Om 'Track din træning'

Her kan du finde Fælles Mål og lærervejledning til forløbet.

Om forløbet

I ’Track din træning’ skal eleverne arbejde med aktivitetstracking og fysisk træning i form af cirkeltræning. Formålet med forløbet er at få eleverne til at undersøge, om tracking-teknologi kan gøre træning mere motiverende.

Eleverne skal efter en introduktion til aktivitetstracking og cirkeltræning lave deres eget cirkeltræningsprogram med BBC micro:bit som tracking-teknologi. Der findes i forløbet et kodekatalog med forproducerede koder til BBC micro:bit. De kan downloades direkte til mikrocomputeren. Man kan derfor med begrænset viden omkring brugen af en BBC micro:bit og blokkodning gå i gang med forløbet.

Til læreren

Fag: Idræt og teknologiforståelse

Trin: 7.-9. klasse

Antal lektioner: 8

Elevark:

Kolofon

Forløbet er udarbejdet af pædagogisk konsulent Ian Rubeck Stenz fra CFU

Grafik: Yana Yun Lin

Redaktør: Helle Brun

Redaktionsleder: Trine Charlotte Hjorth Jensen

Videoproduktion til "Hvad er aktivitetstracking": Produceret i samarbejde med Ultra Nyt. Vært: Jonas Madsen, redigering: Hans D. Olesen, tilrettelæggelse: Helle Brun

DR lancerer ultra:bit i partnerskab med Center for Undervisningsmidler samt astra og indsatsen er støttet af Industriens Fond. Desuden støtter og bidrager en lang række aktører på forskellig vis. Se alle samarbejdspartnere her

Ris og ros

Vi har brug for din feedback. Fortæl, hvordan det var at bruge undervisningsforløbet i klassen. Send ris og ros til skole@dr.dk.

Facebook
Twitter