Nyt skoleår med ultra:bit

Er du godt i gang med at planlægge næste skoleår? Og vil du sætte kodning, etiske dilemma, teknologiske beats eller Andreas Mogensen i rummet på skemaet? Så skal du læse med her.

ultra:bit udkommer med en masse spændende undervisningsforløb til 4.-8. klasse. Her får du en oversigt over de forløb, som ultra:bit har udgivet i 2023 og som er klar til efter sommerferien. Følg med på dr.dk/ultrabit eller på DR Skoles Facebook

Vi gør ultra:bit endnu mere tilgængeligt

Vidste du, at ultra:bit er lig med digital dannelse? Alle vores ultra:bit-forløb er med til at danne dine elever til at leve i en digital verden. Men vi har forløb, som er særligt digitalt dannende. Og dem vil vi gerne gøre lettere for dig at finde. Derfor arbejder vi lige nu på at samle de forløb, som giver den lidt ekstra i forhold til digital dannelse. Vi er klar med det nye overblik efter sommerferien, så følg med på dr.dk/ultrabit.

Nogle gange kan det være svært at tydeliggøre, at eleverne arbejder problem- og procesorienteret. Derfor har vi nu opdateret vores designprocesmodel, så det bliver endnu tydeligere for dig og dine elever, at I arbejder problem- og procesorienteret med ultra:bit. Vores designprocesmodel er nemlig det redskab, som hjælper eleverne igennem processen fra idé til færdigt produkt. Du finder vores opdaterede designprocesmodel her.