DR Lær har fået nyt mediebibliotek

Du kan finde mere end 25.000 video- og lydklip i DR Lærs mediebibliotek. Og selvom Mediebiblioteket nu har fået ny indpakning, kan du stadig finde dine yndlingsklip.

Mediebiblioteket har mange år på bagen, men nu har det fået en ny indpakning.

Mediebiblioteket rummer en stor del af DR's arkivmateriale, og du kan bruge det i din undervisning, blot du logger ind med UNI-Login. Du finder det ved at klikke på 'Mediebiblioteket' øverst i fanen på DR Lær, DR Skole og DR Studie.

(© (c) DR)

Hvad betyder det nye mediebibliotek for dig?

Det nye mediebibliotek har ikke blot fået ny indpakning. Det vil også køre bedre med færre fejl. Men derudover er der to ændringer, som har betydning for din brug af Mediebiblioteket.

  1. 1

    Du kan ikke længere gemme klip i mapper. Du har altså ikke længere mulighed for at oprette mapper i Mediebiblioteket. Vi anbefaler i stedet, at du gemmer klippene som bogmærker i websiden eller gemmer titlerne med links i et dokument.

  2. 2

    Hvis du tidligere her gemt links til enkelte klip i Mediebiblioteket, vil disse links ikke længere virke fra oktober. Men det betyder ikke, at klippene ikke længere findes i Mediebiblioteket. Du vil stadig kunne finde klippene ved at søge på titlen i stedet. Derfor anbefaler vi, at du snarest muligt søger dine yndlingsklip frem i Mediebiblioteket og gemmer dem. Så har du dem stadig i det nye skoleår.

Du vil fortsat kunne tilgå det gamle mediebibliotek frem til 31. oktober 2022. Du finder det gamle mediebibliotek her.

Har du spørgsmål, eller oplever du fejl, er du velkommen til at skrive til skole@dr.dk.