'Ramasjangs hjemmeskole' blev sendt på DR Ramasjang tilbage i januar og februar 2021. I 'Ramasjang hjemmeskole' kunne hjemsendte børn møde velkendte værter som Silja Okking og Isabel Kille, der guidede børnene igennem lærerige programmer fra Ramasjang.

På Ramasjang findes nemlig mange timers dansk indhold, der indeholder læring i øjenhøjde med de 4-8-årige. Det udnytter vi på DR Skole og DR Spire.

Måske har du aldrig hørt om hverken DR Spire eller DR Skole. Men vi er en del af DR's samlede læringstilbud. Her udvælger vi noget af det bedste indhold fra DR og folder det ud i digitale undervisnings- og aktivitetsforløb målrettet henholdsvis daginstitutionerne og grundskolen.

I denne oversigt finder du udvalgte aktiviteter fra ’Ramasjangs hjemmeskole’ og læringsforløb med udgangspunkt i tv -programmer fra DR Ramasjang.

Flere af aktiviteterne kræver en voksen til at sætte gang i aktiviteten og til at hjælpe undervejs.

Det er dog muligt at tilvælge DR’s oplæsningsfunktion, så også helt nye læsere kan være med.

Bemærk: Mange videoklip på DR Skole kræver UNI-login, som alle lærere og de fleste elever har fået udleveret. Du kan læse mere om UNI-login på DR Skole her eller kontakte dit barns lærer.

God fornøjelse!