Tekst og musik: Lotte Kærså, 1996

På grund af forfatter-og komponistrettigheder er noder og tekster ikke længere tilgængelige.

Lidt om sangen

Lotte Kærså er en af de mest betydende danske musikpædagoger i nyere tid.Her bor jeg blev landskendt da den indgik i DRs legestueprogammer i 80’erne. Sangen var titelmelodi i en serie, hvor man så Lotte Kærså lave musik med børnene. I dag kender mange børn sangene fra Cd’erne Avra for Lavra og Killi Milli Maxi som indeholder sange, lege og aktiviteter til musiktimerne.

Lotte er mor til sønner Morten, Rasmus og Mads Kærså, som har gjort sig bemærket i grupper som Sneakers, Danseorkesteret og Moonjam.

Både som komponist og musikpædagog har Lotte Kærså har haft stor indflydelse på den musikundervisning, som foregår i dag. Hun har undervist og inspireret mange lærere og pædagoger, og hendes musik er flittigt brugt i børnehaver, skoler og på musikskoler.

Teksterne handler om oplevelser i hverdagen eller ting som ligger tæt på børnene forestillingsverden. Det kan man høre og opleve i hendes mange rytmiske børnesange som fx Jeg har lommerne fulde af kastanjer, Se det lille tog, Ude på det store hav.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk