Her kan du finde forløb til undervisningen hjemme

Vi har samlet en liste med forløb, der egner sig særligt godt til hjemmeundervisning.

DR Skole har vi samlet et udvalg af digitale forløb med aktiviteter og opgaver, der er velegnede til brug i hjemmeskolen, og som kan bruges af både lærere og forældre.

Måske kender du ikke DR Skole. Men DR Skole er en del af DR's samlede læringstilbud, DR Lær. Her udvælger vi noget af det bedste indhold fra DR og folder det ud i digitale undervisnings- og aktivitetsforløb til landets børnehaver, skoler og gymnasiale uddannelser. Forløbene kan tage udgangspunkt i velkendte DR-produktioner, men også aktuelle emner som biodiversitet eller covid-19.

I denne oversigt finder du forløb, der er særligt velegnede til digital undervisning med legende og motiverende aktiviteter i form af videoklip, interaktive formater, quizzer og kreative opgaver. Nogle af forløbene kræver en voksen til at sætte opgaven i gang samt hjælp undervejs. Det er dog muligt at tilvælge DR’ oplæsningsfunktion, så også nye eller usikre læsere kan være med.

Bemærk: Mange videoklip på DR Skole kræver UNI-login, som alle lærere og de fleste elever har fået udleveret. Du kan læse mere om UNI-login på dr skole her eller kontakte dit barns lærer.

God fornøjelse

Forløb til 0.- 3. klasse

Foto: DR B&U, Grafik: Charlotte Revsbech (Foto: Foto: DR B&U- Grafik: Charlotte Revsbech)

Forløb til 3. - 6. klasse

Grafik: Charlotte Revsbech, DR Viden (Foto: Grafik: Charlotte Revsbech)

Forløb til 6. - 9. klasse

Foto: Katja Vestergaard Weng, DR Grafik: Cecilie Jacobsen, DR (Foto: Foto: Katja Vestergaard Weng Grafik Cecilie Jacobsen)

Vikartimen

Foto: DR B&U, Grafik: Cecilie Jacobsen, DR (Foto: (C) DR)

I marts 2020 lavede DR Skole i samarbejde med DR Ultra og Ramasjang 'Vikartimen' med Isabel og Jannik som værter. Vikartimen består af flere udsendelser henvendt til henholsvis 0. - 3. klasse og 3. - 6. klasse.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk