Sådan får du adgang til DR Skole

Alle elever og lærere har adgang til DR Skoles medieindhold med UNI-Login.

Grafik: DR Design

For at få adgang til DR Skoles medieindhold skal du logge ind med UNI-Login. Lærervejledninger, elevopgaver og andet materiale kræver ikke, at du logger ind. Det er kun nødvendigt, hvis du vil afspille lyd- og videoklip.

Du logger ind ved at klikke på knappen ’Log ind’ øverst til højre på DR Skoles forside eller ved at logge ind, når du vil afspille videoklip.

Nogle institutioner har særlige adgangsmetoder. Er din skole en af dem, så skal du kontakte skolens brugeradministrator for at høre nærmere.

Læs mere om de generelle betingelser for brug af DR Skole her.

Hvad er UNI-Login?

UNI-Login er et bruger-id, der giver elever og lærere adgang til en lang række undervisningsrelaterede nettjenester. Det er Styrelsen for It og Læring, som administrerer UNI-Login. Har du problemer med UNI-Login kan du finde kontaktoplysninger og support HER.

Adgang for institutioner

For at en institutions medarbejdere og elever kan få adgang til DR Skoles indhold, skal nogle formalia være på plads:

  1. 1

    Grundskoler og ungdomsuddannelser kan få adgang. Studerende og lærere på læreruddannelsen har også adgang.

  2. 2

    Din skole skal have en aftale med Copydan AVU-medier. Næsten alle skoler har i dag en aftale med Copydan AVU-medier om adgang til brug af tv-udsendelser mv. til undervisningsbrug.

  3. 3

    Din skole skal være tilmeldt UNI-Login.

Hvis din skole eller uddannelsesinstitution ikke allerede er tilmeldt UNI-Login, kan det bestilles via Styrelsen for It og Læring HER.

Forældre har ikke adgang

Man kan ikke anvende sit UNI-Login som forælder til at tilgå DR Skoles indhold. Eleverne skal bruges deres eget login til dette.

Har dit barn glemt sin adgangskode, kan du hjælpe ved at følge vejledningen HER fra Styrelsen for It og Læring.

Kontakt DR Skole

Oplever du, at videoklippene ikke vil afspille, eller sider ikke vises, når du er logget ind, skal du kontakte DR Skole på skole@dr.dk.

Har du i stedet spørgsmål om UNI-Login, skal du kontakte Styrelsen for It og Læring HER.