow. Alle 8.- 10.klasser i hele Danmark er inviteret til at deltage.

Torsdag den 23. september kl. 09.30-11.00 inviterer DR alle elever i 8.-10. klasse fra hele Danmark til det store, interaktive nyhedsshow 'I Sandhedens Tjeneste'. Tidligere har DR afholdt showet på fysiske lokationer rundt om i Danmark, men på grund af coronavirus, vil DR igen i år afvikle en virtuel version af 'I Sandhedens Tjeneste'. Det betyder, at alle klasser deltager virtuelt - direkte fra deres klasselokale rundt i hele landet.

Til 'I Sandhedens Tjeneste' får eleverne mulighed for at prøve kræfter med kildekritik, etik og nyhedsformidling og bliver en del af processen med at udvælge og tilrettelægge nyhedshistorier. Derudover får eleverne et unikt indblik i DR’s nyhedsproduktion. Indholdet er tilrettelagt, så det kan inddrages som en del af undervisning i dansk og samfundsfag.

Hvad kræver det at deltage?

I skal afsætte halvanden time til at deltage i 'I Sandhedens Tjeneste'.

I deltager direkte fra jeres klasselokale via DR Nyheders YouTube-kanal. Det vil også være muligt at deltage via et streaming-link. I får tilsendt yderligere information om showet – inklusiv en vejledning til, hvordan I logger jer på - forud for showet.

I skal være logget på og klar til at gå i gang fra klokken 09.30, hvor vores værter står klar til at tage virtuelt imod jer på YouTube. Læreren skal logge på YouTube fra én computer, så alle elever deltager sammen på én fælles skærm i klassen. Eleverne skal derfor ikke logge på individuelt.

Tilmeld din klasse til 'I Sandhedens Tjeneste'

'I Sandhedens Tjeneste' afvikles kun én gang. Tilmelding er nødvendig, så vi er sikre på, at vi har kapacitet til jer, og så vi kan kontakte jer med relevant info. Hvis du ønsker at tilmelde flere klasser, skal du blot lave en separat tilmelding pr. klasse.

Facebook
Twitter