Vikartimen 0. til 3. klasse: Vi forvandler stuen til en gymnastiksal og lærer, hvorfor det er vigtigt at lave motion derhjemme.

Hvordan kan man lave klassen om til en gymnastiksal?

OBS. Du kan ikke sende tegninger og opgaveløsninger ind til Vikartimen, da Jannik og Isabel ikke er vikarer længere. Vikartimen blev nemlig lavet i foråret 2020 og er slut nu. Men derfor kan du stadig se alle afsnittene her eller på DR Skoles YouTube-kanal.

I dag i Vikartimen skal vi have idræt. Men hvorfor er det også vigtigt at have idræt, når man er hjemme – og hvordan kan vi forvandle stuen til en gymnastiksal?

Isabel kender heldigvis idrætslæreren Sara, der kan give os gode råd til, hvordan du kan lave dit eget træningsterningspil, som bestemmer, hvilke styrketræningsøvelser du skal lave derhjemme. Og så kan hun også fortælle os, hvorfor det er vigtigt, at man får bevæget sig en time om dagen, når man er et barn.

Læs med på “Lille frø”

Har du lyst til at høre historien om Lille frø af Jakob Martin Strid igen? Så få din lærer til at hente bogen til dig og din klasse på CFU’s hjemmeside lige her. I kan selv læse bogen eller få den læst højt, og det koster ingenting.

Mere idræt

Hvis du vil have mere inspiration til sjove idrætsøvelser, kan du se “Op & Hop” HER, hvor forskellige Ramasjang-værter står for dagens træningslektion.