Ultra Nice Klassen 2015

De seks nominerede klasser, der kæmper om at vinde titlen som årets Ultra Nice Klassen 2015, er fundet. Se dem allesammen her.

Hen over efteråret har adskillige klasser sendt film ind, der alle viser hvor ultra nice de hver især er. Alle sammen deltog de i konkurrencen om at blive Ultra Nice Klassen 2015 og vinde den vildeste klassefest og en tur til et Ultra Galla Liveshow.

En jury bestående af bl.a. Bubber og Joakim Ingversen udvalgte 6 klasser, der er nomineret til at vinde klassefesten og overraskelsesbesøg af to Ultra Galla værter på Skolernes Trivselsdag d. 4. Marts 2016. Fælles for de 6 nominerede er at de alle viser hvordan klasserne har arbejdet med temaet fællesskab og godt kammeratskab og dertil har de alle bare lavet virkelig gode film med fede effekter.

Det var især vigtigt for juryen at filmene gav et indtryk af at alle elever var aktive i arbejdet og har haft det sjovt med kampagnen.

Juryen vil mødes igen i februar 2016 for at udvælge den endelige vinder, der først vil få besked, når de to værter fra Ultra Galla uanmeldt dukker op på skolen d. 4. Marts 2016.

Her er de 6 nominerede klasser:

5.B fra Toftevangskolen, Birkerød

5.B fra Jægerspris Skole, Jægerspris

3.X fra Toftehøjskolen, Ølstykke

4.B fra Ahlmann Skole, Sønderborg

4.AB fra Ferslev Skole, Aalborg

3.kl. fra Kildebakkeskolen, Herning

Du kan se filmene i playeren, her på siden.